Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
djDanee
csendes tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Köszi a segítséget... még garis a gép, lehet inkább nem szedem szét, hanem megpróbálom megérdeklődni a boltot, ahol vettem, hátha szerencsém lesz... A windows szerint nincs benne, pedig a kijelző alján ott kis 'lámpája', és elvileg ugy vettem (adták el nekem) hogy van benne.
Még egy olyan segítséget kérnék, hogy valaki betudná linkelni nekem azt az ibm oldalt ahol megtudom nézni a serialja alapján a gépemet hogy mik vannak benne (illetve mik voltak benne amikor eladták elöször...)
Aktív témák
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- EAFC 26
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Windows 11
- E-book olvasók
- Beköszöntött az űrinternet kora
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MacBook Pro 16" 2019 i7-9750H 2.6GHz 16/1TB RADEON PRO 5300M, US BILL, Üzletből, Garanciával
- Eladó Dell G5 Laptop
- HP ELITEBOOK X360 1030 G4 i5-8365 4G/LTE SIM, 16G/250G Ultravékony Noti, üzletből, garanciával
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Lenovo Legion Go Z1 Extreme + kiegészítők 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest