- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Na Dinamo is szopik, pedig egy kamit akartam mára csinálni csak rossz volt a gép, már első félidőre toltam volna...
-
WaterWave
veterán
válasz
walakii #12293 üzenetére
bennevolt a pakliban hogy nyernek, de azt vettem észre, hogyha dzsudzsáknak nem megy akkor ez a moszkva egy raklap szar
most special hazai pályán nem tudnak 1 gólt se rugni, multkori meccsen mikor balázsnak ment, akkor rugtak 3-at is...
ez van sajnos, még az x is kérdéses, sztem nem rugnak gólt -
walakii
tag
válasz
Shkiz0 #12290 üzenetére
Ezt papír alapon tettem lottózóban, netről kiszáltam 30 ezer haszonnal, igaz 50 volt de elkezdtem bukni és jobbnak láttam kiszállni. Ezen a mixen ez az első meccs, de ha elmegy akkor viszi a mixet, mert nem kombiba tettem
Amúgy ez elég kamu szelvény, másik 3 meccs mellette Laval, Auxerre, Dinamo Zagreb nyerés. Mind lutri, de olyan sz*r érzés mikor rögtön az első elviszi
-
törölt tag
Egy rakás fos ez a Dinamo
-
-
walakii
tag
Na dinamo moszkva se nyer már 0-1-ről, legalább is nagyon meglepne
Viszi is az 1000 ből 31 ezres szelómat
-
Most nézem, hogy de jól tettem hogy lecsúsztam a Dinamóról, mert HT és 0-0, de szerintem nem is fognak továbbjutni
-
Lehet üres kapura játszottak
-
B-L-A-C-K
titán
Én ezt nem hiszem el már 30, lehet csak be van baszva az eredmény.com-os...
-
B-L-A-C-K
titán
Hát én még ilyet nem láttam 27-0
-
fradi81
veterán
Bate dupla esélybe ami jónak tűnik mára 1,4-ért. Dinamo szerintem bármi lehet.
-
Clermont - Caen meccs esetén miért olyan magas a vendég szorzó?
1 H 1 D 6 V a kettejük mérlege -
janos1988
addikt
Itt van két holnapi/1 Hendi -2 v. több van? Meg tudnátok nézni?
Itt van két holnapi/2. Szerintem itt is mehetne -1 H vagy V 56x-ért.
-
ZeroCaptan
tag
válasz
janos1988 #12262 üzenetére
figyelem jóideje a bet365ot, többször volt olyan hogy ilyen svéd 6od osztályú meccsen 0-0 vagy 1-1 állásnál az elvileg esélytelenebb (meccs előtt 5 odds) csapatra adtak a 85. percben 100 oddsot, úgy hogy több szögletet rúgtak mint a hazaiak és ezeken a meccseken általában van 3 gól legalább, néhányszor be is jött nekem, de én csak 250 ft-okkal tettem, arra kellett volna rátenni 5000-et, sőt egyszer eltaláltam egy 250 oddsot is... Egyszer meg olyan volt hogy 3-3nál tettem a vendégre 93. percben 3-4 és a 95.ben 4-4..
-
McCartman
őstag
válasz
B-L-A-C-K #12253 üzenetére
Persze értem , csak arra értettem , hogy a másik pénzmagba először nyilván a fizuból / megtakarításból szántál pénzt , mikor elkezdtél játszani. Aztán ha ezt tudod kamatoztatni és ebből 'játszani' az már csak plusz.
más,
mennyi volt eddig a legnagyobb tét amit kockára tettetek egy szelvényen? -
B-L-A-C-K
titán
Na annyi meccs lesz ma, csak rakok valamit ne unatkozzak...
-
ZeroCaptan
tag
dynamo moskva-stuttgart 5 vagy több gól 6os odds nem néz ki rossznak
-
Vandit.
addikt
Srácok!
Csak arról az ip-ről játszhatok online irodában, amivel regeltem vagy másikról is? Tehát ,ha mondjuk ismerősömnél belépek és onnan kérek kifizetést, akkor nem kötnek bele?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
McCartman #12252 üzenetére
Nálam a fizu külön kezelendő, nem nagyon érezném jól magam ha nem tudnék miből élni mert elbuktam, így már nagyon régóta az üzlet/tippmix/póker egy másik külön álló pénzemből megy, és ezt ne úgy értsd hogy ott csak mindig nő a pénz hónapról hónapra mert nem mindig nyerek, EB-t is -70-el zártam, és tavaly is pl sok mínuszos hónapom volt, igaz nem vészes de volt...
-
walakii
tag
Dinamo Zagreb utóbbi 5 meccsén nyert, remélem nem ma akarják ezt megszakítani amikor megtettem őket
-
bwin
újonc
sziasztok!
ha valaki esetleg akar bwines számlát (ott most van egy akció , 2500FTos jóváirás) az küldjön e-mailt ! mailben nevét e-mailjét és megy a meghivó!
részletesebben mailben elmondom ha kell...e-mailbe irjatok : eubest.laszlo@gmail.com
-
bwin
újonc
sziasztok!
ha valaki esetleg akar bwines számlát (ott most van egy akció , 2500FTos jóváirás) az küldjön e-mailt ! mailben nevét e-mailjét és megy a meghivó!
részletesebben mailben elmondom ha kell...e-mailbe irjatok : eubest.laszlo@gmail.com
-
pohár
félisten
ja, el is felejtettem mondani, hogy már lehet Abaqoos-ról is feltolni pénzt bet365-re
-
pohár
félisten
úgy látom, nagyon elkezdték nyomni a pénzt a Dinamora, és a Lille-re, sőt, még az AEL-re is raknak rendesen, el is kezdtek zuhanni a szorzók keményen
-
giigz
veterán
Szerintem ma tovább fog jutni az Anderlecht.
-
WaterWave
veterán
dinamo zagreb helyett mást rakok, nem érzem
-
Daniel Alves
őstag
Én azt látom jelenleg hogy 2 mérkőzésnél többet egy szelvényre nem fogok tenni
plusz 1.7 szorzó alatt nem is gondolkozok majd.
Eszméletlen ami múlthéten folyt a mérkőzésekkel kapcsolatban. -
B-L-A-C-K
titán
Nem éppen erről van szó, ha akarnék tudnék rakni, lekötve van egy normális összegem, illetve kp-m is van pár százezer, szóval nem a fizetésemet várom remegve, hogy rakhassak. Egyszerűen csak pihenőre rakom magam, 50 illetve 20 ezres tétes szelóm ment el múlt héten, ami attól függetlenül, hogy így is 100 ezer feletti pluszban zárom a hónapot nem esett jól...200 felett terveztem, ami pedig egy kicsit több szerencsével simán meg lehetett volna..
-
B-L-A-C-K
titán
-
pohár
félisten
sima Mathieu volt, mondtam ééén
-
WaterWave
veterán
nah viszont meguntam a tökölést... ezek az 5k-s tippek nem jönnek, ugyhogy ma nagyban fogok játszani, következőt szemeltem ki...
pénz megduplázása, kétszeres szorzó...131 Udinese tovább jut H 1.41
110 Bate Boriszov jut tovább V 1.07
115 Dinamo Zagreb jut tovább V 1.30
084 SerenaW. V 1.02* 2.00
100k
teniszre az életemet is ráraknám, a többi meg El Bl
10 körül adom fel majd... jóéjt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
sz_abika #12217 üzenetére
Én az Anderlecht-et még kamiba sem venném bele a múltkori után annyira lutri az egész így.
Inkább a héten ebből szemezgetnék helyette ha már kicsit veszélyesebbeket akarsz:
96 Dinamo Moszkva - VfB Stuttgart H 2.60
100 Niort - Monaco V 2,15
237 Chelsea - Atl. Madrid H 2,17
252 Liverpool - Arsenal H 2,13 -
sz_abika
addikt
válasz
B-L-A-C-K #12216 üzenetére
Ez.
Szerintem is laza picsázás lesz amúgy - inkább 2.15ért Anderlecht hendi.
Én egy ilyen kombit tolok:122 1 *(0-1) Anderlecht - AEL Limasszol H2.15
191 1 CFR Cluj (H) vagy Basel (V) jut tovább V3.20
200 1 Fenerbahce (H) vagy Szpartak Moszkva (V) jut tovább H2.43
148 1 Sheffield Wed. - Fulham D3.20 -
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave #12214 üzenetére
Látva a meccset nekem előre megbeszélt szituációnak tűnt, full csapattal álltak ki, és hátra fele passzokat csináltak végig, érdekes dolog volt. Már 10 percben írtam is hogy ennek cső lesz így (illetve 50 ezrenek). Én vigyáznék velük, otthon lehet lesz 4-0, bár amit mondasz az is jöhet, de mondom a meccset nézve ki tudja mi van a háttérben...
Szóval ne erre alapozz mi született idegenben, mert az vicc volt...
-
WaterWave
veterán
ezt kérdeztem ma tőled, hogy tuti?
és nem egyszerű meccs...
de amin agyalok... hangosan gondolkodva...Anderlecht - AEL Limasszol mára
alenek 2-1 otthon, ha idegenbe rugna egy gólt, márpedig s zerintem fog, akkor az anderlechtnek 2 őt kéne rugnia egy x-hez
amit a mostani anderlechtel nem tudok elképzelni így az AEL limaszol továbbjutás 2.31 ért jó lehetés van anderlecht oldalon két sérült, akik nem játszanak, elrépázták őket ael meccsen, meg van egy pisolapunk is, tehát egy eltiltott játékosuk
-
pohár
félisten
Mathieu se szívbajos, 4-1-ről bassza el a 3. szettet, most meg jöhet a tie valószínűleg
-
mario1012
tag
Na megtettem így éjszakára ~1000-el a Texas-Atlanta párost ~3,4 oddsért.
-
Direkt ilyen biztonsági mix volt, hogy ami elment a Malmön az most visszajöjjön, plusz esetleg hozzon egy kis hasznot is.
De a rák a szememet, hogy 1.07-ért megrakom hogy lő gólt a Sporting.
Pedig a múltkor ugyanígy szoptam meg a Lille meccsen is, akkor is az az 1.1x-es odds hiányzott csak.Akkor legalább már az ATMA-ATB meccsen ne legyen már 4-től több gól.
-
pohár
félisten
na, az ATMA over & győzelem úgy néz ki jönni fog... bár még csak 2-0, valakitől kell egy gól, és győznie se ártana a hazai csapatnak
-
WaterWave
veterán
el van adva a meccs gyerekek...
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Mobil flották
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Call of Duty: Black Ops 6
- GTA V
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- 16" m1pro macbook pro minden gyári tartozékával, tökéletes műszaki állapotban, megkímélve.
- Sony PlayStation 4 Slim Jet Black 500GB + JÁTÉKOK
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest