- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
djDanee
csendes tag
válasz
Shadowfax #3448 üzenetére
Angolból nem vagyok fullos de azért ránéztem a linkre...
Tehát akkor nem egyezik meg ugyanaz az INTEL 2200 bg mondjuk amit DELL- gépbe raknak meg mondjuk amit IBM-be, hiába ugyanaz a neve:S
Jól beszívom ezzel... kutatom én már jó ideje az aprókat mindenfele de olyat amit IBM-be volt csak egyet találtam azt meg evlitték. Van győrbe egy elég *ar bolt, az egyetlen IBM képviselet (szégyen hogy az az) ott 2 hét fejvakarás után azt mondták hogy 22ezer+áfa és kapom a kártyát, ami enyhe vicc (még azt is eltudom képzelni hogy utánna se néztek csak mondtak egy böszme árat amiért tudják ugyse veszem meg). Lényeg hogy akkor azt javaslod inkább keresgéljek olyan után ami kimondottan IBM-ből származik... bár visszatérve a linkedre, az alapján akkor ráadásul olyat kell találnom ami T43ból származik??? (Lehet mégiscsak visszamegyek az üzletbe asztalra csapni:S)
Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Lenovo Legion 5 Ryzen 5 5600H/ RTX 3060/ 16GB RAM /1,5TB SSD +ajándék!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- HPE Aruba switch, 48 port, Layer 3, PoE+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest