- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Tegnap hivatalosan is T500 tulaj lettem, egyenlőre még csak gyűjtöm az ismereteket, de azt már látom, h jó társam lesz ez a gép a jövőben. Amúgy hihetetlen h mekkora különbség van egy pr szériás msi és ez között, eddig szinte mindenben csak pozitív tapasztalatom van, ez alól kivétel a system update. Rányomtam, h keressen frissítéseket, talált is bőven, gondoltam emrész leszek és mindet kijelölöm, h töltse és telepítse, de vamikor a folyamat közben elment a kép és nem sikerült visszahozni, csak egy ki-be kapcsal, de ezt leszámítva végülis feltelepítette mindet, viszont azóta a gyári power manager áll le folyton. Ezt viszont megpróbálom orvosolni egy rendszer helyreállítással, így legalább azt is lehetőségem nyílik kipróbálni, de másodjára már csak szépen sorjában telepítem a drivereket, plusz partícionálom.
Ehhez fűződik az első kérdésem, gondolom a boot partíciót és a recovery partíciót nem érdemes piszkálni, de el-e lehet rejteni őket valahogy, h ne jelenjenek meg a sajátgépben?
illetve tudok ilyen módszereket, csak nem tudom, h nem-e rontanak el semmit, ha elrejtem a partíciót
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 6
- Facebook és Messenger
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Órajelrekord született 256 GB-nyi G.Skill R-DIMM memóriával
- Steam topic
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest