Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
pampika
őstag
válasz
nohabmozdony
üzenetére
Köszi a leírást,de nekem csak maga a meghajtó lenne fontos,mivel lehet,hogy szülők vesznek egy ilyen gépet,nekem meg van egy t41-em és akkor kicserélném a meghajtókat,hogy ne kelljen dvd írót vennem drágáér

A gépemen amúgy linux futkározik szépen
-
user01
aktív tag
válasz
nohabmozdony
üzenetére
Gefi!
Nálam mezei XP van fent (természetesen az IBM driver-ekkel kiegészítve), és tökéletesen működik.
Azt hiszem, korábban írta valaki a topic-ban, hogy a recovery mentést 1db. CD-re + 1 db. DVD-re is ki lehet írni.
Amikor én ''legyalultam'' a vinyót, majd a hét CD-ről újra raktam a gyári állapotot, megpróbáltam újra kiírni a recovery cuccost, és símán engedte. Tehát ha valaki kettő vagy több mentést szeretne, itt van a megoldás.
-
Daneey
tag
válasz
nohabmozdony
üzenetére
Már az új notebook-omról írok éppen!
Tehát, rájöttem közben, hogy értelmetlen dolog 'mezei XP-t' felrakni erre az IBM notira, mert egyrészt hogyha adtak hozzá egy full legálist, akkor miért akar az ember mást?
Tehát: meghagytam a rejtett partíciót, meghagytam a gyári XP-t is, csak nyomtam egy 'restore factory contents'-et. Erre a frissen települt XP-re rátettem a szükséges IBM drivereket (a Lenovo Software Installer segítségével), majd a szükséges programjaimat. Ezután fogok nyomni egy 'Rescue media'-t is, hogy minden biztonságban legyen...
Egyébként jogos, hogyha már ennyi 'plusz' szolgáltatást nyújtottak, használja már ki az ember, nemde?
Éppen ezért meghagytam mindent.
Eleinte hülyeségnek tűnt az IBM hidden partíciója a CD-k helyett, bár, így belegondolva, nem egy hülyeség, nem véletlenül egyeztek bele a Lenovo (v. IBM?
) nagyfejesei...
Köszi szépen még1x a segítségeteket!
Szerk.: egy kis helyesírás-korrekció
[Szerkesztve] -
--=Gefi=--
tag
válasz
nohabmozdony
üzenetére
Másik topicban már feltettem a kérdést, de több hely több infó.
Ha én olyan R50e-t veszek, amire nincs oprendszer telepítve, akkor mi a helyzet? Mezei XP+IBM oldalán található driverek elegek lesznek?
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 250 G5 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehát, rájöttem közben, hogy értelmetlen dolog 'mezei XP-t' felrakni erre az IBM notira, mert egyrészt hogyha adtak hozzá egy full legálist, akkor miért akar az ember mást?
Tehát: meghagytam a rejtett partíciót, meghagytam a gyári XP-t is, csak nyomtam egy 'restore factory contents'-et. Erre a frissen települt XP-re rátettem a szükséges IBM drivereket (a Lenovo Software Installer segítségével), majd a szükséges programjaimat. Ezután fogok nyomni egy 'Rescue media'-t is, hogy minden biztonságban legyen...