- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Sliderxy #10732 üzenetére
Hát azt kell, hogy mondjam (hogy háttal nem kezdünk mondatot
) csalódott vagyok és kissé haragszom is a készítőkre, mert a számomra tetszetős első rész után elvitték a sorozatot MEGINT! olyan irányba/irányokba, hogy én mint kitartó WD sorozat rajongó azt mondom ha így folytatnák az írók tovább hát inkább legyen vége.
Borzasztó, hogy bele akarnak kényszeresen erőltetni mindent ebbe az utolsó évadba. A Daryl szálon futó cselekmény ezzel a svájcisapkás manóval rém erőltetett és dög unalmas volt, a nemzetközösség számomra emészthetetlen. Kiégtem na...
Kíváncsian várom, hogy a Daryl spin-off-al mit tudnak majd kezdeni a készítők. -
Sliderxy
senior tag
válasz
Winchester95 #10735 üzenetére
Eddig csak kettő, de lesz folyamatosan.
-
Sliderxy
senior tag
válasz
Winchester95 #10733 üzenetére
11. évad már szinkronosan megy.
-
Sliderxy
senior tag
Nekem a 11. évad első része pozitív meglepetés volt. Eddig számomra a leggyengébb évad a kormányzós szenvedés volt, után a suttogós alfa-béta kínlódás, ezeket csak becsületből néztem végig, pörgetni soha semmit mert akkor inkább nem is nézném. Alapjában véve jó ez a sorozat bár kissé kiéghettek már az írók, az sem tett túl jót a szériának, hogy sokszor az írógárda is cserélődött, ezt gyakran érzékelni is lehetett, pont ahogy itt is írtátok, hogy történtek a sorozatban olyan események amikről aztán nem derül ki semmi, csomó elvarratlan és a készítők által elfeledett vagy szimplán le..... szál.
Rick visszatérésére azért kíváncsi leszek, hogy tényleg meglépik-e ebben az állítólagos befejező évadban, azért csak egy jelentősen meghatározó karaktere a sorozatnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest