Aktív témák

• ---Lasali---

Közösségépítő

_ak_ , fotel
    Szerintem ennek az integrált kevesebbet fogyasztnak nem sok jelentősége van, mert az ATi szabályozza az órajelét, nekem pl a 3470 es GPU 680->110mhz Mem: 800->400 ra, így szerintem nem fogyaszthat többet egy integráltnál plusz ugye akkor a rendszer memóriát meg a procit is terheli pluszba.
    evone
    Ez a recsegés ez hihetetlen, én is nyomkodtam most az enyém tetejét, de elképzelni nem tudom mi adhatja neked ezt a zajt, nekem csak ha rá rá teszem a kezem akkor azt lehet érezni hogy a burkolat hozzá hozzá koccan a belső vázhoz.
    Nem lehet hogy a zsanér ahogy mozdul nyomás hatására az adja? Vagy a fedél és az alsó rész összeérésekor?
    tototos
    Igen ezt énis észrevettem hogy ez a lecsavarozható csukló támasz eléggé rugalmas, meg a billentyűzet oldalán és felett elhelyezett burkolat, mondjuk csak felül ad hangot, amúgy nem de azért lehetne masszívabb... de ilyen... mondjuk ami merev az törik ami meg nem az meg rugalmas :D
    _ak_ , fotel:LED
    Nekem nem tudtam milyen van benne, aztán megnéztem a kijelző típusát:
    LP141WP1-TL88
    LEN4033
    Keresgettem google-n utánuk de szerintem ezek nem LED es kijelzők.
    Pedig a gép típusa: Lenovo T400 2765-TDG ami aszem az egyik legfullosabb modell.

Aktív témák