- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
#48613632 #17345 üzenetére
Az egyetlen kontra érve hoztad fel, amit én is fel tudnék hozni. Egyébként én így látom ezt a kérdéskört.
Pro:
- Cavill nem rossz színész, legalábbis én nem látom benne, amit itt emlegettek, hogy márpedig ő erre nem alkalmas. Ha szeretnék sem tudnék felhozni példákat rá, hogy mikor és miben szerepelt rosszul.- nekem nagyon bejön a faszi, sztárallűröktől mentes, nagyon jó humora van, intelligens, nem egy Vin Diesel szerű puruttya izomcsomó.
- az ő testalkata hasonlít talán a legjobban a videójáték Geraltéhoz, ami valljuk be egészen meghökkentő, mert Geralt durván túl van húzva izomzatilag a játékban és morfológiailag ugyancsak Cavillnál húztam fel a szemöldököm, amikor megláttam vmelyik DC film forgatásán. Nem monszterré gyúrt, de plasztikus, talán egy felturbózott tornászéhoz tudnám hasonlítani.
- népszerű és erre bizony egy videójáték adaptációnak szüksége is van, mert nem hemzsegnek a pénztárnál a jól teljesítő megvalósítások és még vmi, tegyük a kezünket a szívünkre, vajon a játékosok hány százaléka találkozott a regényekkel is? Nekik Geralt = a játék és amit ott láttak az kell nekik a vásznon is és Cavill ehhez nagyon jó húzónév.
- Cavill nagyon nagy fanja a játéknak és most ezen polemizálhatunk, hogy mennyiben előny és lehet hátrány is, de úgy gondolom ő van annyira tapasztalt, hogy a végtelen rajongása pont ne akadályoztató tényezője legyen a forgatásnak. Azt hiszem, hogy az ő fansága előnyére válik a filmnek, jobban bele tudja magát élni a szerepbe, nem láthatunk tőle Geralt-idegen dolgokat a szerepjátszás során.
Kontra:
- igen, az arca. Túl sármos, jófiús, ezen dolgozniuk kell a maszkosoknak, de itt érzem a legkisebb problémát, mert hálivúdban ez nem kihívás, bár ha a supermanes bajusz eltávolításra gondolok.............
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!