Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varlaisaran
senior tag
válasz katt777 #12456 üzenetére
Az engine kész volt a Morrowind óta, az volt a Netimmerse az ősmotor. Sajnos. Amennyivel komplikáltabb lett az Ob, annyival több nyűgje lett, és amennyivel komplikáltabb a havaska, a nyűgök hatványozódtak, mert az elődnél is már foltozgattak, tűzoltottak, de a közepesen egyszerű/kevés feature-ök miatt nem vagy ritkán jöttek a felszínre - a Skyrim viszont ezen hibák miatt esik-kel a sok, elavult motorra erőltetett komoly fejlesztés miatt. De elég az Ob-0416 előtti időkre visszaolvasgatni, és elég most visszaolvasni az Ob topicunkat egy évre. Dettó Skyrim-problémák: mértesikszét, mértnemmegy, havernáljóvolt-nálamménemjó, ménemlátja, mélettlila, holafeje-holaszeme, tegnapmégment, setstagézzál, stb. Az Ob is tud nagyokat esni vanillában, és mondom ezt ugy hogy mindkét játékot vanillában hibamentesen vittem végig. De rajtam kivül páran még játsszák, így az nem mérvadó hogy nálam jó volt. És a modok még sehol nincsenek, azok bármilyen motort meg tudnak ölni ha bugosak. Röviden, én nem hiszem hogy a Skyrim valaha is "kész" és "jó" lesz (amit még tetéz a steam integrációja is, ami akkor is benne lesz ha "kész" lesz), tehát én úgy vélem piacképes a portéka, jobb nem lesz már.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest