- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
enginev3.0 #10754 üzenetére
Ezzel összefüggésben még zavar más is.
Ahogyan egyre fejlettebb közösségek jöttek velünk szemben és már rendelkezésre álltak megfelelő szintű orvosi eszközök, valahogy sehol, senkinek sem jutott eszébe, hogy magával a kórral foglalkozzon.
Értem én hogy az elsődleges prioritás az alapszintű orvosi ellátás, de ennek köszönhetően tudnak most behozni 12 év után ilyen témát, hogy fejlődő zombik.Azt viszont a mai napig nem tudom megszokni, hogy amikor az egész világ át kellett álljon erre az új veszélyforrásra, akkor mindig muszáj eljátszani, hogy az alapvető elővigyázatosság figyelmen kívül hagyása mellett kell házak, romok között, vagy ingatlanokban közlekedni, aztán minden sarok mögül kiesik egy járkáló, aki általában sikerrel is jár.
Értem én hogy ez maradt csak ijesztgetni, elborzasztani, de szinte mindig van pár balfék aki koton nélkül megy Kongóba legénybúcsúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kábelrejtő, "prizmás" miditorony az In Win berkeiből
- További aktív témák...
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest