Hirdetés

Aktív témák

• Shadowfax

addikt

válasz Yaye #1907 üzenetére

Ha megnézed, eléggé kihangsúlyoztam rögtön az elején hogy kizárólag a saját t43-amról írom, azt, amit.(...)Nem hiszem hogy bárki, aki akár csak átlagos figyelmességgel olvasná végig a hsz-emet, félre lenne tájékoztatva.

Ha elolvasod N hszét ezután, látod, hogy nem így jött le, hanem általánosításként: ha egynek nem kemény a kijelzője, akkor a többinek sem az... Értem én a jószándékodat, csak sajna kevesen fogják végigolvasni, s helyesen értelmezni, amit írtál. :)

Az USB kérdés szerintem elég objektív dolog a T43 és az R60 összehasonlítása során. Ebben a relációban nem releváns, hogy a többi T-ben és a régebbi R-ekben is csak kettő van/volt.
    De igen, releváns, mert a T43-mat max. az R52-vel lehetne összehasonlítani, az lenne a tisztességes, kb egyidőben dobták a piacra őket, kb hasonló konfigban. Az R60 1 évvel fiatalabb, azt csak a T60-nal érdemes összehasonlítani (s azon is már 3 USB-s csati van).

Előbb azt veted a szememre, hogy olyan dolgokat panaszolok föl, ami lehet hogy csak nálam van, rögtön utána meg az a baj hogy olyasmit emlegetek ami minden T-nek sajátja?
    Lásd előző bekezdés.

a T sem mindig fenékig tejföl, (...)szerintem bármennyire is respektáljuk a Thinkpadek kvalitásait, igenis szólni kell a negatív tapasztalatokról is, akár általánosak, akár egyedi (vagy legalábbis nem általános) jelenségek.
    Egyetértek. Arra szoktam kérni az embereket, hogyha tehetik, kukkantsanak be az angol Thinkpad fórumba is, mert ott tényleg rengeteg tapasztalat van, s ha már 10-15 ember számol be ugyanarról a hibáról, akkor ott tényleg gond lehet.

ui: Ja igen, említettem már, hogy ideiglenes rossz pixeleim is szoktak lenni? Egyszer csak megjelennek, és a következő bootolásig nem is tűnnek el.
    Ultranav driver hiba, olvass vissza légyszíves. ;)

Aktív témák