- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
WaterWave
veterán
ott is van a 2. bayern gól
AJÁNDÉK volt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zolynet #37195 üzenetére
Nem úgy gondolom kárörvendés miatt írtad, de már kiraktam tegnap mit rakok, szóval nem akkor kellene megmondani mi a nem jó mikor nem jól áll, vagyis én utólag sose okoskodok...
De mind1, már nem is érdekel az ilyen, megszoktam...
Ez is olyan szitu mint mikor látva már jött egy meccs beszólnak hogy "ajándék volt"...
-
giigz
veterán
Szerintem meglesz az X a Freibourg meccsen.
-
Daniel Alves
őstag
válasz
Daniel Alves #37190 üzenetére
csak írnom kellett
-
WaterWave
veterán
válasz
Mainz győzelmet felejtsd el, max egy x-re jók
-
Tnil
tag
válasz
eddig elég rosszul áll a dolog.
-
Daniel Alves
őstag
mai napra a kamimra kellene a Mainz győzelem vagy döntetlen.
-
sz_abika
addikt
Hogy felvitték last minute 0.2vel mindenütt kb a Wolfsburgot.
Hajjaj -
B-L-A-C-K
titán
Hoffenheim...
-
B-L-A-C-K
titán
Freiburg-om is már vezet...
Düsseldorf lesz necces...
-
umek7
őstag
Lassan elkezdek fogadni a QPR meccsein két tippre, attól függetlenül hogy otthon/idegenben és kivel játszik..
Pontos végeredmény: 0:0
QPR -1.5 -
umek7
őstag
Behalok a QPR-on, képesek mindent kihagyni. Egyszer kijön nekik a lépés és "lemákolnak" valakit vagy 5:0-ra.
-
Zé777
tag
Hogy egy ici-pici OFF is legyen... ebben véletlenül valaki nem tud segíteni?
Szerk: jó lenne max 100e/darabra kihozni, de ha teljesen karcmentes és full dobozos, garanciális akkor egy picit mehet feljebb.
-
zolynet
veterán
válasz
South Velen #37170 üzenetére
nem tudom eldönteni h komolyan írtad-e
no nem mintha a hazai csapat jó formában lenne, 5ből 4vereségqpr rajongók tettek a meccsre?!
umek7: nem nézem de élből D-re gondoltam, most kihagyom, ma már csak az esti rangadókat várom inkább -
Zé777
tag
válasz
South Velen #37170 üzenetére
Hokit én soha... azok annyi meccset játszanak egy szezonban, hogy 1-2 eladott, elbukott találkozó meg sem látszik. Nekem elegem lett belőlük.
-
South Velen
addikt
Ma a Linköping-AIK jó lehet hazaira, ha vki érdeklődik a hoki iránt.
Tenném nagyobb téttel, ha lenne....
-
Zé777
tag
A Köln végül csak behúúúzza...
Jött egy Paderborn gól így a végére. De ideges lennék ha hendivel raktam volna a V-t.
Viszont megint mindkét meccsen a 90. perc után volt gól, kár, hogy most nem raktam, pedig szépen hozott volna a 85. perc után már. -
Zé777
tag
Hát én a Bayern - Mainz meccset félidő 0.5, 1.5 over, rendes játékidő 2.5, 3.5, 4.5 over és mindkét csapat betalállal támadom.
Otthon a Mainz 2-3 gólt szokott rúgni a Bayernek köszönhetően, hogy mindketten erős támadó focit játszanak és kitámadnak (most meg amúgy is jó formában van), ehhez már nem kell sok és akkor jön a 4.5 over is.
De nekem az a V nagyon nem tűnik biztosnak!
-
yogibear
addikt
Egy újabb kis döntetlenes összesítés, ha esetleg valakit érdekel
Olasz B osztály, félideji döntetlenek:
Eddig 23 forduló, fordulónként 11 mérkőzés, azaz 253 meccs, 116 döntetlen félidőben... a meccsek 45,85%-a.
Fordulók sorrendjében:
3, 3, 2, 7, 4, 6, 5, 5, 3, 7,
11, 6, 4, 5, 3, 5, 5, 2, 7, 6,
8, 2, 7. -
Zé777
tag
Hendi (1:0) V-re milyen szorzó lehetett?
Azt lett volna jó még megfogni, szép meglátás volt ez bárkitől is indult! -
B-L-A-C-K
titán
De jó lenne ez az 1 meccsem lenne hátra és így állna, visszafogásra elég lenne 700 Ft...
201x a hazaik oddsa jelenleg...
-
B-L-A-C-K
titán
0-2 :/
-
GabN73
addikt
Remélem, hogy nem, nekem is van rakva egy pár közülük...
Amúgy hiányzók mára a Bundásban
jpm: Te melyik nagy fogadóiroda tulajdonosa vagy?! Szóval melyik meccseket vettétek meg?
-
m4rk_
aktív tag
Most találtam, de nagyot nevettem..
[link]
-
umek7
őstag
-
GabN73
addikt
Jó lenne mára befejeznem az offolást....
-
giigz
veterán
válasz
B-L-A-C-K #37127 üzenetére
Jaaa, nem is rossz, csak egész héten 5 szabad percem sem volt még napközben, holnap indulunk síelni Ausztriába 1 hétre, annyi szervezni, meg készülődni való van, hogy azt öröm nézni.
Tegnap reggeltől rohantam, fél 8-ra értem haza. Ma itthon kell összecsomagolni, meg még a boltba is kellene menni az útra venni valamit. Most meg rendeltem egy pizzát, mert enni kell valamit.
-
GabN73
addikt
Igazad van, megy a fene olyan messzire, inkább elfogadok egy kis garzont Monte Carlo szívében, meg egy 4-5 férőhelyes garázst mellé. Yachtok annyira nem izgatnak, inkább valami jobbféle személygépjármű, ha már ott vannak a hegyek, lehessen mivel csapatni
Valahogy el bírnám viselni ...
Mondjuk az "Isten segítségével" nemzeti mottójuk kicsit furcsa, de hát na, az amcsik is "In God we trust"
-
B-L-A-C-K
titán
-
jpm
senior tag
Bora-bora? az mi? azonkivül hogy vmi hegy...
-
pohár
félisten
persze, hiányoztál, mint mókusnak az erdőtűz
na még egy SB-es:
Mainz 05 v Bayern München 2-es csapat 1.5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5) 1.45SSC Napoli v Catania 1-es csapat 1.5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5) 1.50jó napot zárok ma, érzem
leikomessi... ha kiforgattad a 25-öt, utána bármelyik gépen elkezdheted forgatni, ajánlom a Frankensteint
-
jpm
senior tag
ujra itt, sok fogadásmentes nap után, szellemileg feltöltödve!! olyannyira hogy a tegnapi Roma meccset fogtam volna ha játszok... ezért mára bevezetönek: schalke , reading x 1k
aztán mainz nem kap ki, chelsea nyer, west ham x. erre is 1k ment. Hiányoztam?
Látom azota új arcok is vannak itt.
-
pohár
félisten
válasz
leikomessi #37117 üzenetére
pedig le van írva a Részvételi feltételek résznél, de lásd, hogy kivel van dolgod:
Az ingyenes pörgetések értéke €0.20 pörgetésenként és a következő játékokon lehet igénybe venni belépés után: Blood Suckers, Robin Hood, Scarface, Excalibur and Zombies . Az ingyenes pörgetésekből származó nyereményeket 3x meg kell forgatni, mielőtt a Sportingbet számlára utalhatja őket.
-
leikomessi
aktív tag
Sportingbeten az ingyenes pörgetéseket hol lehet eljátszani? Melyik játékokon? Egyáltalán melyiken érdemes.
Az 1500 forintos ingyen fogadást megkaptam, de az ingyen pörgetésekről nem írnak semmit. Olyan, mintha nem is lenne, egyik játékon sem enged pörgetni... -
WaterWave
veterán
válasz
L_YKing #37115 üzenetére
hát ha a gólokat nézzük akkor bizony eléggé nagy érvágás nekik szerintem, hogy ma nem játszik
de természetesen ez nem azt jelenti, hogyha nem játszik akkor 100%, hogy kikapnak, csak azt mondom, hogy szerintem 1 gólnál többre ma nem lesz képes a Mainz
Bayern meg sztem lő kettőt -
WaterWave
veterán
szalai ma hiányzik a Mainznél, így a mai szelóm, bayern win, ghána továbbjutás...
1.8 körüli odds mint tegnapi psg
ma is jöhetne a pizzáravaló -
pohár
félisten
még egy SB-es:
Gainsborough v Boston Utd. Mérkőzés nyereményszorzók
Gainsborough 1.615Arsenal v Stoke 1-es csapat 1.5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5) 1.444tippmix:
164 Ghána (H) vagy Zöld-foki-szigetek (V) jut tovább H 1,29
142 QPR - Norwich H 1,95
Eredő odds: 2,51550tippmax:
139 Xanthi - Plataniasz Chanion H 1,85
55 Mainz - Bayern München: A mérkőzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,64
Eredő odds: 3,03400 -
pohár
félisten
válasz
GabN73 #37110 üzenetére
á, ne is mondd... mindegy, az NHL elég sokszor lutri, nem is tettem sokkal
durván papíros napot tartok ma
Schalke 04 v Greuther Fürth Mérkőzés nyereményszorzók
Schalke 04 1.30Granada v Real Madrid Mérkőzés nyereményszorzók
Real Madrid 1.333SSC Napoli v Catania Mérkőzés nyereményszorzók
SSC Napoli 1.45Mainz 05 v Bayern München Mérkőzés nyereményszorzók
Bayern München 1.40Arsenal v Stoke Mérkőzés nyereményszorzók
Arsenal 1.363 -
GabN73
addikt
válasz
B-L-A-C-K #37106 üzenetére
Jujj, az a Lille meccs, nekem is vitt 53k-t...
Amúgy bet365ön elértem a 2 millás tétet!
(december elején kezdtem az egészet, január 29.-én sikerült elérni, igaz januárba már lósz*r tétjeim voltak, szinte csak a fele a decemberieknek)
Eddig ~200+, de sajna sokat buktam vissza...
Mostanában pedig nem vagyok valami szerencsés, beléptem az 1 meccsesek közé
Örülnék ha hétvégén legalább 1 szelóm is jönne
-
Zé777
tag
válasz
B-L-A-C-K #37104 üzenetére
Mivel pár napja csapódtam csak hozzátok, így nem tudom, de elhiszem.
Olvasgatás helyett inkább bwinezek.Én az ilyen 1 meccs megy el dolgoknak köszönhetően mondtam, hogy jó elég...
Idén poénból idáig egyszer raktam több mint 2 meccses kombit kivételesen tippmixen, (akkor is azért mert az asszony baszta a rezet a Spárban és unatkoztam alapon) azt megint a Chelsea vitte el mikor a QPR-től kikapott.
Na akkor mondtam, nekem nem hiányzik az ideg, öreg vagyok én már hozzá.
Egyébként ahol még viszonylag jó esély van van 8-10-12 kombival nyerni, és amivel már nekem is sikerül párszor, (bár nem nagy téttel akkor persze) az angol 2.3. osztály, német 2.3. osztály első félidő 0.5 gól fölött.
Én ezekre rá szoktam próbálni, 40-50-60 ezrek már jöttek pár ezer forintból, de mikor kicsit bátrabb voltam 1-1 meccsek mentek el szokás szerint. -
B-L-A-C-K
titán
+ Itt van pl ez a legutóbbi is, nézd meg hogy ment el...
Itt a videó mennyin múlt nyerjek ha az bemegy meg is van... -
South Velen
addikt
válasz
B-L-A-C-K #37102 üzenetére
Hali, az előző topikba írtam pár hsz.-t.
De azért válaszolok:
-Asszem 2005 óta
-Változó tét, olyan hetente 1-2 mixet teszek, 2-4 ezer forinttal, de inkább neten, de már ennél is ritkábban, igazából csak amikor kedvem van hozzá. Mostmár inkább havonta 2-3-szor. Főleg jégkorong és tenisz, és sajna néha foci is.
-60-70 körül voltak leginkább, legutóbb csak 1 éve nyertem ilyen nagyot..[link]
-egyben feltett szelvényen 33 ezer egy jégkorongra, a legfájóbb pedig egy kami szelvény még a 2006-os VB idején, amin 8x-os, 6x-os oddsok jöttek be, De rajta volt az is egy meccsen, hogy Toni rúg gólt, nem rúgott.. 800Ft-ból 370 ezer lett volna. Ezen kívül szintén kami 200Ft-ból 90ezer, 14 meccsel, utolsó meccs Serie B döntetlenre, utolsó percekben született egy gól, többi meccs jött.
-Simán mínuszban vagyok, dehát így 8 év távlatában nem számolom. -
B-L-A-C-K
titán
Igen ha az egyik kikap tényleg nem sokkal leszek előrébb, de ha vagy 5 x-el még akkor is nyerek és sokkal előrébb vagyok mintha egyenesbe hazaira, vagy vendégre raktam volna nem? :/
Amúgy értem mint mondasz, de ha elkezded olvasni a fórumot rájössz milyen szerencsétlen vagyok, rengeteg pénztől estem el mert a szelóimon 1 meccsek mentek el 80%-ban, és semmi se jött 4 hónap alatt, csak egy kicsi visszafogásból, de ha egy minimálisan szerencsésebb lennék már több százezer, akár millió pluszba is lehetnék ez idő alatt. Szóval szerintem nem vagyok szar tippelő, hanem kib@szott szerencsétlen. Ha mindig elmenne a tippjeim 50% akkor azt mondom oké velem van a baj, de az esetek többségében mindig 1-1 meccsek nagyon idegesítő, főleg lehetetlen helyzetekből szinte. Évközbe persze szépen jönnek a szelók hosszú távon, de az év utolsó negyedei már 2 éve szívatnak...Ezért mondom ha 3 meccset rakok 1 megy el, ha 7 meccset 1 megy el, ha peresbe rakom pont annyi megy el hogy ne nyerjek, ezért most ráfexek erre, hátha ez bejön.
-
Zé777
tag
válasz
B-L-A-C-K #37098 üzenetére
Most őszintén... szerinted nem tűn fel?
Nem sokkal vagy sajnos előrébb ha az egyik kikap mint tegnap a Roma...Ettől függetlenül persze jöhet tied szóval annyival rakod amennyivel jónak látod és hajrá.
De még mindig nehezebb így abszolválni ekkora profitot mint rászánva pár napot... bár nem 170ezer, de a tegnapi haszon 47ezer ft és csak 1-1 eseményekre rakosgatva, de lehetett volna 60 fölött is, ha nem cseszem el amit összeszedtem délelőtt tenisszel.
Kinek mi jön be, ettől függetlenül néha én is próbálkozom ilyen "kamikáze" kombikkal ha már plusszban vagyok, mert egyszer csak bejön.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
South Velen #37101 üzenetére
Hát te meg ki vagy?
Akit nem ismerünk a szokásos kérdéseket feltesszük/teszem mindig:
- Mióta játszol?
- Milyen taktikával, milyen téten?
- Legnagyobb nyerőd?
- Legnagyobb bukód?
- Mióta játszol kb hogy állsz -/+?Amúgy üdv a topikban...
-
South Velen
addikt
Aktív témák
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- LEGO klub
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest