Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Zé777
tag
Na nyom a Leverkusen rendesen, hátha egy gólt begyötör még 3.50es szorzóért.

-
sz_abika
addikt
Chievo+2 v Juventus 1.363 Nyertes
Venlo v Ajax 1.333 Nyertes
Manchester City v Liverpool Half Time Over/Under 1.5 Goals Under 1.40 Vesztes
Avtomobilist Yekaterinburg v Belye Tigry Goals Over 1.50 Nyertespicsába is, pedig ez volt a napi tutim

-
yogibear
addikt
Hát bakker nem is értem hogy merték a Fradit 7,00-val adni.... Én meg hülye nem figyeltem...
Ha Pena nem dobálja telibe állandóan a kapufát, 10-zel is mehetnénk... nem csak kettővel... -
sch_a
addikt
Ez biztos? Milyen kártyád van? Csak mert eddig Visam volt, azzal nem is volt ilyesmi gond, pár hónapja Mastercardot kaptam, azzal meg csak átutalásos kifizetést lehet igényelni. Havi egyszer, min. 14ezer, legalábbis bet365-nél. Ha tényleg így van ahogy írod az jól hangzik, köszi!
-
Zé777
tag
Dortmund meccs is pipa, elmentem rötyire, mire visszaértem vertek 3 gólt.

Ha szerencsém van még az X is jön. -
zolynet
veterán
ma a tegnapi plussz elbukom, bármit rakok, így ma már nem bolygatom a dolgot

Zlin kettőt berámolhatna, nem is kérnék többet a mai napra
-
Tnil
tag
Dortmund meccs nagyon izgalmas, már 2-2. Még szerencse, hogy nem tettem mixet, így lehet is élvezni a meccset.

Már 2-3.

-
samfishR
senior tag
anderlecht piroslap

-
Fener is laza, 0-1-nél 11-est kapnak is kihagyják
-
WaterWave
veterán
city cumizik?
-
Zé777
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Gyanús, kiegyenlített a meccs, illetve egy kicsit jobb a statja a poolnak.
Én mikor végeredményekre rakok szinte mindig bukok, mikor gólokra akkor nyerek...Ha már valamit, akkor kis téttel a poolt, de csak azért mert jobban hajt. Ettől függtlenül itt most bármi lehet.

-
sch_a
addikt
2-3ezer Ft-oknál nem szeretek többet feltölteni, úgyhogy a 14ezres kifizetés nekem már kicsit magas bet365-ön.
Még az EB idején regisztráltam nyáron, így visszanézve kb 10ezer pluszban vagyok (persze tippmixeztem is közben, azon elment pár ezer...). De a lényeg hogy nem akarok egyelőre nagyban játszani, csak próbálkozom a dologgal, és mostanában mindig 1 nap alatt elment a befizetésem.
-
Daniel Alves
őstag
City behúzza? Nagyobb összeget kellene radobnom De nem merem

-
sch_a
addikt
Valaki segítsen már választani egy jó fogadóirodát!
Eddig bet365-ön játszottam, de kaptam új kártyát, és ezzel már csak havonta egyszer vehetek ki pénzt, meg a minimális kivehető összeg is emelkedett (kicsiben játszom).Tudtok valami ajánlani? Az se baj ha van egy kis kezdőbónusz.
Fortunawint nézegettem de aztán itt meg is gondoltam magam: "A kezdőbónuszt igénylőknek a kezdőbónusz+első befizetés értékét ötször kell
megforgatniuk, min. 3-as szorzóval, csak ez után igényelhetnek kifizetést."Sportingbet esetleg? Úgy olvastam ott heti egyszer ingyenes a kifizetés, és már 10€-t is ki lehet venni.
-
pohár
félisten
Marseille v Nancy Mérkőzés nyereményszorzók
Marseille 1.40Real Sociedad v Mallorca Következő Gól [1]
Real Sociedad 1.40 -
WaterWave
veterán
elefántok elmentek sajnos...
még 6 óra az nfl döntőig
-
expander
senior tag
olympiakosz meg kikap 1.2-ert, de zsir

-
Zé777
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Tétet annyi rak mindenki amennyit rá mer szánni, most az, hogy én mennyit rakok mit számít?

Szorzó meg ahány fogadó iroda annyi...
De ha ez segít bárkinek is valamit persze nem gond, csak hülyeségbe sem szívesen viszek senkit...
Erre 500 ment és csak becsusszant

-
Zé777
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
És ez milyen jó nekem...

2.5, over, 3.5 over, X. XV (bár x már nem hiszem hogy lesz)
-
Daniel Alves
őstag
Dortmund nem szarozik

-
Zé777
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Még egy 1000est adok nekik 3as szorzóért. Ha már lúd durranjon szét.
-
pohár
félisten
beszarok bazdmeg

van ~15 percük ezeknek a retkeknek egyenlíteni
-
Zé777
tag
Na a City meccsen a 0.5 fölött megvan... és még szerintem lesz 1 a félidőben.

-
zolynet
veterán
raktam még egy 2.5over barca + Fener győzelem 2x ... ha már a lyon agyonvert 2 szelót is

-
Tnil
tag
Azért ne becsüljük le Elefántcsontpartot.

-
Zé777
tag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Nem a poolban, hanem hogy lesz 1 gól az első félidőben... lehet hülyén fogalmaztam.

-
WaterWave
veterán
nah nigéria lehet megnyeri?

-
samfishR
senior tag
kurva lyon velem is kibaszott, most tettem rájuk először x2-vel, be is néztem....
nem baj, van még mára menü, vissza kell nyerni. -
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Nekem most ezek kellenének:
2 gól: Fenerbahce v Sivasspor, Sevilla v Rayo Vallecano, Anderlecht v Standard Liege, Man City v Liverpool
3 gól Valencia v Barcelona -
B-L-A-C-K
titán
Palermo látom cumiztat, mondjuk így utólag nem okoskodni akarok, meg tudod nem is szokásom, de ahogy ránéztem most a tabellára én biztos nem raktam volna még x1-ben se meg. Főleg hogy mind2 oldalon is sok volt a hiányzó, teljesen lutri volt.
Daniel Alves: Te a Fiorentinát végül raktad?
-
NyxNyxNyx
addikt
Na hajrá Dortmund DNB és ma jó napom lesz.
-
válasz
Daniel Alves
üzenetére
mit tettél?
-
Daniel Alves
őstag
Na remélem ma akasztani fogok

-
B-L-A-C-K
titán
De jó hogy nem raktam meg a Fiorentinát 30 ezerrel...
(2-0ra vezet) -
WaterWave
veterán
gyerünk elefántok
-
Kérek még 1 gólt a Spurs meccsre

-
umek7
őstag
válasz
juliabrilke
üzenetére
Én ha fogadás előtt látok egy statisztikailag hosszabb távra szóló szériát akkor eszem ágában sincs akkor a széria mellett fogadni, kihagyom, vagy ellene fogadok. Többnyire a nyeretlenség, és idegenbeli nyeretlenséget szoktam különösen figyelgetni. Pl. Itt volt a tegnapi Schalke - Fürt meccs. A Fürth nem Bundesliga szintű csapat és 17 meccses nyeretlenségi szériájuk volt. Ahogy nézegetem eddig kb. 15-16, nehezebb esetekben 19-22 ig tart "maximum" egy ilyen sorozat, legyen az bármilyen kutyaütő csapat és játsszon bárkivel. Ha nem lettem volna nyuszi akkor szép oddsot fogtam volna meg a Fürth-ön, de az biztos, hogy ezentúl bátrabban teszek ilyenekre is. Ez nem a szokásos "minek tettél rá", csak az ilyen nyeretlenségi/veretlenségi statisztikai "hihetőségekről" az a véleményem hogy minden megszakad egyszer, pláne ha hosszú az a sorozat.
Ebből kiindulva érdemes figyelni a Montpellier - Reims, Nacional - Moreirense, Lisburn - Crusaders, Union Santa Fe - Arsenal Sarandi, Scunthorpe - Portsmouth meccsekre, csak annyira valószínűtlennek tűnik a legtöbben meglepetés hogy nehéz magamat rávenni.
A Moreirenense-re és a Reims-re azért tettem keveset.Szerk:
Spurs mellett pakolom most félidőben a Palermo-t is, remélhetőleg nem szopatnak be. Elsőn 150$-al DNB 1.62, utóbbin szintén 150$ DNB 1.5.
-
WaterWave
veterán
ajax ott a 2. gól... így is kell csinálni
-
callmeakos
veterán
-
Zé777
tag
válasz
juliabrilke
üzenetére

Dézsávűm van.
-
pohár
félisten
gyerüüüüünk már WBA, termeljétek a gólokat
-
juliabrilke
veterán
Hihető, hogy a Lyon még sose kapott ki az Ajaccio ellen az utolsó 12 meccsükön. Most fogom őket X2-re és elcseszik.

Ott a 11-es.

mod: ez az ostoba be se akarta rúgni, lehetett látni.
-
-
pohár
félisten
vezet a Fio, vezet az Ajax, két gól eshetne a WBA meccsén

-
Daniel Alves
őstag
City behúzza?
-
válasz
Daniel Alves
üzenetére
X azért kéne

-
GabN73
addikt
válasz
Daniel Alves
üzenetére

-
Daniel Alves
őstag
válasz
callmeakos
üzenetére
Faragó Ricsi lesz ma is

Ebből sem lesz Lyon győzelem

-
umek7
őstag
Élőben a Spurs győzelmére ilyen-olyan formában szerintem megéri fogadni. Nem azért mert nagyon jól játszanak és/vagy percenként alakítják ki a ziccereket, hanem mert a WBA támadójátéka nagyon gyenge, feladják Lukaku-nak aztán ha megcsinálja lesz gól, ha nem nem... Vendég oldalon meg előbb-utóbb lesz egy villanás; Bale, Dempsey, Dembele, Lennon, Holtby.
-
WaterWave
veterán
ajax vezet
-
NyxNyxNyx
addikt
Élőbe szerintem mehet Tottenham-re. Nem túl jók, de nincs tartása a West Bromnak.
-
WaterWave
veterán
válasz
callmeakos
üzenetére
sport1
-
pohár
félisten
válasz
callmeakos
üzenetére
Sport1/2 adja mindig a meccseket...
Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Milyen széket vegyek?
- XMLTV EPG letöltő progi
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)