Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
freaghill
őstag
Fiúk a hétre valakinek valami tipp?

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Már megraktam az enyém, nem egy nagy összeggel, de ha netántalán bejönne több százezret hoz...

Chelsea, Lyon és Inter tényleg nem rosz összeálitás, mennyivel pukkasztod?

-
Vandit.
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Azért a nyeretlen és gólt nem rúgó Maccabi D elég erős nekem.

A többi még lehet okés, de ez nálam zörög. -
ForRedGlory
félisten
Marseille - Real Madrid Real Madrid D
Juventus - FC Bayern München H
Maccabi Haifa - Girondins Bordeaux Girondins Bordeaux D
VfL Wolfsburg - Manchester United V (csak mert MU fan vagyok, amúgy inkább X-es a dolog)
FC Zürich - AC Milan AC Milan V
Chelsea - APOEL H
Atlético Madrid - FC Porto FC D
-
ForRedGlory
félisten
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Köszi

Nekem a max 1-2 meccs / szelvény nagyobb összeggel jön be.A játék kedvéért én az általad berakott meccseket így tenném meg:
-Juventus - Bayern München A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 3.10 / 2.05 / 3.35 D
-Maccabi Haifa - Bordeaux 2.30 / 3.25 / 2.90 D
-FC Zürich - Milan 7.70 / 4.15 / 1.40 V
-Atl. Madrid - Porto 1.78 / 3.40 / 4.30 D
-Besiktas - CSZKA Moszkva A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 3.00 / 2.05 / 3.45 DHa érdekel, mit teszek meg:
Chelsea, Lyon és Inter (még nem tuti, de nagyon hajlok efelé) -
Vandit.
addikt
válasz
tippmix pada
üzenetére
A Wolfsburg egy rakás fos, tipikus döntetlen csapat a védelmük egy 0 kb. max döntetlenre raknám, de H-ra nem.

A Bundesligában is ugyanannyit kaptak mint rúgtak (29:27) kettő híján, azért ez is jelzésértékű szerintem. Hiába tartalékos az MU ,attól még MU. -
Vandit.
addikt
Marseille - Real Madrid Real Madrid 2.20
Juventus - FC Bayern München Juventus 2.20
Maccabi Haifa - Girondins Bordeaux Girondins Bordeaux 2.85
VfL Wolfsburg - Manchester United Manchester United 3.25
FC Zürich - AC Milan AC Milan 1.35
Chelsea - APOEL Chelsea 1.30
Atlético Madrid - FC Porto FC Porto 4.60
Össznyereményszorzó 361.92Ez ilyen félig kamikaze tipp, de ha bejön szép lesz.

-
Vandit.
addikt
Én megteszem a Juvét, Bordeux-ot, Milant, United-ot, Realt és a Portot egy kötésben.
361-es a szorzó. Még 200 ft-ra is szép pénzt ad, aki nem mer/akar többet kockáztatni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Amugy olvastam a másik oldalt amit belinkeltél, tényleg jó nyomod grat, én azért ilyen beválalós nem vagyok, ha fél misit felraknék és elmenne elég nagy büntüdtom lenne...

Amugy ide is rakd már fel amit raksz, lehet hasznos lenne...

Én holnapra rakok egy kamikáze mixet ilyen felálásban...
-Juventus - Bayern München A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 3.10 / 2.05 / 3.35 H
-Maccabi Haifa - Bordeaux 2.30 / 3.25 / 2.90 V
-FC Zürich - Milan 7.70 / 4.15 / 1.40 V
-Atl. Madrid - Porto 1.78 / 3.40 / 4.30 V
-Besiktas - CSZKA Moszkva A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz 3.00 / 2.05 / 3.45 D -
Vandit.
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ilyet nem mondtam. Azt mondtam, hogy, aki felteszi az összes pénzét, úgy hogy nincs tartaléka az meg is érdemli, ha elbukja.

-
Vandit.
addikt
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Mert azért 10-ből egyszer minimum az van hogy a csicskább nyer..
Ez igaz is meg nem is. Mert ha úgy nézed, hogy 1000-ből százszor, akkor mindjárt jobban hangzik. Az 900 nyerő 100 vesztőre. Szóval szerintem ígyis simán lehet pluszosnak lenni. És ugye úgyis lehet veszíteni, h zsinórban 100, és utána emg akkor zsinórban csak nyerő. Remélem kb. érthető miről beszélek.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
És sose volt még olyan hogy pl 500 ezret felraktál valami alacsony szorzósra és elment?
Mert azért 10-ből egyszer minimum az van hogy a csicskább nyer..
-
Vandit.
addikt
Maccabi Haifa - Girondins Bordeaux 2 2.95
Esélyes a Bordeux, a Maccabi még nyeretlen és most sem fog nyerni, a Bordeux meg már csak azért sem fog lazítani. Simán rá lehet tenni egy 100-ast.
-
Vandit.
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az lehet, de én azt látom, h 150-et kockáztattál 30-ért.

Ami finoman szólva nem tűnik ésszerűnek nekem, mégha "tuti" is volt.
Szerintem mindkettő behúzza a nyerést.
-
ForRedGlory
félisten
elrontottam
-
ForRedGlory
félisten
150-et kockáztattam. nem érted a lényeget.

Én olyanra teszek általában, ami bejön. Ha elbukom, hát istenem... de nem bukom el, mert olyan hülye nem vagyok
Ez most beképzeltnek tűnik kívülről, de elég komolyan utána szoktam nézni a meccseknek, mielőtt teszek rá. Olvasd el az utolsó 200 hozzászólást
Fogadhatunk is, hogy nem jön be
-
Vandit.
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Értem. És mennyit kockáztattál 30.00 ft-ért?
Priviben is jöhet, ha nem akarod leírni.
Amúgy meg amit leírtam az be fog jönni, hidd el.
-
Vandit.
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Na, de érted, pont ez az. Ha itt elbukod az egy meccset, akkor az el van bukva és annyi. viszont, ha 2-3as kötéskben játszanál kisebb összegkben, akkor van sanszod arra, h ha el is buksz kettőt, akkor is ott a 3 nyerő amivel meg bőven plusszos vagy.
Kicsit hazárdírozol szerintem.Hertha BSC - Bayer Leverkusen 1.70
VfL Bochum - FC Bayern München 1.45
Össznyereményszorzó 2.47
Tét fogadásonként 100.000.- HUF
Nyerési esély 246500.00 HUFNa mondjuk hasonló fogadásokból 5-öt megraksz. Érted, h mire akarok kilyukadni?

Mert ha 1 meccsnél bukós a "tutid", akkor buktad az egészet. Viszont, ha több ehhez hasonlót csinálsz, akkor szvsz kevesebbet kockáztatsz és két kötésed is elmehet, mert ott a másik 3 és nagyobb a sanszod is. Ja, amúgy nem akarlak meggyőzni, pusztán felhívtam a figyelmedet egy másik alternatívára is, ami jövedelmezőbb lehet hosszú távon szvsz.
-
ForRedGlory
félisten
Igazad van, félre olvastam. Nem bízom én az ilyen kötésekben. Én meg vagyok (a jövőben meg meg lennék) elégedve, ha hetente "csak" 80-100 ezret nyernék tisztán. Megfogadtam, addig ütöm a vasat, amíg nyerek. Ha elbukok egy meccset, akkor valószínűleg leállok

Most például megtettem a román-magyar kézi meccset önmagában egy nagyobb összeggel. -
Vandit.
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem 5 tutira egy kötésben, hanem 3 tutira egy kötésben, és 5ször.
-
Vandit.
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem 500 ft-ra gondoltam konkrétan.

Hanem teszem azt megteszel mondjuk 3-as kötésben 100e-ért 3 "tuti" meccset, ha átlagosan 1.5-ös szorzóval nézem az is 340 ezer 100eFt-ra és ezt a szisztémát mondjuk 5ször játszod meg csak más tuti mecscekre, akkor az 1.5 millió.
És, ha már kettőt nyersz már, akkor is ugyanennyit nyertél, viszont több esélyed van még többet nyerni. gondolj bele, abba is, ha mind az 5-öt eltalálod.
Persze a te dolgod, h hogyan játszol én csak tanácsot adtam. -
ForRedGlory
félisten
nem

Majd ha hazaértem, akkor feltöltök pár szelvényt
Szerintem hamarabb vagyok így pluszban, ahelyett hogy szórakozok 500 forintokkal és 5-6 meccsel, amit aztán valószínűleg bukok 1 meccs miatt
Az utóbbi 2 hétben csak nyertem. ezeket tettem meg nagy lóvéval:
Loki - Pool, V
Madrid - Zürich, H
Celtic - St. Mirren, H
Odense - nem tudom már ki, H
Celtic Aberdeen, H
Arsenal - Stoke, H
Walwijk - PSV, VHolnap megteszem a Chelseat kb 300-400 ezerrel, szerdán a Lyont ugyanannyival, és az hoz azért rendesen.
-
Vandit.
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem lenne jobb kicsit többet kockáztatni és kevesebb ráfordítással többet nyerni?

-
ForRedGlory
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
juliabrilke
üzenetére
Persze, tudom...

Nekem is vannak ismerőseim akik nagyba nyomják, és persze mikor nyernek 1 milliókat szép és jó, de senki se tudja rajtuk kivül mennyit áldoztak már eddig rá, persze nem azt mondom hogy nem lehet valaki pluszban, de hogy mindig nyerjen valaki az lehetetlen...

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az szép, és mennyivel szoktál rakni, ja és mennyit buktál már összesen...?

-
freaghill
őstag
Ha lehet akkor számokat írj, úgy könnyebb megtalálni őket! T
hanks -
freaghill
őstag
Kedves GGGBR!
Elárulod, hogy milyen tippjeid vannak a hétvégére? Kíváncsi vagyok, hogy mekkora szerencséd van a tippelésben^^ Válaszodat köszí^^

-
sonar
addikt
Már úgyis régen adtam tippeket, szóval mára:
Portsmouth vs. Manchester United V
Lorient vs. Grenoble H -
B-L-A-C-K
titán
Hát mikor rámjön, kb 2-3 havonta játszok mikor rámjön, de kkor 2-3 napig rakok mixeket, most pl a BL-ekre a héten raktam vagy 12 tipmixet ilyen felálásban.
8 db 200Ft-osat.
2 db 500Ft-osat.
1 db 2000Ft-osat
1 db 5000Ft-osatEbből mind elment, kivéve az 5 ezrest. 3db mix 1 meccseken ment el...
Amugy ritkán játszok 5000-be...
-
B-L-A-C-K
titán
Ja ki is fizették, még jó hogy nem haladta meg a 200-at mert nem adták volna ki egyből...

Amugy ugy volt az egész, tegnap elküldtem egy ismerősőm adja fel, és valamit nem jól húztam be a szelvényen és nem tudta feladni, ugy voltam nem is adom fel ugyse jön, de délután mondom csak feladom mert ha bejön biztos nagyon idegesitett volna, még jó hogy igy döntöttem...

-
B-L-A-C-K
titán
Hali.
Nekem Jött a mixem... (eddigi legnagyobb nyereményem)

A következőket raktam:
-CSZKA Moszkva - Wolfsburg 1. félidő eredménye V
-Bayern München - Maccabi Haifa H
-Bordeaux - Juventus A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz D
-Real Madrid - FC Zürich H
-Porto - Chelsea A mérkőzésen 0 vagy 1 (H), 2 vagy 3 (D), 4 vagy több (V) gól lesz H5.000 Ft-al raktam meg egyenes kötésbe, akit érdekel mennyit nyertem, az járjon utána...

A Bordeaux - Juventus kicsit necces volt mivel 2-3 gólra raktam, de a 93. percben végül meglett az a 2 gól...

-
sonar
addikt
1. Kinézek egy két tuti meccset és azokat rakom meg kötés nélkül - eddig nagyon jó aránnyal be is jöttek v maximum 2-es v 3-as kötésben.
2. Úgynevezett 2-es szorzós. kb 2.00 körüli odds legyen és azokat rollozom, ha nem jön be akkor emelem a tétet. Itt általában kinézek magamnak egy bénázó csapatot.Eddig csak focira fogadtam.
-
Vandit.
addikt
Ha megnézed olyan a szisztémám, mintha totóznék csak ugye itt direktbe szorzóra van megjátszva és nem csak eredményre. Magyarán ez még jobb is mint a totó, mert ott csak 12+ fölött van vmi haszna itt meg már 8-as kombónál szép pénzt ad.
És a totó meg elég jól ment nekem régebben is 8-10 meccset nem egyszer eltaláltam már az meg itt már millás nagyságrend még 200 ft-ra is. -
panel
aktív tag
Ma Bajnokok Ligája, mindenkinek sok sikert

-
Vandit.
addikt
Ettől függetlenül most vasárnap nem sok híja volt, h 200 ft-ra nyerjek 220k-t. És ebben zömmel német bajnoki meccsek voltak. Nem kell ezt túldramatizálni. Ha jó pénzeket akartok keresni, akkor német és francia bajnokira fogadjatok, mert elég jók a szorzók.
Most is összedobtam egy 1400szoros kombit a német ligából.
Csabee: Akár kettőre is.

-
GGGBR
tag
ha a barca nyer sokat nyertem volna, így csak egy keveset, de nyertem...
Hála a real-nak, az MU-nak, a Chelseanak, az ajaxnak, és a psv-nek... -
sonar
addikt
Ezek után még fogadjon az ember bármire is[link]
-
freaghill
őstag
Halihó!
Most nyertem 600 FT-t 5 meccsel^^ Nevetséges^^ fogadtam még 2 döntetlent de nem jött be... Sok szerencse kellett volna...
-
panel
aktív tag
mai szokásos egy meccs....
-
panel
aktív tag
ma van választék, mindenki irány a totózó

-
freaghill
őstag
GGBR, illetve más akinek sok szerencséje van, illetve ért ehhez a játékhoz^^
Tudsz mondani számokat illetve, hogy hazai vendég vagy döntetlen? mert ez nekem kínai hogy bosnyákok stb:S Most fogadtam és elbaszták már bocs:S olyan kicsi volt a szorzó, hogy nyerni fog, és döntetlen... Asszem statisztikát kéne nézni, de lusta vagyok.... Azért várom a számokat^^
-
panel
aktív tag
Vasárnap én is kaszáltam 200 ft -> 8035 ft

-
freaghill
őstag
GGBR!

Nincs valami jó kis tipped a hétre?^^ Én is szeretnék ekkora szerencsébe részesülni^^
Én most megraktam egy pár meccset de alacsonyak a szorzók szóval csak bejönnek^^

-
GGGBR
tag
Brazilia, Portugália, Elefántcsontpart,oroszország, Spanyolország. Köszönöm 15-szeres nyereményt.

Miért csak egy ezressel játszottam?

-
-
dragonfx
veterán
sziasztok!
rállóka tippmixre kell valami gém.

majdnem ynertem azn mulot paraguay kikapott tiszta gáz.első 20ba vannak azt 396 milliomodiktól hazai pályán kikapnak.
online nyomja valaki?már kötelező megadni bankszámlát?
onnan vonja a zsetont?mit jelent a szelvényen ez a 3/5 5/7 meg ilyenek alól rég nyomtam nem vágom az uj szabályt.
-
panel
aktív tag
psv, genoa, panathinaikos, galatasaray, valencia, sevilla győzelem jött
bröndby elvitte 300 -> 6800 lett volnaparma, austria wien, toulouse, győr, standard liege győzelem jött
udinese elvitte 200 -> 26.750 lett volnade a szokásos egy meccs szisztéma

-
chungee
addikt
Eddig nem rossz. Remélem lesz még gól az olaszoknál.
-
Hurkafej
aktív tag
Helló!
Sportingbeten át lehet menni valahogy euróra, vagy regisztrálni kéne újra? Mert van 5 eurós utalványom, és azzal szeretnék játszani.
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Samsung Galaxy Watch8 Classic LTE 46mm, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár a Juve meccs necc, szerintem 1-0-ra nyer a Juve.
Ez most beképzeltnek tűnik kívülről, de elég komolyan utána szoktam nézni a meccseknek, mielőtt teszek rá. 

Boca Juniors 0-0 játszott
Mert olyan nincs Dél-Amerkikában, hogy 0-0 játszanak.