- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
#48613632 #17341 üzenetére
Csakhogy a kinézetét nem a játékok alapján kell nézni, hanem a könyvek szerint, főleg, hogy Sapkowski is részt vesz a munkálatokban, számára pedig a játékok nem léteznek, nem az ő műve.
Szerintem meg várjuk ki a végét, személy szerint Superman szerepében láttam legtöbbször, valamint a The Man from U.N.C.L.E.-ben, utóbbiban nem volt rossz.
A szépfiús külső ellen meg lehet tenni, de igazából szinte csak ilyen szerepekben látjuk, de a Tudorokban pl. egészen el lehet képzelni witcherként, igaz, kicsit fehérebb hajjal (szakálla meg csak a Witcher 3-ban van).
Igaz, majdnem 10 éves képek, de hosszú hajjal, szakállal azért máshogy fest, mint tökéletes Supermanként...
Nem gondoltam, hogy pont én fogom őt védeni, de mivel semmit nem láttunk még a sorozatból, így semmi értelme előre temetni...
-
S e t h
nagyúr
válasz
#48613632 #17341 üzenetére
Közelítsük meg máshonnan.
Geralt alakítása a játékban milyen fokú színészmesterséget kívánna meg?
Mert akikkel kapcsolatba kerül ott olyan emberi sorsok, drámák jelennek meg, hogy ott elvárnám a nem színésztanoda szintű alakítást.
Geralt nagyjából Steven Segal szintű kelléktárral rendelkezik, de nincs is szüksége többre, itt mégis csak erről esik szó.
Egyébiránt-ha nem csak a színészkedést veszem alapul- testalkatra jobbat nem is választhattak volna.
Gondolom lesz majd képi összevetés, de egymás mellé rakva őket nem tudom ki közelítené meg jobban hasonlóságban Geraltot.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Eredeti játékok OFF topik
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Egér probléma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák - Új -
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Canon Extender RF 2x telekonverter RF objektívekhez - Újszerű -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett 3 akkuval, megkímélt állapotban
- Új! Canon CF-R20EP hűtőventilátoros markolat (R5, R6, R5 II, R6 II)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest