- 20 éve a PH!-n
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
Dragon Break Episodes 1 és 2 kijátszva.
A bugokat leszámítva nagyon jó volt. Szórakoztató, akció dús és izgalmas.Hamarosan jön videó belőle.
Várom már a 3. részt.
[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz Citroware #19397 üzenetére
Nálam ezek vannak.
Tirexi Edition.Ez jó
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
addikt
válasz Tirexi #19396 üzenetére
Igen, gondoltam erre, hogy egymáshoz illetlenséget is okozhat kétféle textúracsomag egymáson.
Ó ugyan, nem is gondoltam arra, hogy valaki komplett csomagot hozzon létre(bár belegondolva láttam már ilyeneket a net sötét bugyraiban, csak más játék esetében), mindössze egy leírás, egy rövid útmutató kéne, hogy mely modokat milyen sorrendben tegyük fel egymás után.
The Elder Scrolls V: Skyrim Tirexi Edition?
Utána jöhetne a
The Elder Scrolls V: Skyrim Super Ultra Arcade Remix Hyper Tirexi Edition EX + α[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Citroware #19394 üzenetére
Nem mindig jó a textúra pakkok keverése sem. Lehet nem fog passzolni a fű és az avar textúrája vagy a fa törzse és rajta a moha meg hasonló dolgok.
Én csinálnék egy ilyen komplett pakkot de se tárhely sem pedig a feltöltésem nem teszi lehetővé ezt.
Úgy tudnom megoldani, hogy kiírnám DVD-re a cuccokat. -
Chapel
addikt
válasz CJ4567 #19392 üzenetére
Hehe, kb. 200 órám van benne, de most pár napja jutottam el Dragonrend-ig.
Parthuunax-al jól legyőztük a gonoszt....de ezek szerint majd őt is lefogom.Citroghost: És ahogy írtam, ez csak workshop mod, enb még nincs is fent
Visszakeresem nálam mi van fent, meg a sorrendet, ha megtalálom a hsz-em eldobom.Tirexi: Khm...hát ez az ami kéne, Tirexi féle pack, támogatom. Szerintem simán áruld ilyen 2k körül, netes rendeléssel. Én akkor elő is rendelnék egyet ezúton...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Chapel #19391 üzenetére
Nagyon csalogatók azok a képek.
Még arra gondoltam, hogy ha ráakadnék neten valami ,,ajánlott összetétel"-re, biztos van ilyen, bár nyilván mindenki a maga ízlése szerint szeretné alakítani a játékot, de mégis, pl ha grafika mod, akkor ez a legjobb, ha hangok, akkor az, stb. Mert amilyen grafikai modokat leszedek, sokuk részben felülírná a másikat, mert habár mást tartalmaznak lényegében, vannak közös átfedések.
-
CJ4567
nagyúr
Megtaláltam idáig a legjobb felszerelést, Blade szett(fejre Nahkriin maszkja)+Dragonbane+Elven kard, igaz 68 helyett 51 a sebzésem de 15 életet szívok, sárkány ellen 20%-al több sebzés, más ellen 10% elektromosság, 228 armor rating, Parthuunax kb. felszállt, Dragonrend, majd meghalt Alig kaptam sebzést, ő meg felszállni nem tudott
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Chapel
addikt
válasz Tirexi #19388 üzenetére
Mint mindenki, én is magamból indultam ki.
Én skyrim előtt egyedül gta 4-et modoltam, de az tök más ilyen szempontból. Nekem elsőre ilyesztően kaotikus volt a skyrim moddolás, ezért szerintem kell egy kis idő míg az egyszeri user átlátja a logikát.
Szóval én értem, de azt is értem aki eleinte még "bénázik" vele, mint írtad Nálad is előfordul, hogy akadás van, pedig nem ma kezdted.A linket kösz.
Citroghost: Eleinte időigényes. Tény, nem 5 perces meló, de utána megéri, hidd el.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tirexi
addikt
válasz Chapel #19383 üzenetére
De fogja tudni mert az egész csak logikus gondolkodás menet.
Egy röpke példa:
Van egy mod ami lecseréli Serana kinézetét.
Ugyan akkor van egy mod ami tele van jó kinézetű követőkkel de Serana is benne van.
Az illető mind2 modot szeretné használni.A józan ész mit diktál ilyenkor?
a) Vagy használom az egyik vagy a másikat.
b) Felteszem a követő packot és az után teszem fel a Serana modot.
Így ütik egymást, de az lesz amelyiket te akarod. Tehát mindig amit akarsz, hogy működjön azt teszed fel utoljára.És ez igazából az összes modra érvényes még a textúra pack-okra is.
Persze mindig lesz majd olyan mod ami a másikkal nem hajlandó együttműködni, de ugye ezért kell biztonsági mentést csinálni mindenről. Ez le van írva az összefoglaló hsz-ben is.
A modokat egyesével rakjuk fel és minden felrakás után megnézzük megy-e a játék. Ha ömleszted tuti rossz lesz én már tapasztaltam. A legfontosabb a sorrend mindig.
(#19389) CJ4567:
[link][ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Citroware #19384 üzenetére
Ha nem olvasod végig, akkor ne csodálkozz hogy összeomlik, mert vannak modok, amihez még kellenek modok, pl. Wet and Cold-ra épül az Ashes, és a Holidays kiegészítő(utóbbi must have, ünnepek Skyrimban, pl. Alduin legyőzésének napja, újév, beállítható születésnap, a Civil háború végének ünnepe, stb, rengeteg ünnep van benne, és testreszabható MCM menüben). Sokáig én is ez miatt nem modoltam, mert lusta voltam elolvasni a leírást és vagy CTD volt, vagy nem értettem miért bugos ez, vagy alacsony a teljesítmény.
(#19386) genndy Én 12-es szinten fejeztem be a főküldetést, néha kellett visszavenni Apperticera, amúgy nagyobb gond nem volt, Alduint elég könnyen el tudtam intézni, Nahkriin se volt gond, Apperticen megütni nem tudott, amin még mindig csodálkozok.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
addikt
válasz #81999360 #19379 üzenetére
Vigyél segítőt, célirányosan fejlődj, ne szórd szét a pontjaidat mert akkor mindenből gyenge leszel, ha erősek az ellenfelek akkor fuss. Vedd vissza a nehézséget, majd később visszateszed, nem szégyen az. Ez ilyen, másodszorra majd már jobban csinálod.
Egyébként minden barlang az első belépésnél szinteződik, ha később visszamész akkor is csak az adott szintnek megfelelő legerősebb ellenfelek várnak. Kb. 10 szintenként vannak a lépcsők.
Érdemes egyébként az elején a kijelölt utat követni: őrkövek-Riverwood-Whiterun-Bleakfast Barrow, de még nem elvenni a sárkánykövet, főszálat ne, mert jönnek a sárkányok - mondjuk whiteruni mellékküldetések.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Tirexi
addikt
válasz Chapel #19383 üzenetére
Meg ha nincs is leírva nyilván nem rakok egymásra egymást ütő modokat.
Szal mindig tudjam azt, hogy mit szedek le és mire akarom használni. Ez a lényege az egésznek.(#19384) Citroghost:
Ha nem fogsz mod leírásokat olvasni akkor magadra vessél és ne panaszkodj ha összeomlik a játékod.
Én a mai napig vétek hibákat pedig már 2011 óta modolom a játékot.[ Szerkesztve ]
-
Chapel
addikt
válasz Citroware #19382 üzenetére
Nem mindegy a telepítési sorrend sok mod esetében.Minden mod leírásában ott van, hogy mivel igen és mivel nem kompatibilis. Ész nélkül pakolgatni nem jó, anno én is kinyírtam vele a gamét. Ha workshopból rakod, ott biztosan tudom hogy le van írva, hogy mivel kompatibilis és mivel ütközik, de nexuson is kell lennie leírásnak.
Nálam pl. ha felteszem a mohás kövek modot, akkor azonnal kifagy még a betöltés előtt...mivel ezek userek által kreált cuccok, így ez "vele jár", de nem vészes a dolog.
(Nálam olyan 35 mod van kb. 99% mind grafikai, korábban írtam mik, ezek szépen futnak együtt, nincs bug vagy fagyás.)Tirexi: Oké, de szvsz egy kezdő user (mármint Skyrimben kezdő) nem fogja tudni eleinte hogy mi mivel ütközik, vagy mire figyeljen
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Felteszek kb 30-70 modot vagy mégtöbbet (sajnos minimum ennyi érdekel, nem tudok ellenállni) és mindig összeomlik a játék. Ha kevesebbet teszek fel, akkor minden oké, csak hát hiányérzetem van. (egyszer már végigtoltam a szűz játékot, most egy teljesen más élményt akarok, ezért szeretnék minél több modot feltenni)
Nem tudtok valami jó módszert arra, hogy valahogy rendszerezhessem a modokat, mi működik mivel, mik omlanak össze, stb? -
Chapel
addikt
Mammut és óriás nem játék
Amúgy meg a medvék és egyéb nagy ragadozók egyszerűen erősek. Eleinte sok a futás, hiszen kis gyengusok vagyunk.
Belejössz majd. Ez egy nagy világ, rengeteg lénnyel és lehetőséggel. Ami eleinte nyűgnek tűnik és hosszú útnak, az később pont előnye lesz majd, meglátod.
Türelem level-t teremFotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
CJ4567
nagyúr
Próbálkozni kell, ez ilyen játék, ha elsőre nem megy, ne add fel, ha sokadjára se megy, vedd lentebb a nehézséget, a játék elején a Sabre Catek, medvék nehezen legyőzhetőek
A legjobb, amikor unpatched verzióban az óriás megüt, és szatelitté válsz[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
törölt tag
válasz #81999360 #19376 üzenetére
Ezt nem értem
Level 5-ös vagyok, main küldetéssel nem igazán foglalkoztam még, csak barangolok mindenfelé, de vannak olyan ellenfelek, amik 1-2 ütésből megölnek, mindegy mit csinálok. Pl találtam egy ilyet ott volt egy nagy tigris, nyomtam előtte egy F5-öt (még szerencse ) Odalopakodtam, azt az első lövésem levette kb a 20% HP-ját. Másodikra már nem adott lehetőséget.
Pedig most kaptam valami menő íjjat is a csontiktól!Tehát, honnan tudom hogy minek szabad nekimenni és minek nem?
Azt hamar megtanultam, hogy a mamut nem játék! -
CJ4567
nagyúr
Íjász karaktereknek kötelező
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz #81999360 #19376 üzenetére
Ahogy játszol, úgy lépsz szintet, pl. ha sokat használsz egykezes kardot meg nehéz páncélt, akkor az fejlődik, és úgy lépsz szintet, lényegében ahogy egy perk fejlődik, úgy lépsz egyre közelebb a szintlépéshez, félig meddig szintezve vannak az ellenfelek, de nem teljesen.
No Sana No Life
-
törölt tag
Itt hogyan működik a szintlépés? Ha elvacakolok mellékküldetésekkel, meg kitakarítok minden bányát stb, akkor később túl erősek lesznek az ellenfelek?
-
CJ4567
nagyúr
Follower lopakodó ölés mod
No Sana No Life
-
Chapel
addikt
694 olvasatlan hsz...miről maradtam le lássuk csak...
Ja látom, Tirexi 250+ mod.Megvan az új vga, nekilátok enb-zni, megnézem mire elég 4gb vram
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Grave_444 #19370 üzenetére
Akkor látod a változást ha találsz egy maszkot. Nem kapod meg őket automatikusan, nevesített sárkánypapoknál vannak (egyébként is, egyediek, ez csak kicseréli a textúrájukat).
Viszont az OT-s dolgot nem teljesen értem. Miért pakoltok föl 4K-s textúrákat, ha utána visszabutítjátok 1k-ra?
Sspot: overhauloknál számíthat, azoknál néha kell új játékot kezdeni. A legtöbbnél menet közben sincs semmi gond. Te először ismerd ki az alapjáték rendszerét, aztán eldöntheted hogy mit akarsz változtatni.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Grave_444
nagyúr
válasz Tirexi #19334 üzenetére
Én leszedtem a maszkos módot, minek kéne történnie? Készítenem kell vagy várjak hátha belefutok?
Lefuttattam amúgy én is a programot 1024-es textúrákkal és az összes bsa fájlra. Eddig marha jó.
Realvision-al megy minimum fps 30-35, átlag 40-45-el. (csak néhány helyen megy 35-re.) -
CJ4567
nagyúr
válasz #81999360 #19368 üzenetére
Annak picivel nagyobb gépigénye van mint pl. egy 1360x768-nak, mert több pixelt mozgat, de nem olyan vészes, 1-5fps lehet max(igen, volt 1280x1024-es monitorom).
Nem lesz nagy gondod a modokkal, kivétel ha hatalmas textúrákat meg enbeket raksz fel, hány GB-s a kártya? Ha olyat látsz, hogy ahogy mész, vagy nézel körbe, és pillanatokra akad, akkor kifogytál a VRAMból, meg rengeteg modnál, vagy nagy csatáknál a 2gb ram még behatárolhat.
Más: olyan miért van, hogy néha gyorsmentésnél ugyan elmenti a mentést, de néha CTD-t kapok?[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
törölt tag
válasz CJ4567 #19364 üzenetére
2.6GHz dual core @3.46GHz, Nvidia 9600GT, 2GB RAM 1280x1024-ben játszom, lehet felteszek egy pár performance modot is, hátha segít.
(#19365) genndy:
Ha nincs jelentősége, hogy mikor teszem be a modokat akkor igazából mindegy, csak azt hittem hogy számít ha pl az elejétől bentvan. Nem, nem kifejezetten Thomas a Gőzmozdonyos modokra gondoltam. -
addikt
válasz #81999360 #19363 üzenetére
Ha te se tudod, hogy mi kellene neked, akkor játssz egy kicsit a játékkal aztán majd utána kérdezz. Így vakon nem lehet és felesleges is modokat ajánlgatni. Fun dolgokat ott találsz a #19352-ben. Ilyenekre gondolsz?
Plusz kontent? Ha 200-250 óra után még nem csömörlöttél meg (ennyi csak az alapjáték), akkor DLC-k, vagy ha ahhoz nincs kedved akkor Falskaar.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
törölt tag
válasz Tirexi #19361 üzenetére
Sosem tudhatod, eredetileg még a nevemet is ki akartam
Hát valami olyasmire gondolok, ami a játékélményt növeli (de nem a grafika miatt, mert sajnos ez a gép pont annyit bír, hogy mindenféle beavatkozás nélkül fusson a Skyrim, viszonylag szépen), hanem valami fun dolgokat plusz kontentet rak be vagy nemtudom. Első hsz-t nézegetem most, szerintem onnan is lesz egy pár :p
(#19362) CJ4567:
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz #81999360 #19360 üzenetére
Nálam most ezek vannak, a fehér rész azért van ott mert ott az uninstallált modok vannak de azok nem lényegesek, +I Can't Believe It's Not An Enb 2. Igaz pár variál a grafikán de NAGYON megéri.
Az Insects Begone nem fontos, csak azért raktam fel mert félek a pókoktól, a rovarkiszedés csak ráadás.[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
törölt tag
Sziasztok!
Még csak most kezdem, tudtok ajánlani olyan modokat amik nem befolyásolják a grafikát de jó dolgokat ad? Vagy modokhoz kellenek a DLC-k is? Egyszer úgyis megveszem azokat is, de jelenleg szerintem el leszek ezzel is.
Szerk: Olyan sokáig írtam, hogy már le is jött
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tirexi #19358 üzenetére
Felraktam mindhárom modot, és ugyan ott maradt a fegyver, ezért uninstalláltam őket
Nagyon kezdő vagyok, a S.T.A.L.K.E.R. sorozatot könnyebben tudtam modolni, igaz ott több volt a CTD meg sokszor ha két mod nem tetszik egymásnak el se indul a játék[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Tirexi
addikt
válasz CJ4567 #19355 üzenetére
Ezek nem felesleges modok. Ezek csak a Bethesda trehányságát javítják.
Alapból miért nem lehet a derekadon két kard? Vagy alapól miért nincsen rongybaba effektus NPC halálnál?
Rengeteg mindent a felhasználók csináltak meg. De ez csak pár mod a sok közül ami egy kicsi életet visz a játékba.Vagy pl miért csak egy Followered lehet az alapjátékban? Ennek megint mi értelme volt?
Az előbb láttam egy olyan eszméletlen orosz modot.
A leidézett csontváz is tud idézni másik csontvázat.
Tehát amikor az egyik meghal vagy még előtte low HP-nál idéz egy másikat. Így ha jó a csapat munka a végén már sereged lesz.(#19357) CJ4567:
Persze hogy működik én is azt használom.
Olyan modokat én nem szoktam ajánlani amik nem működnek.[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz Lézerparaszt #19342 üzenetére
Az előbb írtam egy fél oldalt erre a hsz-re de mivel a lejárt a szerkesztési idő ezért az egész elveszett.
A lényeg az akart lenni, hogy még mindig színvonalasabban modolok mint mások: [link] [link] [link] [link]
Az meg ha jól tudom nem off téma ha valaki belinkeli a karakterét. Te nyilván azért nem teszed mert random generált ugly thing akinek bukósisak van a fején. Azt én sem linkelném be.
(#19351) CJ4567:
Van olyan mod: [link]
De ehhez olyan fegyver meg Skeleton kell ami támogatja is ezt.[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tirexi #19350 üzenetére
Majd egyszer a Daedric Armort akarom viselni, igaz mire odáig eljutok hogy találjak vagy vegyek olyat
A Wearable Lanterns mod nagyon hasznos, és jól is néz ki
Tudsz-e olyan modot, ahol ha két fegyvert rakok el, mind a kettő látszik nem csak az egyik?
Winterhold egy idő után ugyan úgy fel lesz építve mint Whiterun?[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Ez hatalmas
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
-
Lézerparaszt
őstag
válasz CJ4567 #19345 üzenetére
Úgy értettem azt hogy nem izgat, hogy mindegy hogy valaki terminátor skinnel vagy tank mounttal megy, esetleg sithként fénykarddal, Bleach karakterrel. Amíg nem kap előnyt az alapjátékhoz képest, addig ezek nem számítanak. Legalább is nekem. De amúgy meg mindenki úgy játszik a játékkal ahogy akar/tud
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
CJ4567
nagyúr
válasz Lézerparaszt #19344 üzenetére
A sárkányszárny szerintem egy nagy szintű karakterhez még elmegy, de viszont abban igazad van, hogy annak nincs értelme, hogy elég sok mindent egy ütésböl lehessen ölni.
Lore-hűség engem se annyira izgat, viszont egy pici lore jó ha van. (szerintem)[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Lézerparaszt
őstag
válasz CJ4567 #19343 üzenetére
A lore-hűség engem sem izgat, mert most trópusi verzióban nyomulok. Inkább azok a modok nem tetszenek amikkel pl repülni, teleportálni, ultra magasra ugrani, 9-el több varázsgyűrűre és ezzel annyiszor több statra lehet szert tenni. Azért van egy kis különbség a kettő között. Úgy kezdem a játékot hogy van 10 gyűrűm és mikor 1 hitelek egy szörnyet még az is meghal aki megrajzolta.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Lézerparaszt #19342 üzenetére
Van aki a lore-hűségre törekszik, van aki arra hogy ahogy neki tetszik, van aki meg direkt lore-hűtlenségre
Sniper íj van, de lore-hűként, van egy nagyobb kör, guggolásnál egy kisebb amivel pontosabban lehet célozni, Dwarven fajta.
Más: keresek egy modot, régen láttam hogy meg lehet állapítani hogy kb. mennyire messzire van a célpont, ha valaki megtalálta, annak hálám adom[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Tirexi #19340 üzenetére
Lehetne még olyan mod is, hogy a túl sok napon való tartózkodás bőrrákot okoz, vagy esetleg harcos karakternél a fegyver tartása miatt gerincferdülés legyen. Na meg a tópartokon éjszaka jöjjenek a szúnyogok, és ha megcsípnek akkor vakarni kelljen pl 2-3 percenként, akár harc közben is. Az óriásokat a mamutokkal ki kell venni a játékból, vagy esetleg lecserélni minden karaktert liliputira, és az óriás legyen a normál ember egy elefánttal, mert ugye úgy a valósághű.
Én is csak azokat a modokat teszem fel, amitől nem változik a játék, már a karaktered által használt magasra ugrás is bőven túltesz az általam felállított határon. A minden ujjra gyűrű, meg a vámpír harapás után nem változok vámpírrá, illetve hogy a nap nem sebez vámpírként, szintén ez a kategória. Ennyi erővel berakok egy sniper modot és csak durrogtatok le egy lövésből mindent. Ez nálam már a cheat kategória. Nem ítélem el azokat ilyeneket használnak, de szerintem ez nem hozzáad a játékélményhez, hanem jelentősen lerövidíti azt. Jó dolog god móddal szaladgálni de 1-2 óra után megunja az ember. Akinek ilyen valósághűség kell, az rakja fel a játékot legnehezebb fokozatra, mikor már nem mindegy hogy a bokor mögött nagy dolgát végző bandita észrevesz-e. Na az tényleg jó móka, ott van értelme a lopakodásnak is
Az külön érdekesség a fórumon, hogy minden alkalmat megragadsz, hogy linkelhess egy képet az angyalkádról Kíváncsi vagyok még milyen témát nem érintettünk amivel fel lehet vezetni egy ilyen vizuális támadást
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tirexi #19340 üzenetére
Néha jó picit lore-hűen(Role Play szerűen), meg képlopásnál is jól nézhet ki háttérnek És ha ágyban alszol, akkor Rested(Pihent) bónuszt kapsz, saját(vagy bérelt) ágyban pedig Well Rested(Jól kipihent) bónusz kapsz
Íjászat? Két fegyver a kézbe a legjobb Viszont a Dawnguardtól kapott Crossbow 45 Bolttal hasznos tud lenni néha[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Tirexi
addikt
A Steam alapból felrak minden patch-et a játékhoz.
(#19338) CJ4567:
Az a baj ezzel, hogy olyanoknak mint én nem jó semmire ez a mod. A este van akkor nyomok egy T betűt és meg van oldva a dolog.
Ez csak annak jó aki realisztikusan akarja tolni a játékot kajával alvással mindennel.(#19336) Brett001:
Én magába a nehézségi szintbe nem igazán szoktam belenyúlni. Olyan modokat rakok fel amiknek szerintem alaból bent kellett volna lennie a játékban.
Pl az Arrow Recovery System. Arra szolgál, hogy annyi nyilat vegyek ki az áldozatomból amennyit belelőttem.
Ezt nem is értem miért nem csinálták meg alapból. Van rá perk tudom, de mi az hogy perk kell egy ilyenhez? Ez még a valóságban is így van.Na ilyeneket rakok én csak fel. Ilyet hogy kötelező kajálni meg aludni ilyeneket nem mert csak hátráltatnak. Azt meg főleg nem, hogy ha hegyekbe mész akkor fel kel öltözni. Bírja a hideget így is.
[ Szerkesztve ]
-
Brett001
aktív tag
válasz Tirexi #19326 üzenetére
Atya-gatya! Nem 200+ modnak meresztem a szemem (többször írtad, hogy ekörül van), hanem hogy ezek csak környezet/grafikai/audio modok. Már épp kérdezni akartam, hogy milyen játékmenet modokat használsz, erre írod, hogy te is csak most tervezed feltenni az ilyeneket. Azt hittem ezek már benne vannak a 254-ben.
Amúgy én is nézegettem már, a túlságosan nehezítő vagy épp könnyítő modoknak nem sok értelmét látom, viszont az olyanokat amik életszerűbbé, hangulatosabbá teszik a gamet, igen. Gondolok itt arra, hogy alapból az ételnek, alvásnak nincs sok jelentősége. Kaját nem is viszek magammal sokat, csak akkor használom, ha nagyon lecsökkent az életerőm harc közben és erősen fogyóban vannak életerő lötyijeim és nincs kedvem egészség varázslathoz átváltani valamelyik kezemet. Az alvás detto. Bár kapsz érte jutalomértéket, de ha nem alszol egy percet sem, igazán nagy hátránya nincs. Nos erre van a Realistic Needs and Diseases, amikor bizony időnként muszáj enni/inni aludni mert elkezd csökkenni a stamina/health. Ezt tervezem feltenni, meg itt is írtak már a Frostfallról - egy kis Bear Grylls feeling - bár azt kissé túlzásnak érzem. Meg nyilván számos más van, nem igazán nézegettem még, én is grafikával, meg persze a sima játszással vagyok elfoglalva még.
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tirexi #19334 üzenetére
A karakterem epic?
HD Textures Nem vagyok biztos hogy bírja a gép
Megnézem, ha bírja, marad mert ez nagyon epicül néz ki, Nahkriin maszkja nagyon epicnek néz ki
Most nézem, telepítésnél kérdezi hogy lecserélje-e vagy önállóak legyenek(persze hogy cserélem )
Azt a medvebőr köpenyt nem cserélem le[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tirexi #19332 üzenetére
Ne már, most tapasztaltam meg az egyik legepicebb dolgot a játékban, és erre megint egy epic dolog?
Fire Storm Scroll elég epic, amikor a Stormclock meg Imperialok harcoltak, én közöttük elsütöttem a Fire Stormot, és erre kizoomol, és lassítva, körbenézve mutatja ahogy lecsap a földre, majd a tűz szétmegy, és mindenki meghal, majd visszazoomol, na ez játékban EPIC.
Karakterem, tudom sötét a kép mert éjszaka voltNo Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Ezt a modot próbálta valaki?
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tirexi #19326 üzenetére
Kevés az 512MB VRAM? Akkor Glorious Grasses Green Pineforest Grass marad, SFO nélkül
(#19328) Tirexi Igen, de én 1360x768-ban játszok, Custom beállítások mellett, (Low-Medium-High keveréke, és még jól is megy ), tudtad-e hogy a SFO készítője 15-ös uGridssel játszik?[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Tirexi
addikt
Én meg elkezdtem szortírozni a modokat mert ez már nem volt állapot, hogy olyan is be van kapcsolva amit nem is használok. A 254 modból már csak 223 aktív.
Ha a környezet már kész akkor itt az ideje a játék menetet is felspékelni.
Amit most találtam az nagyon jó dolog. Ha meghalsz és van Dragon Soul-od akkor fel tudod magadat éleszteni.
Ez mennyire hiányzott már.(#19325) CJ4567:
Hát amikor megtelik a VRAM akkor ez kezdődik sajna. Nálam is meg van a stuttering de azzal vigasztalom magam, hogy ez ilyen ezzel nem lehet semmit sem csinálni.Persze okozhatja a több fű mivel ahhoz több textúrát kell betölteni.
[ Szerkesztve ]
-
Tirexi
addikt
válasz creedszl #19321 üzenetére
Akkor mondhattad volna, hogy ENB-re vagy kíváncsi.
[FIRE]
IntensitySunrise=1.0
IntensityDay=1.0
IntensitySunset=1.0
IntensityNight=1.55
IntensityInteriorDay=1.5
IntensityInteriorNight=1.475
CurveSunrise=0.765
CurveDay=0.75
CurveSunset=0.765
CurveNight=1.2
CurveInteriorDay=1.3
CurveInteriorNight=1.315
AdditiveBlending=true
IgnoreWeatherSystem=false -
ron8
senior tag
Hy!
Van esetleg olyan program amivel lehet rendszerezni a modokat? Tehát hogyan lehet kiszűrni azt hogy mi mivel nem mükődik? Esetleg valami amivel átláthatóbb..? -
creedszl
senior tag
ha lekapom a 2K-t akkor az alap highres-t ki kell kapcsolni?
Hulligaaan
-
Grave_444
nagyúr
válasz aftercooler #19313 üzenetére
Magyarítás.
Dawnguard meg Dragonborn ugyanúgy legyen kipipálva, azok a küldetések angolul maradnak, de attól az alap játék magyar lesz.. -
Tirexi
addikt
válasz aftercooler #19311 üzenetére
Kérdem én tőled, hogy minek kell kikapcsolgatni a DLC-ket?
Ezzel csak saját magaddal tolsz ki.
Miért baj az ha még két dolog be van pipálva a NMM-ben?Gondolom ez a válasz jönne:
Az a baj, hogy támadnak a vámpírok.Egyszerűbb lett volna azt megkérdezni, hogy van-e olyan mod ami kikapcsolja a vámpír támadásokat minthogy itt szórakozol a DLC-k kikapcsolgatásával.
Vagy ez:
Beleszól a magyarításba a DLC!
Igen de nagyon kis mértékben csak. Attól még a történetet meg lehet érteni. Az én nulla angol tudásommal is már a magyarítás előtt 4x-er kitoltam.Sztem kapcsold be mindet és és kezd elölről az egészet.
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!!
A skyrim legendary editionban a 3 dlc-t is felrakta a steam, én a nexus MM-ben kivettem a pipát a pluginok közül a Dawnguard és a dragonborn elől és így kezdtem a játékot.
Mint már előbb is írtam,pár napja,hogy valószínű ez miatt bugos (nem látszanak a vámpírok,csontpáncélok stb...),ha a steamen a dlc-k közül kiveszem a Dawnguard és a dragonbornt, akkor viszont el sem indul így a hjáték a mentéseimmel (gondolom beépultek a dlc-k összetevői is).
Hogy lehetne megoldani,hogy tudjam használni a mentéseim a Dawnguard és a dragonborn nélkül?Köszi!!
-
Tirexi
addikt
válasz Brett001 #19305 üzenetére
Ezzel én is ugyan így voltam, hogy a mellék szálak nagyon jól sikerültek, de sajnos mint minden más játék ha nem kezded el modolni akkor unalmas lesz egy idő után. Ugyan azok a küldetések ismétlődnek sorba. A legundorítóbb a bérgyilkosok céhe volt a végén. Ha egy kis pénz kellet fogtad azt megcsináltad ugyan azt a küldetést 10x-er és már gazdag is vagy. Elment a játék hangulata a miért érdemes tovább játszani vele dolog.
Ezért sajna elkezdtem modokat felrakni úgy mint Helgen Reborn, Falskaar, Dragon Break és a többi.
Így újra kezdett értelmet nyerni a karakter fejlesztése.
Oké most is van még rengeteg olyan küldetés ami nyitva van még alapjáték szinten is csak az a baj hogy nem hozzák azt a színvonalat mint a főbb küldik és úgy van vele az ember, hogy inkább bele sem kezd. Főleg az ilyen virág gyűjtögetésekbe meg keresd meg ezt azt. Unalmas. Hiába jön ellened 10 bandita akkor is unalmas.
A monster mod dobott valamit a hangulaton de az sem megváltás.
Amúgy jelenleg 253 mod aktív nálam NMM-ben és a játék nem dobál ki és nem is bug-os.
Pedig ha tudnátok milyen kétes helyekről szereztem be a modokat.(#19309) Lézerparaszt:
Ebben a topic-ban a mod és mód ugyan azt jelenti. A modification-okat tehát a játékhoz a kiegészítéseket.[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
A "mód" az a "mod" akar lenni? Mod mint modifikáció (változtatás) rövidítése. A mód ezzel szemben lehet feltételes, óhajtó stb, aminek kevés köze van a Skyrimhoz. Ha csak nem úgy használom a módot, hogy: De jó lenne(feltételes mód) ha elindulna a Skyrim amiben egy jóMÓDú 3 fejű mamut testű nőt alakítok. Nem bírtam már, ki kellett önteni a szívem
-
Brett001
aktív tag
válasz Tirexi #19287 üzenetére
LOL!
Na tegnap én is végigvittem a főszálat, már elég sok mellék küldit is megcsináltam a főszál közben. Mint redcapsinger-nek, nekem is ott van még talonba a birodalmi vs. viharköpenyes csatlakozás, asszem én inkább légiós leszek. Amúgy nagyon jók voltak a főküldetések, de az igazi meglepetéseket a mellékszálak hozzák. Én mint korábban is írtam igyekszem a becsületes karakternél, a jó úton maradni, de így is van, hogy elvállalsz egy küldetést, segítesz valami szegény párának, aztán kiderül, hogy ő a nagy szemétláda. Mivel én a korábbi Elder Scrollokkal nem játszottam, sőt úgy általában RPG-vel nem (FPS akció kedvelő vagyok), lenyűgöz ez a változatosság, a komplett Tamriel történet, ahogy küldiről küldire kibontakozik előtted. Gondolom az Oblivion is nagyszerű volt ilyen szempontból."Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
albert8
veterán
-
Tirexi
addikt
válasz CJ4567 #19299 üzenetére
A Flórából a 2dot0 Alpha 2-t használom. A különbségek le vannak írva a mod leírásában csak el kell olvasni.
Fű modot most már a Glorious Grass - Green Pineforest Grass-ot használom.
De ehhez a sima Glorious Grass-ot fel kell tenni. Tehát mind2-nek működni kell NMM-ben.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest