Hirdetés
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Tegnap hivatalosan is T500 tulaj lettem, egyenlőre még csak gyűjtöm az ismereteket, de azt már látom, h jó társam lesz ez a gép a jövőben. Amúgy hihetetlen h mekkora különbség van egy pr szériás msi és ez között, eddig szinte mindenben csak pozitív tapasztalatom van, ez alól kivétel a system update. Rányomtam, h keressen frissítéseket, talált is bőven, gondoltam emrész leszek és mindet kijelölöm, h töltse és telepítse, de vamikor a folyamat közben elment a kép és nem sikerült visszahozni, csak egy ki-be kapcsal, de ezt leszámítva végülis feltelepítette mindet, viszont azóta a gyári power manager áll le folyton. Ezt viszont megpróbálom orvosolni egy rendszer helyreállítással, így legalább azt is lehetőségem nyílik kipróbálni, de másodjára már csak szépen sorjában telepítem a drivereket, plusz partícionálom.
Ehhez fűződik az első kérdésem, gondolom a boot partíciót és a recovery partíciót nem érdemes piszkálni, de el-e lehet rejteni őket valahogy, h ne jelenjenek meg a sajátgépben?
illetve tudok ilyen módszereket, csak nem tudom, h nem-e rontanak el semmit, ha elrejtem a partíciót
Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Háztartási gépek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- World of Warships
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest