Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
_ak_ , fotel
Szerintem ennek az integrált kevesebbet fogyasztnak nem sok jelentősége van, mert az ATi szabályozza az órajelét, nekem pl a 3470 es GPU 680->110mhz Mem: 800->400 ra, így szerintem nem fogyaszthat többet egy integráltnál plusz ugye akkor a rendszer memóriát meg a procit is terheli pluszba.
evone
Ez a recsegés ez hihetetlen, én is nyomkodtam most az enyém tetejét, de elképzelni nem tudom mi adhatja neked ezt a zajt, nekem csak ha rá rá teszem a kezem akkor azt lehet érezni hogy a burkolat hozzá hozzá koccan a belső vázhoz.
Nem lehet hogy a zsanér ahogy mozdul nyomás hatására az adja? Vagy a fedél és az alsó rész összeérésekor?
tototos
Igen ezt énis észrevettem hogy ez a lecsavarozható csukló támasz eléggé rugalmas, meg a billentyűzet oldalán és felett elhelyezett burkolat, mondjuk csak felül ad hangot, amúgy nem de azért lehetne masszívabb... de ilyen... mondjuk ami merev az törik ami meg nem az meg rugalmas
_ak_ , fotel:LED
Nekem nem tudtam milyen van benne, aztán megnéztem a kijelző típusát:
LP141WP1-TL88
LEN4033
Keresgettem google-n utánuk de szerintem ezek nem LED es kijelzők.
Pedig a gép típusa: Lenovo T400 2765-TDG ami aszem az egyik legfullosabb modell.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest