- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
Aktív témák
-
Avalon
tag
Sziasztok TP tulajok!
Nyáron szeretném leváltani az XP-t, és két OS pályázik rá, Win7, és Gentoo linux. Előbbi azért, mert alapvetően MS fan vagyok, utóbbi meg az utolérhetetlen gyorsasága miatt, és ez inkább a Win7 lassúsága miatt plusz pont. Aki használ itt Win7-et Thinkpaden (T61), a tudna segíteni a tapasztalataival, hogy a gyakorlatban hogy fut? Nekem speciel elég sokminden meg van nyitva, IDE, Foxit Reader, Chrome (Fx nekem nem megy, talán reinstall után). Még szeretnék venni a mostani konfigurációhoz plusz 1GB RAM-ot, de nem tudom, hogy elég lesz-e.
Gentoo-val meg az a problémám, hogy a legtöbb régóta használt programom Windowsos (OneNote, Visual Studio, Netbeans (bár erre lehet van linuxos package), Samurize, Autohotkey API )Egy szó mint száz, aki használ Win7-et az kérem írjon a tapasztalatairól, mert elolvastam a legtöbb hozzászólást, illetve a netes videókat, de azok elég marketing szagúak, ezért annnyira nem bízom bennük.
Konfig:
T8300(2.4GHz), 2GB RAM, 160GB 5400rpm HD, 14.1in 1440x900 LCD, 128MB nVIDIA Quadro NVS 140M, CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, Fingerprint Reader, 6c Li-Ion, ]WinVista Business 32Előre is köszönöm ha valaki segít.
Üdv,
AvalonUi.: Abban tudna valaki segíteni, hogy CPU-Z alatt hol látszik a szóhossz? Írtátok, hogy 64 bites, de ezen kicsit meglepődtem, ráadásul amint az a konfigon is látszik, 32 bites Vista járt mellé default, így utána akartam járni, de nem találtam rá, kivéve, hogy a cache is 64 biten kommunikál. A CPU adatlapján ez nincs is feltüntetve?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MacBook Pro TouchBar (FLEXGATE!)
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- Új Thinkpad X1 Carbon 10th, 14" FHD+ IPS, i7-1260P, 32GB, 1TB NVMe, ujjlolv, IR kam, gar
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest