- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
válasz
S e t h #10746 üzenetére
Ez tart vissza.
Grave444: nézhető---no, ez a baj. Hisz olyan jó kis sorozat volt. Tűkön ülve vártam az új epizódot minden egyes alkalommal. Aztán jött valami, vagy inkább hiányozni kezdett belőle valami és...
Nekem ez a hercegnő, vagy ki a lópikula betette a kulcsot.... -
Pitterix
őstag
No, mennyire izgalmas a folytatás?
Még nem tudom rávenni magam, hogy nézzem.... -
Pitterix
őstag
Nem tudom, mi van, de nem bírom tekerés nélkül nézni.
Valamiért még kíváncsi vagyok azért, mi sül ki belőle. -
Pitterix
őstag
No, megnézegettem őket, de nekem nem jön be.
Szerintem most már csak azért nézem, hogy vajon, hogyan végződik.... -
Pitterix
őstag
válasz
enginev3.0 #10717 üzenetére
Még csak a 9. részt néztem (pörgetve) meg, de nem az igazi.
Lehet megvárom az egészet, azt egybe, talán lemegy. -
Pitterix
őstag
Nézi valaki a folytatást?
-
Pitterix
őstag
Nos, azt nem mondanám, hogy a 7. epizód izgi lett volna, de nem volt lapos sem.
-
Pitterix
őstag
Na, ez az 5. rész tetszett. Mióta vége, agyalok, hogy miért, de bejött.
De ez a közösség, vagy micsoda, nagyon diktatórikus lehet.... -
Pitterix
őstag
Na, egy újabb zakkant fószerrel lettünk gazdagabbak.
De ez az epizód egész tűrhető volt. -
Pitterix
őstag
Ez a lovas rész még tölteléknek is gyenge volt, szerintem.
-
Pitterix
őstag
Ez a mostani egy leheletnyivel jobb volt, mint az eddigiek.
Bár be kell valljam, beletekergettem.
Bízok egy jobb folytatásban. -
Pitterix
őstag
válasz
enginev3.0 #10674 üzenetére
De, hogy a szereplők is rábólintanak erre....
Azért nem tudom, milyen fanatikus rajongónak kell lenni, hogy valaki ezt szeresse... -
Pitterix
őstag
Ez a 1021 megint mi a vérvörös fittyfütty volt?
Nem bírtam nézni, igen szégyenszemre pörgettem. -
Pitterix
őstag
válasz
enginev3.0 #10669 üzenetére
De ennél mi a lópikulára gondoltak a készítők?
Hogyan gondolhatták, hogy ezt tetszeni fog sokaknak? -
Pitterix
őstag
1020:
Bakker ezt nem bírtam rendesen nézni. Bele kellett tekernem.
-
Pitterix
őstag
Egy újabb töltelék rész.....
Bár volt mondanivalója, de a sorozat szempontjából tök felesleges..... -
Pitterix
őstag
válasz
enginev3.0 #10660 üzenetére
Tölteléknek tökéletes volt, de másnak....
-
Pitterix
őstag
1018.:
Üresjárat, visszaemlékezés, nagy szavak, érzelmi dráma és nem gondoltam volna az elején, hogy Carol ilyen sokáig húzza. -
Pitterix
őstag
1017.:
Bemelegítésnek jó volt.
De a visszatérő Maggie azért ne annyira kemény, mint vártam.
A maszkos srác, meg jó volt, míg nem vette le az álarcát, addig valami másnak gondoltam. -
Pitterix
őstag
No, nincs senkinek véleménye az új epizódról?
Nézhető volt, nem túl nagy durranás, inkább kicsit gagyi felé hajlik.Gondolok itt arra, hogy mikor szöknek kifelé, fosnak, alig mernek nézni-menni, mikor meg elhatározzák, hogy kemény meló lesz, de szedjék le egyesével a sutyorgókat, seckupecku végeznek velük. Ez valahogy jaaaaaj. -
Pitterix
őstag
Nos ez az utolsó elkezdődött, azt vége lett. Semmi extra, bár mintha az előző részhez képest ugrottak volna az időben előre....
-
-
Pitterix
őstag
válasz
sirarcheer #10606 üzenetére
Én sem bírtam ki beletekerés nélkül és ez nagyon gáz. Nem is értem, hogyan gondolták azt a jelenetsort....
-
Pitterix
őstag
1013:
Ez az epizód valami borzasztó volt, legalább is számomra.
Ez a bekábítózott hallucinációs jelenetsor, ááááá.
Ami ért valamit, az az utolsó pár perc. -
Pitterix
őstag
válasz
hundai #10601 üzenetére
Rick nem csak tv filmben fog visszatérni? Elvileg azt írták, ha jól emlékszem és teljesen külön történetben.... Eugene meg hirtelen elmegy majd egy helyre, amit eddig nem láttak, pedig csak tovább kellett volna sétafikálniuk. Mondjuk, ha annyira akartak volna, ezidáig is elsétálhattak volna messzebbre. Főleg Daryl a mocijával... -
Pitterix
őstag
1012:
Ahogy várható volt, sokan nem haltak meg a főszereplők közül, sőt egészen pontosan egy fő-mellékszereplő távozott. No meg végre az a suttogó idegesítő kopasz banya.
Erősen közepes értéket kell adnom e résznek. -
Pitterix
őstag
1011:
Megint a végére lett jó az epizód.Bár gondolom valahogy megoldódik a kiszabadulásuk, mert egyszerre ennyi főszereplőt nem írnak ki.
Mindent összevetve volt egyfajta jó hangulata ennek a résznek. -
Pitterix
őstag
1009:
ez valami hihetetlenül idegesítő momentum. Maga az epizód ezt leszámítva egész tűrhető volt.Carol hogy ennyire bebutult, -
Pitterix
őstag
válasz
sirarcheer #10553 üzenetére
Nos, szerintem picit gyengécske volt, ez az Alfa a suttogásával még mindig nagyon hiteltelen számomra.
Az új remény, meg bah, majd kiderül.... -
Pitterix
őstag
válasz
sirarcheer #10548 üzenetére
Töltelék résznek még jó lehet egy: hogyan is kerültem be közétek nyomik mese.
A következő rész promójábanmár rács mögött ül, lehet hogy el is meséli, hogyan s miként. -
Pitterix
őstag
válasz
sirarcheer #10545 üzenetére
Erre én sem, de ezek szerint igen.
Ez az epizód harmatgyenge volt, még az sem segített sokat,hogy kinyírták a mészárlás szemtanúját. -
Pitterix
őstag
válasz
sirarcheer #10541 üzenetére
Az igaz, de addig hova dugta, hiszen átmotozták gondolom és csak nem hagynak nála egy ilyent.
-
Pitterix
őstag
válasz
sirarcheer #10538 üzenetére
Nos ez jó kérdés, majd kiderül.
Ez egész jó rész volt, de hogy honnan kukázta azt az ?ütőt -
Pitterix
őstag
No megnéztem az aktuális epizódot és ezt közepesnél kicsit jobbnak találtam.
Néha legyaknak páran egy egész hordát, néha meg pár zombica is gondot okoz. Hogy is van ez?! -
Pitterix
őstag
válasz
sirarcheer #10520 üzenetére
10.03.:
Vegyesek az érzéseim. nem tudom eldönteni, hogy jó volt, rossz, vagy erősen közepes.
Ez a lelkizés pár embernél és hogy most jön elő a tél után. -
Pitterix
őstag
Az összes évadban együtt nem volt annyit fókuszban Michonne popija, mint a 9/14. részben.
Am szerintem felejthető volt. Ez agyerekgyilkosság valahogy súlytalan volt számomra -
Pitterix
őstag
Mivel kiszámítható volt, a verekedés teljesen feleslegesen lett leforgatva, hacsak nem időhúzás miatt Beta és Daryl között.
De ez a süketnéma csajszi egyre jobban tetszik. -
Pitterix
őstag
TWD910:
ez egy fokkal jobb volt, mint az előző. A lényeg, családi dráma a köbön, ezen kívül semmi izgalom----szerintem. -
Pitterix
őstag
Jó volt a 7. epizód is. Az előzetes alapján a következő talán még jobb lesz. Nekem sem hagyott valami nagy űrt Ricki fiú, majd Daryl átveszi a helyét.
-
Pitterix
őstag
Az első kettő jó volt, de ez a mai.
Nem értem miért kell a pozitív szereplőkből negatív alakot csinálni.... -
Pitterix
őstag
Mintha arra menne ki az egész, hogy minél kevesebb néző legyen és kaszálni lehessen.
Ez a lövünk mint a marha, csak úgy záporoznak a golyók a kocsin, de a gumi hihetetlen módon golyóálló, ez nonszensz. -
Pitterix
őstag
válasz
NandorHUN #9984 üzenetére
Ezt az erdős Királyos jelentre értettem. Tisztáson középen a jók és a rosszak, közben hátulról-elölről lőttek de csak a Megmentők hullottak. (#9986) sirarcheer:
jah, csapdát állítasz, de egész idáig mindent, de tényleg mindent átvizsgáltak töviről-hegyire, mielőtt továbbléptek volna, erre most a végén megállnak a tér közepén tökéletes célpontot nyújtva. Ekkora blődséget.
Ennek ellenére nézem, mert érdekel. -
Pitterix
őstag
Na ez még nekem is sok volt, hogy
innen-onnan lövik az ellent, de a saját embereikből egyet sem ér találat.
A végén legalább meglett a géppityu. -
Pitterix
őstag
Olvasom a becsmérlő kritikákat, de ugyan már mégis mi volt olyan rossz ebben, vagy akár a többiben?: Mivel nem vagytok elégedettek?
Tényleg mindig hentnek kéne lennie? Nem lehet egy kicsit szerelmesnek-boldognak lenni?
Am ez a portyázás nekem is nagyon bejött, valahogy tök jó hangulata volt az egész résznek----szerintem. -
Pitterix
őstag
Sokan fikázzák ezt az évadot, de szerintem messzemenőkig az egyik legjobb. Kifejezetten örülök neki, hogy nem csak gyepa van benn, hanem bazi sok dráma és lelkizés, no meg a szívre-lélekre ható jelenetek.
-
Pitterix
őstag
Az elejét kicsit laposnak találtam, de aztán elkezdett nőni a feszültség és bumm, bazi nagy durranás a végén.
Jöhet a következő évad! -
Pitterix
őstag
Nem volt rossz rész. De remélem Ricknek nem mentek el teljesen otthonról!
Viszont most mióta jó helyen vannak, mintha kevesebb sminket kapnának a hölgyek. -
Pitterix
őstag
Ez nekem is rögtön szemet szúrt.
Mintha a pap is kezdene bekattanni teljesen. Azért bízok benne, nem az lesz a vége, hogy szép lassan minden szereplő bekattan, lecserélik őket, azt jöhetnek az újak.(#7140) .LnB: ha emlékeim nem csalnak, már fehér "gallérral" ment be a templomba origamizni.
-
Pitterix
őstag
13. rész letudva.
Igaz, jóformán nem történt semmi, de mégis szimpatikus rész volt. A zene a végén szerintem igazán fülbemászó.
Azért bízok benne, hogy senki sem fog bekattanni, inkább jöjjön valami betörés, az tök8, hogy zombik, vagy emberek. No azért előtte adjunk nekik kis időt a pihegésre, hiszen éveken(évadokon) keresztül csak mászkáltak. -
Pitterix
őstag
Jó volt ez kérem. Nyugi van egy darabig, azt lesz nagy bumm! Legalább is remélem.
Bár az sem baj, ha kapálgatnak, néha portyázgatnak. -
Pitterix
őstag
válasz
Avicularia #6642 üzenetére
Miért, a madárkák is tudnak járni, azt pihe könnyű a csontjuk.
A zombikat mindig is könnyű volt darálni. Jól van ez így! -
Pitterix
őstag
válasz
enginev3.0 #6490 üzenetére
Nekem is tetszett, ahogy az egész eddigi évad.
-
Pitterix
őstag
Nem a teljesen puhapöcs Rickre gondoltam, de valami lájtosabbra. Néha a feje is olyan, mintha meg lenne zakkanva.....
Lassan szigorúbb, meg keményebb, mint Daryl, de majd ha visszajön a bratyója...... -
Pitterix
őstag
válasz
Ace owner #1936 üzenetére
Van odaát kicsi, de erős és takarékos terepjáró is. Egy sima Hilux is jó autót eltolni, fér bele cucc és nem is eszik sokat....
Na meg a "városba" is beviszik a gazdaságos hummereket.....(#1938) Vladi: azt, amit a polcról-boltból szednek össze. Véletlenül se speciális tápot.
Nem szoktam belekötni az ilyenekbe, de ez bökte a csőröm.(#1937) Kareszovics: sminkelve azért nem csúnya, meg jól mutat a lába az ágyban, ha nem lábdublőrt alkalmaztak....
Amúgy osztom a véleményed a naívságáról.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest