Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
woryz
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
És ha ilyen illúzionista mágussal játszol, még dragonborn vagy?
-
Perzeusz
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én is sokkal jobban el tudok merülni Skyrimben, mint a Witcher világában. Pedig az utóbbi népszerűbb az utóbbi időkben
Most még nem kezdtem el amúgy, mert előbb egy normális kinézetet akarok neki adni. Most is azon fáradozom.
Majd pár sztori módot is ki akarok próbálni, mint Falskaar, meg Moonpath to Elsweyr. Vagy Beyond Skyrim. Ezek anno mind kimaradtak.VikMorroHun: Nagy respect az eddigi fordításokért is. Emlékszem, olyan 2013-2014 körül mindenki azt leste, mikor éri el a magyarítás a 100%-ot Morrohun-on
De nem a mod csomag magyarítására gondoltam, hanem csak arra, hogy mikor kell a magyarítást felrakni. Egyfajta ajánlott sorrendre lennék kíváncsi. (Emlékszem, régen sokat szívtam a moddolással.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest