Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
eddig amilyen sz*rkamu meccsek voltak kezdve a D csoporttal és folytatva itt, az A-ban, semmilyen összeesküvés elméletet nem vetek el. : ) bár nem úgy tűnt, hogy így terveték, mert az egyik orosz védőnek, valamint a csereként beállított dortmundi(?) csatárnak a lövése, és talán Dzagoevnek(?) a kapufa mellett elcsorgó fejese is életveszélyes volt, simán gólra ment mindegyik. az első félidőt nézve én is azt mondom, hogy nem volt tiszta a dolog, de a végeredményt tekintve majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy valami nem a megbeszéltek szerint történt. : ) (X meccs volt...)
-
Ayg0
senior tag
mínusz mégegy orosz védő: most kell fogadni a 2. görög gólra.

mellé b+

-
Ayg0
senior tag
válasz
janos1988
üzenetére
abszolút egyet értek. enyhe iróniával fűszerezett válasz volt.
B-L-A-C-K
van aki havonta sokkal többet keres ott... -> ...de 1M € legálisan 11 felé osztva is szép
summamotiváció egy meccsért. : )jpm
ne rémisztgess! 5k-val mégegyszer bizalmat szavaztam az oroszoknak.
bár kétségtelen, hogy 30 perc után egyik csapat sem szakad meg a gólért... lehet várnom kellett volna a 2. félidőig. 
-
Ayg0
senior tag
-
Ayg0
senior tag
Benzema 30 perc körüli csöppet sem gyanus kikacsintásánál már nagyon vártam a 2. félidőt, hogy mi lesz.
valahogy nem ért meglepetés az eddig látottakon. ekkora sz*rkamu csoportot... 
-
Ayg0
senior tag
bet365-ön, hogy kell kombinált fogadást feladni?
-
Ayg0
senior tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
szerintem ne a mai csoport legyen a kiindulási alap. a franci-angol duo nyílván azért pacsizta le x-re, mert azt hiszik mindketten megverik svéd-ukrán párost, de szerintem lesz még itt sírás és ez lesz új halálcsoport.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az eddigiek közül pont az orosz az egyetlen biztosnak tűnő pont, a csoportjában abszolút esélyes, ergo nincs szüksége mutyizásra senkivel. a legyeleket valószinűleg nem teszi zsebre 4-1-el, mint a cseheket, de megverik őket, hogy bebiztosítsák magukat. én bő 3k-t feltoltam rájuk.

-
Ayg0
senior tag
Ibra micsoda állat: három ukrán védő úgy pattant le róla, mintha falnak futottak volna.

-
Ayg0
senior tag
micsoda nyomott egy meccs. X-re játszik mindkét csapat, zéró kockázat.

-
Ayg0
senior tag
bet365-ön hogy a frászba kell kombi fogadást kötni? tudna valaki segíteni?
-
Ayg0
senior tag
bet365 spanyol olasz ajánlat:
Ahhoz, hogy jogosult legyen az ingyenes élő fogadásra, egyszerűen tegyen egy fogadást a kezdőrúgás előtt, majd fogadjon a mérkőzés közben is az élő piacok bármelyikén. Amennyiben ELSŐ élő fogadása veszít, a tét értékét visszafizetjük a legnagyobb mérkőzés előtti fogadásának értékéig (maximum 3.000 Ft*).
kezdőrúgás előtti fogadás megvolt, de egy fillér kompenzációt nem kaptam eddig, pedig az első élő fogadást még a félidőben buktam. ilyenkor elő chat reklamáció vagy mi a szösz?

-
Ayg0
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
a holnapi meccsek szerintem rizikósabbnak tűnnek: az olaszok csoportelsőként jutottak ki, de egy gyenge közepes csoportból, a spanyolok dettó + sok a sérült. lutri
az ír-horvát... horvátok a görögök mögött, az írek az oroszok sarkában mentek tovább, mégis az előbbit tartják esélyesebbnek... szerintem itt meglepetés lesz. : ) -
Ayg0
senior tag
legalább a németek visszamentettek valamit a holland meccsen elbukott 4,5k-ból... : )
-
Ayg0
senior tag
CR-nek "átnyalták" a haját a szünetben.

-
Ayg0
senior tag
asszem élmezőnyben leszek a hollandon bukott -4,5k-val :s
és még a ruszkikban nem voltam biztos...kiváncsi vagyok mit csinált a holland edző az első félidőben, mert hogy nem a meccset nézte az fix.

-
Ayg0
senior tag
vagy úgy... pontosítva: a bónusz kivételéhez jól értettem a leírtakat?
giigz: melyik legyen akkor? bwin mondjuk kilőve, mert ott talán az előző eb-re/vb-re nyitottam számlát, de 15-20 meccs után egy török vs valakin a szürreális utolsó 5 percen elment a 3500Ft-ból addig összekuporgatott ~25k.
ez kicsit elvette a kedvem a sportfogadástól. : ) -
Ayg0
senior tag
Hogy bónuszával fogadhasson, játssza meg kezdeti befizetésének összegét 1-szer a kívánt sporton és piacokon. Befizetését és a bónusz összegét a kifizetés előtt 3-szor kell megjátszania.
Kisebb, mint 1,50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover (megforgatási) feltételekbe, illetve az első feljogosító befizetés egyszeri megjátszásába.
összegezve: ha befizetek 1500-at, legalább 3x kell megjátszanom min 16500Ft-ot/meccs (ha focira fogadok), hogy kivehessem a bónusz 15k-t is, és legalább 1,5ös szorzós ajánlatokra kell pakolnom. ha jól értem ez így elég lutri. : )
-
Ayg0
senior tag
sziasztok
tudom, hogy elsősorban Tippmix topik, de szinte csak itt van élet sportfogadást illetően... kérdés, hogy hol érdemes most számlát nyitni? hol adják a legjobb nyitási kedvezményeket, a legjobb odds-okat?
a bet365-ön van egy 15k-s kezvezmény ha befizetek 1500-at. attől jobbat tudtok valahol?
Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bár kétségtelen, hogy 30 perc után egyik csapat sem szakad meg a gólért... lehet várnom kellett volna a 2. félidőig. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)