Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz S e t h #10746 üzenetére
Ez tart vissza.
Grave444: nézhető---no, ez a baj. Hisz olyan jó kis sorozat volt. Tűkön ülve vártam az új epizódot minden egyes alkalommal. Aztán jött valami, vagy inkább hiányozni kezdett belőle valami és...
Nekem ez a hercegnő, vagy ki a lópikula betette a kulcsot...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
No, mennyire izgalmas a folytatás?
Még nem tudom rávenni magam, hogy nézzem...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Nem tudom, mi van, de nem bírom tekerés nélkül nézni.
Valamiért még kíváncsi vagyok azért, mi sül ki belőle."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
No, megnézegettem őket, de nekem nem jön be.
Szerintem most már csak azért nézem, hogy vajon, hogyan végződik...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz enginev3.0 #10717 üzenetére
Még csak a 9. részt néztem (pörgetve) meg, de nem az igazi.
Lehet megvárom az egészet, azt egybe, talán lemegy."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Nézi valaki a folytatást?
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Nos, azt nem mondanám, hogy a 7. epizód izgi lett volna, de nem volt lapos sem.
-
Pitterix
őstag
Na, ez az 5. rész tetszett. Mióta vége, agyalok, hogy miért, de bejött.
De ez a közösség, vagy micsoda, nagyon diktatórikus lehet...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Na, egy újabb zakkant fószerrel lettünk gazdagabbak.
De ez az epizód egész tűrhető volt."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Ez a lovas rész még tölteléknek is gyenge volt, szerintem.
-
Pitterix
őstag
válasz Jakesz #10689 üzenetére
Nos a 2. egy kicsit beszélgetősebb lett és hemzseg a hülye hibáktól.
Gondolok itt pl a nem begyűjtött nyilakra, amiket eddig mindig összeszedtek, meg a végén, hogy nem fogtak rögtön gyanút, hanem kinn állnak az út közepén. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Ez a mostani egy leheletnyivel jobb volt, mint az eddigiek.
Bár be kell valljam, beletekergettem.
Bízok egy jobb folytatásban."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz enginev3.0 #10674 üzenetére
De, hogy a szereplők is rábólintanak erre....
Azért nem tudom, milyen fanatikus rajongónak kell lenni, hogy valaki ezt szeresse..."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Ez a 1021 megint mi a vérvörös fittyfütty volt?
Nem bírtam nézni, igen szégyenszemre pörgettem."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz enginev3.0 #10669 üzenetére
De ennél mi a lópikulára gondoltak a készítők?
Hogyan gondolhatták, hogy ezt tetszeni fog sokaknak?"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
1020:
Bakker ezt nem bírtam rendesen nézni. Bele kellett tekernem.
-
Pitterix
őstag
Egy újabb töltelék rész.....
Bár volt mondanivalója, de a sorozat szempontjából tök felesleges....."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz enginev3.0 #10660 üzenetére
Tölteléknek tökéletes volt, de másnak....
-
Pitterix
őstag
1018.:
Üresjárat, visszaemlékezés, nagy szavak, érzelmi dráma és nem gondoltam volna az elején, hogy Carol ilyen sokáig húzza. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
1017.:
Bemelegítésnek jó volt.
De a visszatérő Maggie azért ne annyira kemény, mint vártam.
A maszkos srác, meg jó volt, míg nem vette le az álarcát, addig valami másnak gondoltam."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
-
Pitterix
őstag
No, nincs senkinek véleménye az új epizódról?
Nézhető volt, nem túl nagy durranás, inkább kicsit gagyi felé hajlik.Gondolok itt arra, hogy mikor szöknek kifelé, fosnak, alig mernek nézni-menni, mikor meg elhatározzák, hogy kemény meló lesz, de szedjék le egyesével a sutyorgókat, seckupecku végeznek velük. Ez valahogy jaaaaaj. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Nos ez az utolsó elkezdődött, azt vége lett. Semmi extra, bár mintha az előző részhez képest ugrottak volna az időben előre....
-
Pitterix
őstag
válasz Grave_444 #10612 üzenetére
Megnéztem és az előző résznél mérföldekkel jobb volt.
Bár itt a Carol-féle vonal volt kicsit sok. Örültem, hogy végre nincs benn ez a suttogó banya, erre Carol nem őt látja mindenhol. Negan szál várható volt, majd meglátjuk, hogyan tovább.... "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz sirarcheer #10606 üzenetére
Én sem bírtam ki beletekerés nélkül és ez nagyon gáz. Nem is értem, hogyan gondolták azt a jelenetsort....
-
Pitterix
őstag
1013:
Ez az epizód valami borzasztó volt, legalább is számomra.
Ez a bekábítózott hallucinációs jelenetsor, ááááá.
Ami ért valamit, az az utolsó pár perc."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz hundai #10601 üzenetére
Rick nem csak tv filmben fog visszatérni? Elvileg azt írták, ha jól emlékszem és teljesen külön történetben.... Eugene meg hirtelen elmegy majd egy helyre, amit eddig nem láttak, pedig csak tovább kellett volna sétafikálniuk. Mondjuk, ha annyira akartak volna, ezidáig is elsétálhattak volna messzebbre. Főleg Daryl a mocijával... "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
1012:
Ahogy várható volt, sokan nem haltak meg a főszereplők közül, sőt egészen pontosan egy fő-mellékszereplő távozott. No meg végre az a suttogó idegesítő kopasz banya.
Erősen közepes értéket kell adnom e résznek."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
1011:
Megint a végére lett jó az epizód.Bár gondolom valahogy megoldódik a kiszabadulásuk, mert egyszerre ennyi főszereplőt nem írnak ki.
Mindent összevetve volt egyfajta jó hangulata ennek a résznek."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
1009:
ez valami hihetetlenül idegesítő momentum. Maga az epizód ezt leszámítva egész tűrhető volt.Carol hogy ennyire bebutult, "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz sirarcheer #10553 üzenetére
Nos, szerintem picit gyengécske volt, ez az Alfa a suttogásával még mindig nagyon hiteltelen számomra.
Az új remény, meg bah, majd kiderül...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz sirarcheer #10548 üzenetére
Töltelék résznek még jó lehet egy: hogyan is kerültem be közétek nyomik mese.
A következő rész promójábanmár rács mögött ül, lehet hogy el is meséli, hogyan s miként. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz sirarcheer #10545 üzenetére
Erre én sem, de ezek szerint igen.
Ez az epizód harmatgyenge volt, még az sem segített sokat,hogy kinyírták a mészárlás szemtanúját. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz sirarcheer #10541 üzenetére
Az igaz, de addig hova dugta, hiszen átmotozták gondolom és csak nem hagynak nála egy ilyent.
-
Pitterix
őstag
válasz sirarcheer #10538 üzenetére
Nos ez jó kérdés, majd kiderül.
Ez egész jó rész volt, de hogy honnan kukázta azt az ?ütőt "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
No megnéztem az aktuális epizódot és ezt közepesnél kicsit jobbnak találtam.
Néha legyaknak páran egy egész hordát, néha meg pár zombica is gondot okoz. Hogy is van ez?!"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz sirarcheer #10520 üzenetére
10.03.:
Vegyesek az érzéseim. nem tudom eldönteni, hogy jó volt, rossz, vagy erősen közepes.
Ez a lelkizés pár embernél és hogy most jön elő a tél után.[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Az összes évadban együtt nem volt annyit fókuszban Michonne popija, mint a 9/14. részben.
Am szerintem felejthető volt. Ez agyerekgyilkosság valahogy súlytalan volt számomra [ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Mivel kiszámítható volt, a verekedés teljesen feleslegesen lett leforgatva, hacsak nem időhúzás miatt Beta és Daryl között.
De ez a süketnéma csajszi egyre jobban tetszik."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
TWD910:
ez egy fokkal jobb volt, mint az előző. A lényeg, családi dráma a köbön, ezen kívül semmi izgalom----szerintem."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Jó volt a 7. epizód is. Az előzetes alapján a következő talán még jobb lesz. Nekem sem hagyott valami nagy űrt Ricki fiú, majd Daryl átveszi a helyét.
-
Pitterix
őstag
Az első kettő jó volt, de ez a mai.
Nem értem miért kell a pozitív szereplőkből negatív alakot csinálni.... "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Mintha arra menne ki az egész, hogy minél kevesebb néző legyen és kaszálni lehessen.
Ez a lövünk mint a marha, csak úgy záporoznak a golyók a kocsin, de a gumi hihetetlen módon golyóálló, ez nonszensz.[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
válasz NandorHUN #9984 üzenetére
Ezt az erdős Királyos jelentre értettem. Tisztáson középen a jók és a rosszak, közben hátulról-elölről lőttek de csak a Megmentők hullottak. (#9986) sirarcheer:
jah, csapdát állítasz, de egész idáig mindent, de tényleg mindent átvizsgáltak töviről-hegyire, mielőtt továbbléptek volna, erre most a végén megállnak a tér közepén tökéletes célpontot nyújtva. Ekkora blődséget.
Ennek ellenére nézem, mert érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Na ez még nekem is sok volt, hogy
innen-onnan lövik az ellent, de a saját embereikből egyet sem ér találat.
A végén legalább meglett a géppityu."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Szerintem voltak azért jó részek az említett kettőn kívül is.
Sasha lépése meglepett, sok mindenre számítottam, de erre nem. A csatajelenet a zenével tényleg nagyon eltalált volt. Eugene viszont egyre idegesítőbb. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
-
Pitterix
őstag
Olvasom a becsmérlő kritikákat, de ugyan már mégis mi volt olyan rossz ebben, vagy akár a többiben?: Mivel nem vagytok elégedettek?
Tényleg mindig hentnek kéne lennie? Nem lehet egy kicsit szerelmesnek-boldognak lenni?
Am ez a portyázás nekem is nagyon bejött, valahogy tök jó hangulata volt az egész résznek----szerintem."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Ezt nem tudom.
Néha úgy tűnik,hogy rettenetesen magabiztos, aztán összezuhan, majd hirtelen ádáz, aztán megint összezuhan. Az az állandó szipogása meg tudna őrjíteni. Néha már túlzás, hogy mennyire gyáva. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Sokan fikázzák ezt az évadot, de szerintem messzemenőkig az egyik legjobb. Kifejezetten örülök neki, hogy nem csak gyepa van benn, hanem bazi sok dráma és lelkizés, no meg a szívre-lélekre ható jelenetek.
-
Pitterix
őstag
Az elejét kicsit laposnak találtam, de aztán elkezdett nőni a feszültség és bumm, bazi nagy durranás a végén.
Jöhet a következő évad!"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Nem volt rossz rész. De remélem Ricknek nem mentek el teljesen otthonról!
Viszont most mióta jó helyen vannak, mintha kevesebb sminket kapnának a hölgyek."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Ez nekem is rögtön szemet szúrt.
Mintha a pap is kezdene bekattanni teljesen. Azért bízok benne, nem az lesz a vége, hogy szép lassan minden szereplő bekattan, lecserélik őket, azt jöhetnek az újak.(#7140) .LnB: ha emlékeim nem csalnak, már fehér "gallérral" ment be a templomba origamizni.
-
Pitterix
őstag
13. rész letudva.
Igaz, jóformán nem történt semmi, de mégis szimpatikus rész volt. A zene a végén szerintem igazán fülbemászó.
Azért bízok benne, hogy senki sem fog bekattanni, inkább jöjjön valami betörés, az tök8, hogy zombik, vagy emberek. No azért előtte adjunk nekik kis időt a pihegésre, hiszen éveken(évadokon) keresztül csak mászkáltak."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Jó volt ez kérem. Nyugi van egy darabig, azt lesz nagy bumm! Legalább is remélem.
Bár az sem baj, ha kapálgatnak, néha portyázgatnak."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz Avicularia #6642 üzenetére
Miért, a madárkák is tudnak járni, azt pihe könnyű a csontjuk.
A zombikat mindig is könnyű volt darálni. Jól van ez így!"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz enginev3.0 #6490 üzenetére
Nekem is tetszett, ahogy az egész eddigi évad.
-
Pitterix
őstag
Nem a teljesen puhapöcs Rickre gondoltam, de valami lájtosabbra. Néha a feje is olyan, mintha meg lenne zakkanva.....
Lassan szigorúbb, meg keményebb, mint Daryl, de majd ha visszajön a bratyója......"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz Ace owner #1936 üzenetére
Van odaát kicsi, de erős és takarékos terepjáró is. Egy sima Hilux is jó autót eltolni, fér bele cucc és nem is eszik sokat....
Na meg a "városba" is beviszik a gazdaságos hummereket.....(#1938) Vladi: azt, amit a polcról-boltból szednek össze. Véletlenül se speciális tápot.
Nem szoktam belekötni az ilyenekbe, de ez bökte a csőröm.(#1937) Kareszovics: sminkelve azért nem csúnya, meg jól mutat a lába az ágyban, ha nem lábdublőrt alkalmaztak....
Amúgy osztom a véleményed a naívságáról."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- SSD kibeszélő
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest