Hirdetés
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Tegnap majdnem a földhöz vágtam a gépet mérgemben, szerencsére nem vagyok vandál alkat. Készíteni akartam recovery DVD-ket, és jó szokásomhoz híven először tesztelni akartam a dolgot, egyébként sem próbáltam még a notival DVD-t írni. Szóval, mivel két DVD+RW akadt a kezembe, amikor kérte a 3. lemezt, beadtam neki újra a másodikat, felülírva az előző lemezképet. Gondoltam, ha minden oké, a végén kiderül, hány DVD kell hozzá, mivel ezt előre nem közli, és akkor majd jól kiírom egyszer írható lemezekre. Erre kiderül, hogy recovery médiát a licensz értemében csak egyszer enged készíteni. Egyébként meg forduljak bizalommal a technikai tanácsadáshoz, akik egy kis nominal fee-ért adnak nekem ilyet.
Kérdem én: Mi értelme van ennek, ha a recovery média nem kötődik adott géphez (gondolom én az alapján, hogy a szerviz is tud adni), másrészt ha véletlenül nem törlöm le az egyik lemezt, akárhány másolatot tudnék készíteni?
Mindegy, azt hiszem ki kell derítenem, hol tudok ilyen lemezeket szerezni. kíváncsi vagyok, mennyi lehet ez a nominal fee.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Spórolós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Synology NAS
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okos Otthon / Smart Home
- Bittorrent topik
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER Black friday Hardverapró.húúú!!! 2/3 ár alatt a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest