Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
Shadowfax
üzenetére
OFFba nyomom, elvégre ez R+Z totyik...

Ha megnézed, eléggé kihangsúlyoztam rögtön az elején hogy kizárólag a saját t43-amról írom, azt, amit.
Az hogy hangos és sípol, pont az ismertebb jelenségek közé tartozik, amikről sok helyen szó esik a fórumokon, tehát nem épp egyedi jelenség. Végig arról írtam, hogy én miért gondolkodom a cserén. Elképzelhető, hogy a Thinkpadek minősége azonos típuson belül is annyira ingadozó, hogy másoknak az említett dolgok egyáltalán nem jelentkeznek, ők örüljenek, de a pakliban attól még benne van mindez, és szerintem nem árt megemlíteni őket, mint tapasztalatot, hogy ilyen is van, és hogy a T sem mindig fenékig tejföl, főleg olyasvalakinek, aki maga is Thinkpad vásárlásán gondolkozik. Ennyi
Az USB kérdés szerintem elég objektív dolog a T43 és az R60 összehasonlítása során. Ebben a relációban nem releváns, hogy a többi T-ben és a régebbi R-ekben is csak kettő van/volt.
Előbb azt veted a szememre, hogy olyan dolgokat panaszolok föl, ami lehet hogy csak nálam van, rögtön utána meg az a baj hogy olyasmit emlegetek ami minden T-nek sajátja? Szerintem bármennyire is respektáljuk a Thinkpadek kvalitásait, igenis szólni kell a negatív tapasztalatokról is, akár általánosak, akár egyedi (vagy legalábbis nem általános) jelenségek.
Nem hiszem hogy bárki, aki akár csak átlagos figyelmességgel olvasná végig a hsz-emet, félre lenne tájékoztatva. És hidd el, nem érzem úgy, hogy ''megszívtam'', sem pedig hogy ''szar'', mert egyáltalán nem az. Csak épp nem hibátlan, mint ahogy sokan a T sorozatot látni szeretnék.
ui: Ja igen, említettem már, hogy ideiglenes rossz pixeleim is szoktak lenni? Egyszer csak megjelennek, és a következő bootolásig nem is tűnnek el. Van hogy színes, most épp fekete... Néha hetekig nem fordl elő, ma ez a második. Lehet hogy meghajtó probléma (gyári driver van fönt), de az is előfordulhat hogy hardveres.
Soha nem fog kiderülni, mert nem zavar kölönösebben (főleg hogy viszonylag ritka jelenség), de azért megemlítem.
Aktív témák
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 5490 27% 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Envy 17-da0830nd 17.3" FHD IPS érintő Ultra 7 155H 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-7G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Soha nem fog kiderülni, mert nem zavar kölönösebben (főleg hogy viszonylag ritka jelenség), de azért megemlítem.