Aktív témák

• Avalon

tag

Sziasztok TP tulajok!

Nyáron szeretném leváltani az XP-t, és két OS pályázik rá, Win7, és Gentoo linux. Előbbi azért, mert alapvetően MS fan vagyok, utóbbi meg az utolérhetetlen gyorsasága miatt, és ez inkább a Win7 lassúsága miatt plusz pont. Aki használ itt Win7-et Thinkpaden (T61), a tudna segíteni a tapasztalataival, hogy a gyakorlatban hogy fut? Nekem speciel elég sokminden meg van nyitva, IDE, Foxit Reader, Chrome (Fx nekem nem megy, talán reinstall után). Még szeretnék venni a mostani konfigurációhoz plusz 1GB RAM-ot, de nem tudom, hogy elég lesz-e.
    Gentoo-val meg az a problémám, hogy a legtöbb régóta használt programom Windowsos (OneNote, Visual Studio, Netbeans (bár erre lehet van linuxos package), Samurize, Autohotkey API )

Egy szó mint száz, aki használ Win7-et az kérem írjon a tapasztalatairól, mert elolvastam a legtöbb hozzászólást, illetve a netes videókat, de azok elég marketing szagúak, ezért annnyira nem bízom bennük.
    Konfig:
    T8300(2.4GHz), 2GB RAM, 160GB 5400rpm HD, 14.1in 1440x900 LCD, 128MB nVIDIA Quadro NVS 140M, CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, Fingerprint Reader, 6c Li-Ion, ]WinVista Business 32

Előre is köszönöm ha valaki segít.

Üdv,
    Avalon

Ui.: Abban tudna valaki segíteni, hogy CPU-Z alatt hol látszik a szóhossz? Írtátok, hogy 64 bites, de ezen kicsit meglepődtem, ráadásul amint az a konfigon is látszik, 32 bites Vista járt mellé default, így utána akartam járni, de nem találtam rá, kivéve, hogy a cache is 64 biten kommunikál. A CPU adatlapján ez nincs is feltüntetve?

Aktív témák

Hirdetés