Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- .LnB: ProtonMail(?)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
enginev3.0 #10754 üzenetére
Ezzel összefüggésben még zavar más is.
Ahogyan egyre fejlettebb közösségek jöttek velünk szemben és már rendelkezésre álltak megfelelő szintű orvosi eszközök, valahogy sehol, senkinek sem jutott eszébe, hogy magával a kórral foglalkozzon.
Értem én hogy az elsődleges prioritás az alapszintű orvosi ellátás, de ennek köszönhetően tudnak most behozni 12 év után ilyen témát, hogy fejlődő zombik.Azt viszont a mai napig nem tudom megszokni, hogy amikor az egész világ át kellett álljon erre az új veszélyforrásra, akkor mindig muszáj eljátszani, hogy az alapvető elővigyázatosság figyelmen kívül hagyása mellett kell házak, romok között, vagy ingatlanokban közlekedni, aztán minden sarok mögül kiesik egy járkáló, aki általában sikerrel is jár.
Értem én hogy ez maradt csak ijesztgetni, elborzasztani, de szinte mindig van pár balfék aki koton nélkül megy Kongóba legénybúcsúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető.
- Behemoth Gaming PC I Intel Core i7-6700K I AMD R9 280X 3GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Kingston 2x16Gb DDR5 5200Mhz CL40
- Remek áron Lenovo Flex 5 14 laptop/2in1/Touch/Ryzen i5-1135G7/8GB/512 GB SSD/14"/Gari
- AKCIÓ% Dobozos HP VICTUS Gamer laptop/i5-11400H/16GB/512GB SSD/RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest