Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pitterix
őstag
Bíztam benne, hogy valaki csinál neki topikot!
Jó sorozat lesz ez. Az első tényleg jó volt, valahogy szeretem az ilyen filmeket, mikor "hosszú álomból" ébredve kezdődnek a "haláli" gondok.
Tegnap-tegnapelőtt kaptároztam, hogy kicsit ráhangolódjak a zombis témára.
Ma talán eljutok a 2. részig..."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
2011-ben 13 résszel folytatódik a The Walking Dead
Csak el ne csesszék!
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz Avicularia #57 üzenetére
Aztán üzemanyagot meg vízből fakasztanál?!
Jó volt a 4. rész is, sőt nekem ez tetszett legjobban!
-
Pitterix
őstag
Legalább nem vagyok egyedül a tetszési indexel!
(#68) Vladi:"Én? Vinném a tankot." Ha ilyen erős vagy, nem is kéne vinned, hiszen fél kézzel ölnél hetet.
(#69) mephi666:
"nagy kaliberű géppuska meg nem nagyon kell a zombik ellen: elég 1 fejlövés pisztolyból is"
hűha, elég botorság csak egy pisztollyal nekiindulni, hacsak nem Te vagy a szentinel és minden lövésed rögtön agyba(ha még van)megy, na meg persze gyorsabban tárazol, mint egy 007és Rambo klón.(#70) Aggregátor: a rendőrök kapnak tankvezetésből is kiképzést?! Akkor megyek rendőrnek!
-
Pitterix
őstag
Most aztán volt érzelmi szál, olyan vastag, mint egy fa törzse.
De simán élvezhető még mindig a sorozat.
Megint nincs üzemanyaguk, de ott a rengeteg hummer, tank, teherautó......"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Szegény ágy!
SP
Ja, meg elég lassan tért magához...
De, hogy a nővére nem lett halláskárosult, olyan közel dördült el a füléhez a lövés....
Azért remélem lesz még benn egy kis küzdelem is, nem a CDC épületében töltik a karácsonyt....[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
-
Pitterix
őstag
Még csak az elsőt néztem meg.
Nem volt rossz, de a szöszi szarakodása a pisztollyal kicsit idegesítő volt.....
A kis ferde szemű ne halódjon meg, mert bírom, vagy legalábbis az első szériában jópofa volt, főleg a dudáló kocsival."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Ne nézzen rám kend dühösen!
Ezt csak úgy írtam, semmi köze a részekhez!
Csak azt a karaktert bírom, ezért írtam, hogy ne halódjon meg!
Ha spójlerülök beírom....Megvolt a kettő is, nos az első jobb volt....
-
Pitterix
őstag
-
Pitterix
őstag
válasz Avicularia #241 üzenetére
Na ez jó hír.
De ki az a Michelle?
Amúgy képregény szerint Ricken, a feleségén és Carlon kívül ki fő karakter még?"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Köszi mindenkinek!
-
Pitterix
őstag
-
Pitterix
őstag
Nem rossz, de nem is olyan jó.
Miért kell a nőket ennyire hülyének beállítani.Még csak a 8-9.részt láttam, de inkább dráma, mint horror, thriller.
Ölök, azt ráfogom az asszonyra, hogy miattad, elbújok, mert szeretsz, ez nekem kicsit gagyi...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
"lángzámspácíren", türelem gyerekek!
-
Pitterix
őstag
Már én is nagyon vártam, de még nem néztem meg, majd egyben párat, úgy nagyobb lesz az élvezeti faktor.
Nem is merek olvasni a sok spoiler miatt.[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Nem bírtam tovább és végignéztem mind a 6-ot.
Jó ez az évad!
Van vér, gyilok, szerelem, könnyek, mi kell még?!Spoileres:
Egy újszülött csecsemőt kapásból táppal etetni, meg egy max két nap alatt, majdnem a kétszeresére nőtt....
Amit nem értek, ha annyira hiánycikk a gázolaj-benzin, mi a fenéért mászkál mindenki benzinzabáló dögökkel?!
Michonne legalább a száját kinyithatná néha. Nekem úgy tűnik, mintha nem lenne 100-as...."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz Avicularia #1932 üzenetére
Mégis mindig kevés a skuló......
-
Pitterix
őstag
válasz Ace owner #1936 üzenetére
Van odaát kicsi, de erős és takarékos terepjáró is. Egy sima Hilux is jó autót eltolni, fér bele cucc és nem is eszik sokat....
Na meg a "városba" is beviszik a gazdaságos hummereket.....(#1938) Vladi: azt, amit a polcról-boltból szednek össze. Véletlenül se speciális tápot.
Nem szoktam belekötni az ilyenekbe, de ez bökte a csőröm.(#1937) Kareszovics: sminkelve azért nem csúnya, meg jól mutat a lába az ágyban, ha nem lábdublőrt alkalmaztak....
Amúgy osztom a véleményed a naívságáról."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Nem a teljesen puhapöcs Rickre gondoltam, de valami lájtosabbra. Néha a feje is olyan, mintha meg lenne zakkanva.....
Lassan szigorúbb, meg keményebb, mint Daryl, de majd ha visszajön a bratyója......"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
válasz enginev3.0 #6490 üzenetére
Nekem is tetszett, ahogy az egész eddigi évad.
-
Pitterix
őstag
válasz Avicularia #6642 üzenetére
Miért, a madárkák is tudnak járni, azt pihe könnyű a csontjuk.
A zombikat mindig is könnyű volt darálni. Jól van ez így!"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Jó volt ez kérem. Nyugi van egy darabig, azt lesz nagy bumm! Legalább is remélem.
Bár az sem baj, ha kapálgatnak, néha portyázgatnak."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
13. rész letudva.
Igaz, jóformán nem történt semmi, de mégis szimpatikus rész volt. A zene a végén szerintem igazán fülbemászó.
Azért bízok benne, hogy senki sem fog bekattanni, inkább jöjjön valami betörés, az tök8, hogy zombik, vagy emberek. No azért előtte adjunk nekik kis időt a pihegésre, hiszen éveken(évadokon) keresztül csak mászkáltak."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Ez nekem is rögtön szemet szúrt.
Mintha a pap is kezdene bekattanni teljesen. Azért bízok benne, nem az lesz a vége, hogy szép lassan minden szereplő bekattan, lecserélik őket, azt jöhetnek az újak.(#7140) .LnB: ha emlékeim nem csalnak, már fehér "gallérral" ment be a templomba origamizni.
-
Pitterix
őstag
Nem volt rossz rész. De remélem Ricknek nem mentek el teljesen otthonról!
Viszont most mióta jó helyen vannak, mintha kevesebb sminket kapnának a hölgyek."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Az elejét kicsit laposnak találtam, de aztán elkezdett nőni a feszültség és bumm, bazi nagy durranás a végén.
Jöhet a következő évad!"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Sokan fikázzák ezt az évadot, de szerintem messzemenőkig az egyik legjobb. Kifejezetten örülök neki, hogy nem csak gyepa van benn, hanem bazi sok dráma és lelkizés, no meg a szívre-lélekre ható jelenetek.
-
Pitterix
őstag
Ezt nem tudom.
Néha úgy tűnik,hogy rettenetesen magabiztos, aztán összezuhan, majd hirtelen ádáz, aztán megint összezuhan. Az az állandó szipogása meg tudna őrjíteni. Néha már túlzás, hogy mennyire gyáva. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Olvasom a becsmérlő kritikákat, de ugyan már mégis mi volt olyan rossz ebben, vagy akár a többiben?: Mivel nem vagytok elégedettek?
Tényleg mindig hentnek kéne lennie? Nem lehet egy kicsit szerelmesnek-boldognak lenni?
Am ez a portyázás nekem is nagyon bejött, valahogy tök jó hangulata volt az egész résznek----szerintem."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
-
Pitterix
őstag
Szerintem voltak azért jó részek az említett kettőn kívül is.
Sasha lépése meglepett, sok mindenre számítottam, de erre nem. A csatajelenet a zenével tényleg nagyon eltalált volt. Eugene viszont egyre idegesítőbb. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pitterix
őstag
Na ez még nekem is sok volt, hogy
innen-onnan lövik az ellent, de a saját embereikből egyet sem ér találat.
A végén legalább meglett a géppityu."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest