Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
balint107
aktív tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
A WD nek szerintem elég tré grafja lett, bár ez csak saját vélemény. Gyönyörű grafikával reklámozták és a felét kaptuk vissza annak a látványnak. Az arcok sem valami szépek, bár a mozgása az ki van dolgozva a skyrimben meg nincs, de ezt mondtam én is. A Crysis 3-ban is szépek az arcok, de legtöbbször videoként nyomják az arcunkba őket, akkor meg azért könnyebb látványosat alkotni.
... -
Lézerparaszt
őstag
válasz
balint107
üzenetére
Nézzünk meg egy Watch Dogs vagy Crysis 3, esetleg egy Battlefield 4 arcot, és láthatjuk hogy a Skyrim azért nincs a topon. És már a sportjátékok is elkezdenek gyúrni a részletességre, mert már nincs mit hozzáadni a játékhoz. Ez is elég jól néz ki.
Lehet hogy van ami Skyrimban "szebb" de ezekben a játékokban sokkal kifejezőbb, látni rajta érzelmet stb. Ez az ami a Skyrimban sose lesz. Vagyis legalábbis amíg nem csinálja meg valaki, de ezzel a motorral már elég kemény lenne hasonlót alkotni. -
balint107
aktív tag
válasz
Tirexi
üzenetére
jaja, ha szuper közelit akarok akkor én is lemegyek még 40 alá is, mert különben teljesen más alakja lesz a karakter fejének XD.. De ugyanígy van a rendes fényképekkel is, ha mobil telefonnal akarsz közeli képet csinálni valószínű rosszabb lesz a valósághoz képest
.. Kis látószögű beállítás kell hozzá. Most rákerestem ilyen témában, talán a Tomb Raider Ps4-es változatot lehetne még felhozni, ami szintén jól néz ki, de a Pc-s szerintem gyengébb minőség sajnons :S...
[link] -
Tirexi
addikt
-
balint107
aktív tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Én nem láttam még játékba szebb karaktereket. A skyrimben is akkor látszik mennyire részletes, ha ráközelítesz. 85 fov-on, de még 60-on se, messze nem látszik az igazi részletesség.
-
Tirexi
addikt
válasz
balint107
üzenetére
"Skyrimben nincsenek nagyon arc mozgások, csak néha hunyorít a karakter"
Való igaz, hogy az alapjátékban csak akkor változik az arc mimika ha éppen harcol a karakter. Akkor mérgesen néz.
De van olyan mod ahol még azt is be tudod állítani, hogy a szeme jobbra nézzen és csak az egyik legyen nyitva.
A szájnál ugyan ez van. A, O, I, E betűt is lehet formálni a szájával mármint ahogyan egy rendes ember ejtené ki.
Nem beszél ez igaz, de bármilyen arcot be lehet állítani neki.
Itt egy példa: [link]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
balint107
üzenetére
Gondolom azért ezek nem úgy készültek hogy felraktak egy 100 000 ember által használt arc modot és 1-2 beállítást megváltoztattak. Biztos egyedi karakterek, nagyon sok munkával mögötte. Utólagos javítások stb ki voltak zárva, ez egy "verseny" eredménye lett. A karakter kidolgozás a Skyrimban szerintem kb a közepes szint teteje. Képen ok hogy jól néz ki de játékban vannak már sokkal keményebbek is. Elég ha csak arra gondolunk hogy mennyi játék jön ki tényleg lenyűgöző grafikával de tartalom nélkül.
-
balint107
aktív tag
válasz
Tirexi
üzenetére
Lehet én nem figyeltem meg eléggé, de nem tűnt fel semmi extra nekem :S.... Szerintem egy rendesen felmodolt karakternek megfelelő fov ráközelítéssel manapság így kell kinéznie. illetve van, amelyiknek kockás az álla, bár lehet utólag nyúltak a képhez, akkor meg főleg semmi különös nincs benne, mert ki tudja mit szépítettek még. Egy biztos a Skyrim karakterekhez jelenleg nem nagyon mérhető más játékban az emberkidolgozás, bár az is igaz a Skyrimben nincsenek nagyon arc mozgások, csak néha hunyorít a karakter, de beszélni nem tud és egyáltalán nem mozog a szája. Viszont pl a Crysis 3-ban is szépek az arcok, de valahogy a Skyrimben szebb modok vannak szerintem

-
Tirexi
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Láttam már a legtöbbjét mert több ilyen Skyrim Flickr Group-ban is benne vagyok.

Igen valóban vannak jól kidolgozott karakterek.
-
Lézerparaszt
őstag
Tirexi ha ezt meglátod...

Személy szerint nekem az amőbáé tetszik a legjobban. Nagyon brutális. -
Tirexi
addikt
válasz
üzenetére
Én is ugyan így voltam ezzel. Egy darabig jó volt a Win 8 aztán a 8.1 már egy hulladék lett. Exe hibák, a játékok nem indultak el, iszonyatos stutteringek voltak pár játékban stb stb.. Ja és teszem hozzá én hülye megvettem a Win 8-at 37k-ért.
Aztán vissza Win 7. Ezen minden jó.

(#19175) CJ4567:
Kis kari az gyenge.
-
Tirexi
addikt
válasz
Brett001
üzenetére
Ott nem csak a VGA-val van a baj, hanem a játék nem lett 64bit-re írva azért nem kezeli rendesen a memóriát.
Az előbb volt egy olyan csata jelenet az egyik ilyen vár rom belsejében, hogy nem hittem a szememnek.
Úgy beállt a játék, hogy egyszerűen nyomnom kellett egy TAB-ot amire minden rendesen betöltött. FPS 60-ról 10-re zuhant és iszonyat akadozás volt.
És mindez miért? 4 ellenség egyszerre kasztolt el magas szintű spelleket és mellé még az én két társam is nyomatta az övükét.
Semmit nem láttam szó szerint az effektektől csak csapkodtam a levegőbe.
Mondom ezt olyan géppel amiben 16GB RAM-van és két 3GB-os 780.
Szal a problem nem a gépekkel van hanem a játékkal. Xbox-ra kellett megírni ezért nem volt idő optimalizálni PC-re.
Persze oké az alap játékkal nincsen ilyen gond, de tudták jól, hogy majd millió mod jön hozzá.Nekem jelenleg 200+ mod megy a játékban meg rengeteg textúra pack.
(#19173) Jason19:
Pontosan az a baj mivel ez a verziós SweetFX nem működik Win 8-ban.
-
Brett001
aktív tag
Na ma délután megcsináltam az optimalizálást (tömörítés, ami 2048->1024-re ill. a patterneket 16x16-ra+BSA-k) és feltettem az ENB-t.(Performance B - Real Vision) Kimondottan használt. Persze távolról sem lett "fluid" a játék, de valóban csökkent a töltögetés, FPS-t is nyertem. Azelőtt az átlag FPS enb-vel gyakran benézett 25 alá, (azért is hagytam a fenébe anno az ENB-t) most tartja a 29-31 körüli FPS átlagot.
Beltéren meg simán megvan a 40-es átlag. A legnagyobb lag természetesen egy új pályakezdéskor, játék betöltés után van 5-8 mp-ig. Aztán mikor betölt mindent a memóriába, egész élvezhető. Majd meglátom, hogy mennyire hátráltatja a játék élményt, sima mászkáláshoz jó. A látvány szuper lett. Ha akció van akkor a harc idejére egy mozdulattal ki tudom kapcsolni az ENB menüben az effekteket és rögtön 15-20-al megnő az FPS. Tudom, hogy ez hályogkovács módszernek hangzik, de valami kompromisszumot kötnöm kell egy kis látvány érdekében, ha már csak ilyen videokareszra telt. Bár azt már bánom, hogy a 250X-nek nem a 2 gigás változatát vettem, már az is sokat jelentene. Az még belefért volna a büdzsébe. 
Majd teszek fel előtte-utána képeket.
-
Tirexi
addikt
Ajánlom még végigvitelre ezt is: [link]
Nagyon vicces szövegek vannak benne.
A két nő mindig veszekedik.De egy kicsit bugos legalább is nálam. Néha nem tudok átmenni platformokon mert van egy láthatatlan fal.

-
genndy
addikt
válasz
albert8
üzenetére
Nem 120, 102.
De ott a nyíl a Delphine fején, beszélj vele. Ha végképp nem megy, akkor setstage MQ106 200 Ez majd befejezi ezt a küldit. Nem lehet átugrani (illetve úgy, hogy befejezettnek tekinted a főküldit és nem csinálod tovább).Te, ez a sárkány nem is Sahloknir. Ez egy mezei zöld. Menj tovább Delphine-el, és keresd meg az igazit. Ott lesz Windhelmtől délre a hegyoldalban, Kynesgrove. Így kellene kinéznie: [link]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Tirexi
üzenetére
Először átírtam arra amit ajánlottak hozzá, megnéztem működik-e és miután működött elkezdtem a saját ízlésemre szabni. Azért én 3DsMax-nál még nem tartok, csak kapott anyagból dolgozom

Szép karakter, de nekem nem nagyon tetszik. Túl animés, de hát kinek a pap, kinek a LAN.
Lehet felkonvertálom a cuccokat uhd-ra, kíváncsi vagyok mennyire fogná meg a gépet
A trópusival még bírná is szerintem. -
Tirexi
addikt
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Kétszer kell az INI-ket állítgatni?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a modolás ennél a játéknál ha tényleg a tökéletesre akarsz törekedni akkor nagyon pepecselős munka. Én már napokat szántam erre. Volt hogy hajnali 4-kor vettem észre magam.

Ráadásul én rengeteg hangsúlyt fektettem a karakter alakításra is. Pl a haját 3DsMax-al csináltam meg. A ruha módosításokat is szintén azzal szoktam. Volt hogy át kellett alakítanom egy másik test modról az UNP-ra.
Fuh mennyi beleölt idő.
De megérte.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Úgy lehet egyszerre feltenni mindent, hogy felteszel 50 modot és utána nézel hogy vajon melyiktől nem megy. Ezért én egyesével raktam fel és néztem meg a játékban hogy nem-e csinált valami hülyeséget. És akkor ott van még a sok ini állítgatás, hogy minden passzoljon mindennel, aztán a sok ini állítgatás hogy minden passzoljon mindennel és nekem is jó legyen.
-
Tirexi
addikt
válasz
Grave_444
üzenetére
Már megint sietsz és nem figyelsz.

Mi az összes textúrát átméreteztük 1024x1024-re. Nekünk ezért lett jóval kisebb a game. Te valszeg csak áttömörítést kértél.
Be kell pipálni a Resize opciót is 1024-es textúrákra.Én szívem szerint mindent átkonvertáltatnék 4k felbontásúra és az INI-ben az árnyékoknak is 4k-t állítanék be. Az lenne csak az igazi grafika uGrids 7-el.
Csak ha ezt eljátszanám akkor olyan szintű stuttering lenne, hogy képtelenség lenne játszani.

(#19164) Grave444:
Ja hát akkor meg ne várjál nagy hely felszabadulást mert a textúrák 80%-a 2048x2048-as.
Amúgy meg ha a backup nincsen bekapcsolva a BSA-nál akkor elvileg BAK fájlokat hoz létre a Data mappában biztonsági mentésként. Akkor meg pláne nem lesz kisebb a game.
-
Tirexi
addikt
válasz
Grave_444
üzenetére
Az optimizer csak biztonsági mentést csinál a fájlokról külön mappába.
Nem kell semmit bemásolni mert az optimalizált fájl a helyén marad.A legjobb ha mindent manuálisan csinálsz mert akkor látod mi mit akar felülírni és akár még biztonsági mentést is lehet róla csinálni. Én mindig így teszek.
Soha nem telepítettem még NMM-el. -
-
genndy
addikt
válasz
albert8
üzenetére
Minden küldetésnek vannak fázisai, ezeket lehet konzolból léptetni.
A 150 jelenti azt hogy megölted a sárkányt és elszívtad a lelkét, "Beszélj Delphine-nel" ennek kell megjelennie a főszálban. Ments egy rendeset, írd be, próbáld ki, ha nem jön be még mindig visszatölthetsz. -
Grave_444
nagyúr
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Jól néz ki.
GTX770 azért erősebb az R9 270-nél.. 
Csak simán feltetted a többi módra?
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
Grave_444
üzenetére
Én már kipróbáltam egy kicsit fel is lett tuningolva

-
albert8
veterán
Küldetést valahogy lehet újra kezdeni? Van egy küldi amit nem tudok tovább csinálni a már leirt probléma miatt amikor meg kell ölni a sárkányt Delphineel. A sárkány kiműlt, de nem szivta el a lelkét és gondolom csak akkor tudok utána beszélni a nővel. Hogyan lehetne ezt megoldani?
A lélekelszivás már működik élő sárkányoknál, de itt nem.
-
Tirexi
addikt
válasz
Grave_444
üzenetére
Én ezt: Realistic Sun and Sunglare - ENB Edition
(#19149) Grave444:
Igen minden max-on van még a látóhatár is.
Várjuk a képeidet. Karakter is legyen!
-
Tirexi
addikt
válasz
Grave_444
üzenetére
Ennek a videónak az elejét nézzétek meg.

Ja mindig felül kell írni. A lényeg, hogy sorrendet ne rontsad el.
-
Brett001
aktív tag
válasz
balint107
üzenetére
Ja, az hatalmas duma volt, nekem is tetszett.

Én meg tegnap álldogálok Fehércsermely mellett, jön futva egy futár. Odaadja a levelet én egyből item menü, na nézzük mit hozott. Csak elég teli voltam már régi levelekkel, naplókkal, mondom ezek már nem kellenek, azokat a küldiket már megcsináltam. Szóval, hogy ne kelljen annyit görgetni fogtam és eldobáltam a felesleges papírokat. Elolvasom a levelet, item menü bezár, megfordulok indulnék utamra, ekkor a még közelben lévő futár felszedte a cuccok egy részét és aszongya: - Ezeket elejtetted. Örülj, hogy én találtam meg más megtartotta volna magának! És visszaadta az eldobált cuccokat.
Az ilyen apróságok miatt (is!) szuper ez a játék. -
Grave_444
nagyúr
-
creedszl
senior tag
még nem kaptam választ, szóval melyik környezeti overhaul a legtutibb?
-
Tirexi
addikt
-
balint107
aktív tag
válasz
Tirexi
üzenetére
Lehet kipróbálom majd. Valamikor belefogtam a mellék küldikbe, az egyik hasonló volt mint az "aranykarmos" küldetés a fő küldibe, de valami kellett volna egy ajtó kinyitásához, ami olyasmi lehetett mint az aranykarom, de az nem volt jó hozzá. A birodalmi légió küldetése volt szerintem. Illetve valamelyik DLC küldetéssel is próbálkoztam, de ott meg vámpírt akartak csinálni belőlem úgyhogy mellőztem a dolgot XD. Ha vámpírral vagy macskafejű karakterrel akartam volna menni, akkor olyan karit csinálok. Egyébként meg azt hittem a Twilight-ba vagyok XD pffff
-
balint107
aktív tag
válasz
Tirexi
üzenetére
Nekem is fent van a magyarítás, de én azt gondoltam, hogy a DLC-k adnak kiegészítő válaszlehetőséget még pluszba és az lesz ami angolul marad.... XD mikor a fő küldibe mentem és volt, hogy meg kellett találni az Elder Scrolls könyv szerzőét, aki remeteként él egy jégbarlangban. Na ott mikor elkezdünk beszélgetni vele kérdezi a karakter, hogy hol található az, amit épp keres. Az öreg erre valami ilyesmit mond:
-Közel, közel van, csillagászati szempontból minden közel XDKarakter válaszlehetőség:
-Ne akard, hogy megüsselek
XD Azt hittem kizuhanok a székből
-
genndy
addikt
válasz
Tirexi
üzenetére
Köze nincs hozzá. Ami bekavarhat, az a benne lévő unoff.patch. Abból meg föl kell rakni az összeset ha LE-vel játszik az ember.
Vámpírok az alapjátékban is vannak, nem csak a DG hozza be őket.Brett001: akkor a hiányzó DLC-k a baj, (megint csak) nem a magyarítás.
(#19113) Grave444: igen, mert dupla akkora felbontásúak mint a hivatalos HD DLC-ben lévők.
-
Brett001
aktív tag
válasz
Tirexi
üzenetére
Hát igen, sajna okoz gubancokat. Hallottam más érdekes dologról is, de inkább vállalom az ilyen bugokat, mert az angolom nagyon gyenge.
És bizony nagyon fontos infók és párbeszédek vannak, ez nem olyan játék, hogy mész és lősz azoknak a helpját "előre-hátra, lőszer stb." még én is tudom fordítani. 
-
Brett001
aktív tag
válasz
Tirexi
üzenetére
Pedig van.
Ugyanez van nálam is. Nekem a Cultistoknak sem volt teste csak egy kés lebegett a levegőben. Egyszerűen nem értettem, hogy mi a fene lehet ez. Egyik DLC sem volt bepipálva, mivel még nincs hozzájuk magyarítás nem is szándékozok velük játszani. Aztán próbából bepipáltam a downguardot és egyből látszódtak a cultistok meg a vámpírok is ha összefutottam velük.
Mondjuk mikor anno kezdtem a játékot még be voltak pipálva a DLC-k és bekerültek a karakterek, aztán, hogy nem pipáltam benne is maradtak csonkán. -
Tirexi
addikt
válasz
aftercooler
üzenetére
LOL itt valami nem kóser.

Nincsen aktiválva a Dawnguard de még is vannak vámpírok?
Hogy a fenébe van ez?
Aktiváld be a DLC-ket mind és nézd meg úgy is plz.(#19113) Grave444:
Hát ez necces de kivitelezhető meg attól függ mit használsz még mellé.
Ha csak sima Official HD Pack lesz fent akkor arra ráteheted a 2K-t. Valamit felülír valamit nem.De mondjuk egy Flora Overhaul-ra már nem érdemes rátenni a Landscape részét. Próbáltam már és össze vissza voltak a textúrák.
Szal ha megtalálod a jó sorrendet akkor elég jó grafot ki lehet hozni. Ha valamit elrontasz akkor megy csúnya lesz.

-
Tirexi
addikt
válasz
aftercooler
üzenetére
Mit csinálsz? Leszeded a hullákról a ruhájukat????

Na szal hát milyen ruha modokat tettél fel? Stock alap játék nem csinál ilyet.
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!!
Mitől lehet nálam az a bug,hogy nem látszanak a vámpírok?
Csak a fejük látzszik, de ha leveszem a ruhájukat, akkor a testük látszik, tehát a vámpír ruha nem, de miért?Köszi!!
-
creedszl
senior tag
válasz
balint107
üzenetére
próbáld meg a sky résznél, a horizont fényeken variálni.nekem is megvolt ez a csík de ezzel sikerült elintéznem.amikor az ég kékségét matattam akkor vettem észre.az is lehet hogy az a ég vagy felhő mod okozza...
amúgy nem reagáltam egy ideig, nem voltam szóval nekem környezeti overhaul kéne.
-
Redcaster
őstag
válasz
joke38
üzenetére
Nincs mit
Engedi azokat felvenni, ami éppen nálad van. na meg persze azokat, amiket ezután találni fogsz
Annyi, hogy az ékszerek nevei ezentúl angolul fognak megjelenni, és 1 ékszerből ha több van rajtad, akkor csak egynek a hatása érvényesül, a többi csak a helyet foglalja 
-
Tirexi
addikt
válasz
üzenetére
A driver-ben csak az Adaptív Vsync van bekapcsolva annak meg semmi köze a grafikához.
Próbáld meg úgy hogy letörlöd az INI fájlokat és úgy indítod a játékot. Akkor mi lesz.Amúgy neked a Launcher-ben max grafon van a game?
A fény modok nem igen változtatnak ezen az ENB-en. Ha kikapcsolom az ELFX-et és a CoT-ot akkor sem fakul így ki szinte alig változik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

...
.. Kis látószögű beállítás kell hozzá. Most rákerestem ilyen témában, talán a Tomb Raider Ps4-es változatot lehetne még felhozni, ami szintén jól néz ki, de a Pc-s szerintem gyengébb minőség sajnons :S...

Az a bajom a falmerekkel, hogy mérges(
) a kardjuk

BSA fájlokat is kipipáltam.

És bizony nagyon fontos infók és párbeszédek vannak, ez nem olyan játék, hogy mész és lősz azoknak a helpját "előre-hátra, lőszer stb." még én is tudom fordítani.