Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
djDanee
csendes tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Köszi a segítséget... még garis a gép, lehet inkább nem szedem szét, hanem megpróbálom megérdeklődni a boltot, ahol vettem, hátha szerencsém lesz... A windows szerint nincs benne, pedig a kijelző alján ott kis 'lámpája', és elvileg ugy vettem (adták el nekem) hogy van benne.
Még egy olyan segítséget kérnék, hogy valaki betudná linkelni nekem azt az ibm oldalt ahol megtudom nézni a serialja alapján a gépemet hogy mik vannak benne (illetve mik voltak benne amikor eladták elöször...)
Aktív témák
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- LEGO klub
- Lightyear - befektetési app
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS X571G (Core i5-9300H / Nvidia GTX1650 4GB / 16Gb / 256GB / 15,6" IPS / Win11) Garancia
- Lenovo L570 i7-7500u / 12gb ddr4/ 500gb Hdd / töltő
- HP Elitebook 840 G11 Ultra5 135U 16/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi