Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
Aktív témák
-
Adrian Mole
senior tag
Nagy szószban vagyok, és nem tudok rájönni a megoldásra. remélem, tud valaki segíteni, vagy átirányítani egy másik topicba. A gép egy T60. A Think Vantage Access Connection lefoglalja az egyik processzormagot, és belassítja a gépet. Maga a program is évek alatt hajlandó csak elindulni (ha nem kábeles netcsatlakozás van), szívok a hálózatra felkapcsolódásnál. A feladatkezelőben az AcSvc.exe 50%-on áll periódikusan (kábeles csatlakozásnál is), más, AC-vel kezdődő exe-k is bekavarnak és állandóan, kb másodpercenként egyszer a winyóhoz is hozzányúl valami. Ami mostanában történt, az az, hogy a géphez adott Symantec vírusírtó és tűzfal licence lejárt, mindkettőt legyalultam, vírusírtóból AVG van fent, a tűzfalnak a Windows sajátja. Hogyan tudnám helyrepofozni a dolgokat?
Nem tudom, hogy kapcsolódik-e a témához, de megpróbáltam legyalulni néhány progit, többek között a PS SE Albumot (vagy hogy a penészbe hívták), mikoris az unistalnál közölte, hogy használja az AcSvc.exe-t, legyek szíves azt leállítani
Legyalultam, de maradt a fent leírt jelenség.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Egyedi ékszerdobozka
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Legyalultam, de maradt a fent leírt jelenség.