Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Meggyi001: Kuponok....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

Aktív témák
- 

KilgoreTrout senior tag Ezt csak megerősíteni tudom, én egy 7200-as 60 gigás hitachit cseréltem 5400-as 320 gigás WD-re (pont erre a típusra, mint te), és sebességben tényleg jobb. Mondjuk ebbe biztos belejátszik, hogy kevésbé töredeznek a fájlok, amíg van sok szabad hely. 
 Amit még észrevettem, hogy időnként lehet érezni egy enyhe rezonanciát a palmrest-en a vincseszter fölött, ha odarakom az ujjam. (Ez meg gondolom az alacsonyabb fordulatszám miatt van, de engem kicsit zavar.)
 Készenléti időben én sem éreztem változást (noha két óránál ritkán használom tovább akkumulátorról).
Aktív témák
Aktív témák
		- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- SONY LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen videókártyát?
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Meggyi001: Kuponok....
- Donald Trump, stábja és az 51-es körzet?
- Sweet.tv - internetes TV
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Lenovo P43s Core i7 8665U 16Gb Ram 512Gb NVMe Nvidia P520 Boltból Garanciával Számlával
Üzleti előfizetők hirdetései
	- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest