- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
chungee
üzenetére
Épp hogy nem lesz több rálátás...
Mivel írtam is, hogy nem is lepődnék meg ha most kikapnának vagy x-elnének. Bőven vezetnek a bajnokin, hiszen a 11 eddigi meccsből 10-et nyertek 1-szer X-eltek, 5 pontal vezetnek az MU elött. Szóval most szerintem nem is full csapattal állnak ki, hogy pihentessék a csapatot keddre... -
pohár
félisten
válasz
chungee
üzenetére
várható volt szerintem a vendég X miatt, mivel gólt se lőttek, a hazai X esetén nincs olyan hogy idegenben lőtt több góllal továbbjutnak, itt kőkeményen menni kell és támadni, ahogy azt vártam, azt is csinálják, meg is van az eredménye

jéééézusom a kommentátor... azt mondja postiga, posztiga helyett

meg tegnap a brazil meccsen hulk helyett hulki

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
chungee
üzenetére
Nekem 1 kiló várhatómat vitt el...
giigz: Én mindig kijelentem ha valami szerintem bunda ha látom a játékot, de ez nem volt az, egyszerűen nem jött össze nekik semmi, pedig volt pár olyan helyzet hogy simán lehetett volna 3-0 is, csak nem jól jött ki rá a lépés...Meg a haza csapat is jól játszott védekezés szempontjából...
-
Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Tőzsde és gazdaság
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jogász topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)