Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz Anonymus23 #9598 üzenetére
meg
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #9598 üzenetére
Magyarul amit igazán fontos lenne javítani, ahhoz továbbra sem nyúlnak..
-
Anonymus23
veterán
válasz velizare #9597 üzenetére
We're still working on Title Update 3.1 which will include several fixes to NPC behavior as well as other fixes for the game, but we don't have an estimated time for this yet. We will keep you updated on this front too.
Belsős fordításból:
Agents és cicafiúk, halvány lila fingunk sincs, hogy mi a baj, mert aki tudta, azt már kirúgtuk költségcsökkentés címen, és most a főnök egyik fiú "barátja" a csopvez, akinek jellemzően fontosabb az, hogy a szivárvány színű hatalmas zászló benne legyen (később rakok fel screent) a játékban, és tök hülye az egészhez, mert salátatermesztőként végzett.
Szóval fogalmunk sincs mit, mikor és hogyan kellene javítani, de azért bízzatok bennünk, kézben tartjuk a dolgokat.;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
válasz regener #9595 üzenetére
igen. a múlt hetin volt egy olyan talent, ami pont jó volt a weeklyhez.
ja és egy egyedi skinjük van.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
regener
veterán
Van bármi értelme raktárazni a nevesített fegyvereket/felszerelést amiket Cassie árul?
Pl. az a CTAR most nem rossz (Measured, Extra, Wascally), csak 482 GS-el nem az igazi a sebzése.Az SMG-k közül most melyik számít jónak? Ttudtommal eddig a Vector volt a legjobb, aztán jött a TU 3.0.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Serverleállás, ezeket heggesztik:- forrás reddit
Fixed an issue preventing some players from entering Nelson Theater Classified Assignment
Fixed an issue where some players could not progress to World Tier 5.
Fixed an issue that could cause players to glitch into an empty world when matchmaking for a Classified Assignment.
Made improvements to the delivery of the arm patch for first week completion of Operation Dark Hours. Players who beat the raid in the first week should be granted their arm patch retroactively.Ez meg amit még:
We're still working on Title Update 3.1 which will include several fixes to NPC behavior as well as other fixes for the game, but we don't have an estimated time for this yet. We will keep you updated on this front too.
As we've seen this on brought up as well: We're looking into armor being extraordinarily high in certain situations and this is something we want to fix asap.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz velizare #9582 üzenetére
Megnéztem a widdz videóját (a 16 perces WR-t), és amikor szettet vált, akkor látszik pár másodpercre a szettje és értékek.
Konkrétan ugyanolyan szettben van mint én (Berserk+Clutch), csak neki az armor kb 15%-al, a HP meg 25%-al kevesebb neki, csak annyi a különbség, hogy kb neki szerintem a maxos AWD és AR sebzés van az itemeken, mivel ~25k-s sebzést láttam a fegyveren, bár az lehet az Eagle Bearer volt konkrétan, ami ugye elvileg 2000-el tud többet mint a P416.
Summa summarum, pure DPS kell, főleg az utolsó bosshoz.
Ha megnézitek a második kört, gyakorlatilag kékben lelőtték nullára a bosst, lehet mondjuk úgy csinálták, hogy a magas DPS volt a kék oldalon a többiek meg a sárgában, de akkor is.De mondjuk ezt se értem, tegnap előtt közel sem agróztak ennyire a mobok mint tegnap, ekkora különbség lenne lagban???
Konkrétan 25% elitektől való védelem is van a szettemen, mégis olyanokat lőnek, hogy csak lesek
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
-
arnikusz
veterán
válasz velizare #9582 üzenetére
Hát igen a tervező, érdekes amikor a múltkor a State videohoz hsz-tem és feltettem a kérdést, hogy a fejlesztők, játszanak-e ill. ismerik-e a játékukat nem kaptam rá választ.
Most lassan a második héttel eljutunk oda, mint anno a Nemesissel volt, hogy az Exo AR-el hentelik a népet a DZ-kben, akiknek meg nincs összeszokott csapat hiányában esélyuk gyakorlatilag zéró.
De hamarosan jön ez első story kieg és új exo fegyver, meg a GS emelés és akkor lehet a Raid is könnyebben megy.Apropó a másik Raid szett van már valakinek, nem az Ace, hanem a Negotiatgor's Dilemma.
Köszönöm
-
nagyúr
tl;dr
nem érdemes farmolni a raidet...Eagle Bearer has a tiny chance to drop on each boss (1st kill weekly only).
Also, Razorback has a little chance to drop the 5th key required to open the final container (again, only on 1st kill weekly).ha dc-zel, vagy crashelsz raid közben, nem nyithatod ki a bónusz ládát a végén. feltehetőleg azért, hogy utána ne tudj behívni embereket, akik a raid teljesítése nélkül is hozzáférnek az utolsó ládához.
The door is not supposed to open. There are 4 hidden keys obtainable on a weekly timer. With a chance to get one more on Razorback. And ofc collected keys remain in your wallet, they don't disappear with the weekly reset.
[...]
Keys work like any currency. Those previously collected remain in your wallet. Any new one collected will stack.egyébként ugyanaz a tervezője, mint aki a stolen signalt is csinálta, Sebastien Lafoutry.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
dvd24
senior tag
Adott egy jó ötletet ez a videó.
Measured + chatterbox. Gyorsan le kell darálni egy pirosat, h meglegyen a kill, tárazni, és a chatterbox +20% RPM-je ellensúlyozza a measured negatívumait.
Tegnap ki is próbáltam, nagyon lehet darálni vele, amikor fent van a blabbermouth, a tár első fele 21K dmg (nálam) 1100+ RPM-el, a második fele meg a P416 normál RPM-e csak +30% DMG-el.
-
totig
tag
Akkor itt lehet, hogy ez volt nálam is, mert a heti heroicnál tűnt fel. Nem néztem ki jött, mert ahogy felértünk a végső jelzett helyre tele volt a placc, de a gránátvetővel 5mp alatt minden embert sikerült bedarálni, majd jött a szöveg, hogy megvan. De hogy mindhárom volt-e abban pl. nem vagyok 100%-ig biztos.
Az NPC által dobott bounty viszont fura, mert ott egyetlen boss volt (más is alig), és el is hullott.Köszi mindenkinek, este ránézek majd.
-
totig
tag
Köszi, ez megvan. Ha több is van, akkor amit már teljesítettem annál normál esetben jelzi a bal oldali listában is, és jobb oldalon pedig írja, hogy ha újra nekimegyek, akkor kevesebbet kapok érte, mert korábban már megcsináltam.
Most viszont az utolsó két teljesített bounty teljesen olyan módon jelent meg, mint amikor kiválasztottam először őket (a heroic is, meg az NPC által dobott normal is). -
dvd24
senior tag
Simán lehet bugos is. Nekem pl az eheti heroic bountyban a 3 boss közül 1 nem spawnolt, ha a másik kettőt megöltem akkor azt írta ki h kész a bounty mégis tudtam menni rá megint. Tegnap este kb 6. próbálkozásra jött össze, h sikeresen spawnolt mindhárom és utána húzta csak át a térképen is.
-
Levazza
újonc
Üdv.
Indítottam egy új klánt, ahol csak magyarok vannak. Úgy láttam ez hiányzik az országból, egy szervezett klán, ahol az egyedül/pár baráttal játszó magyarok is sikeresen tudjanak raidezni. Raid központú, azaz csak mikrofonnal rendelkező, aktív játékosokat várok. Discord szerver is elérhető a klán részére.
Klán neve: RaidHungary
(Ha megtelik a klán, lesz a későbbiekben RaidHungary2 klán stb.)
Jó játékot mindenkinek!
-
Habugi
addikt
Egy-egy térkép jelzés akár 8-10 vagy több bountyt is takarhat.
Nézd meg, kiválasztas egyet és balon listázni fogja neked, hány darab indítható onnan.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
totig
tag
Olyanba futottam az előbb bele, hogy matchmakinggel csináltam egy heroic bounty-t, szépen gyorsan meg is lett, leave group, és utána a térképen ugyanúgy van ott a bounty, mintha nem lett volna megcsinálva. Utána még szólóban megcsináltam egy másikat, amit egy friendly NPC dobott, az is ott maradt utána.
Találkoztatok ilyennel?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
ez elég durván eszkalálódott. egy ideig nem érdemes csak a bicskás dz-be menni. legalábbis amíg a massive be nem deszkázza ezt a léket.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
arnikusz
veterán
válasz #75376384 #9565 üzenetére
Köszönöm.
Az on the rope csak kíváncsiságból és nem raid. Az első se marad nem jött be.
Ha bemegyek egyáltalán raidre akkor az LMG build lesz Nemesissel, vagy 2 LMG-vel. Ott a még tudonék rátenni plussz 2% LMG és 2% weapon sebzést, de a pörgetéshez már fejenként 341 ceramics kell, igaz tegnap a Roosvelt Isl strongholdot csináltam commendationba a páncél vesztés nélkülit és ott szépen hullott a ceramics. Így mivel erre állítódtam be marad ez a build, maszk és térdvédő cserével lehet 60% elite sebzés rajta a 35.8K jelenlegi LMG érték mellett. Igen a pulse kijön belőle.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
törölt tag
válasz arnikusz #9564 üzenetére
OTR-hez szerintem maszkra keress spotter talentet.
Kesztyűre fegyversebzés, mellényre szintén (tudom nem ugyanolyan “fajta”) illetve maszkon dte, így megvan a három piros, emiatt kesztyűre mehet a compensated is.
Tokból az ongoing a legjobb, 4 sárgát tudsz vele összekaparni. Ha nem krit buildet csinálsz, akkor tokon a legrosszabbak a piros és kék variációk. Ezért is érdemes itt felhalmozni a sárgákat.
Fegyveren harmadik talent a recharged legyen. Skillnek pedig a pulse és defender drón.
Ha ragaszkodsz ehhez a két márkához, akkor térdvédő és kesztyű szvsz felcserélhető. Bár szerintem a murakami helyett alpine kesztyű jobb.
Illetve az 5.11 táska köröket bármire. A legrugalmasabb, mivel bármilyen mod és talent kiosztással eshet. Ezért nehéz is belőle jót találni. arra a pár százalék chd-ra sincs szükséged egy ilyen builden.Ha raidre gondoltad az otr buildet, akkor inkább ne. Azt a sok sárgát inkább oszd szét piros kék között. Abban a káoszban még arra is figyelni, hogy mindig aktiv legyen otr és/vagy spotter, szerintem ne akard.
Már elég régóta az ar variánssal rohangálok 3-8-9 kiosztásban és nagyon fun build tud lenni. Ha meglenne a 20-as tár még jobb lenne.
Ez persze csak az én személyes véleményem és tapasztalatom.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
nagyúr
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
-=Jam=-
őstag
válasz velizare #9547 üzenetére
A fél vesém elég volt nekik
(#9548) arnikusz: Nem lett még meg sajnos, de már ott a fény az alagút végén, tegnap ha kicsit jobban koncentrálunk meg lett volna. Szerintem ma össze fog jönni, aztán jöhet a speedrun
Inkább még AR-t adjanak
(#9551) Anonymus23: Ma sikerülni fog, meg megnéztem merre vannak a kék macik
(#9555) arnikusz: Wow ez cool, ha megvan a RAID ki jön farmolni?
-
GAbre
veterán
Most már ez lesz az új bug,hogy küldetés szintválasztás után,nem lehet szintet választani?
Amúgy az első alkalommal szerinte chalange volt a napi küldi ennél.
Azóta már javult és csak hard.
De hiába léptem ki ez a szintberagadás megmaradt.Ha már videót raktam fel felraktam csak poánként 1 régebbit is.
Nem tudom vki járt-e már ígyAvatar
-
-
arnikusz
veterán
Jelzem kilépek a BDC Clanból, köszönöm szépen a lehetőséget és remélem ottlétem alatt hozzájárultam az XP gyűjtéshez.
-
Anonymus23
veterán
válasz pottyoske197 #9550 üzenetére
Valami komolyabb bug lehet a BP-kel, dolgoznak rajta ahogy olvastam, majd valamikor javítják.
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #9548 üzenetére
Nem lett meg, ~1,5 óra alatt lett meg az első 3 boss (nem este 9 után kellene mindig belekezdenünk), és az utolsónál is eljutottunk már a feléig, de egy pufi megszívatott bennünket, és utána már mennie kellett pár embernek.
Igazából az van, hogy amikor már be van gyakorolva az egész, akkor megy szépen.De ha már RAID és emberhiány:
MÁS:Felvétel van a klánunkba.
KPX - team pureNem egy túlzsúfolt klán, de gyakorlatilag mindenki játszik benne (vagyunk kb 15-en).
Vannak páran akik szinte csak PvP, de a nagy része meg PvE (vegyesen, de leginkább only heroic, vagy challenge, illetve Raidre 8 fő).Raidre olyanok, akiknek azért van normális PvE szettje, mert enélkül csak kínlódás.
Ha valakit érdekel, akkor jelezze nekem pls privátban.
-
pottyoske197
tag
válasz Anonymus23 #9527 üzenetére
Errol van szo, minden megvan D50 es a 4 komponens de craftolni nem tudom mert a blueprint sehol nincs, sem vendornal sem a craftolos asztalnal megjelenve sem ha belepek a fegyverekhez nem mutatja hogy legyarthatom, hidd el minden nap mikor belepek korbenezek mindent es sehol semmi.. egyszeruen nem tudom lecraftolni. kimaradt a karakteremnek. nalam letoltotta az UBI
pottyoske
-
arnikusz
veterán
válasz -=Jam=- #9545 üzenetére
Oda jön a következő EXO fegyver amire korábban Vector EXO-t tippeltek, de lehet LMG-is.
Gratula. Tessék videon bemutatni nekünk ezt az Eagle fegyvert.
Akkor jól veszem le, hogy meglett a Raid.Nálam nem lett team, így lemondok róla.
Ja és továbbra is javaslom a bal felső DZ-t, tegnap volt 17 kulcsom és ment a farm és pár jó cucc esett.
[ Szerkesztve ]
-
-
-=Jam=-
őstag
válasz arnikusz #9542 üzenetére
A sweet dreams meg a lullaby gyakorlatilag ugyanaz, csak más skin.
Nekem tegnap exo napot tartott a játék, nem volt merciless-em, de már régóta üldözöm. Mentem egy Jeffersont dobta, mondom megyek még egyet, erre dobott megint egyet. Na mondom ha így adja futok egy Bunkert is, hát dobott az is egy sweet dreams-et Aztán este még a RAID is dobott egy Merciless-t (csak láttam exo örültem, hogy az új AR, aztán csalódtam, de legalább Anonymus23 örült, mert neki adtam ). De utána kidobta az Eagle Bearer-t is
Nekem megvan minden tervrajz és tudtam mindet upgrade-elni vagy átalakítani. Ja nem, egyedül a sweet dream upgrade tervrajz hiányzik, de az globális, az senkinek nincs meg.
A lőtéren a falon egyébként még van 2 üres hely így is, hogy megvan minden exo.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
válasz velizare #9543 üzenetére
Biztos, mert semmit sem lehet velük kezdeni.
Van egy lvl 4 karakterem, ott próbáltam valamit kezdeni velük, de ott meg még nincs BP hozzá, hiába van már feloldva a crafting és van ott a BP árus csaj.Azért Jam rendesen mákos volt tegnap Raiden 2 exo is esett neki, ebből az egyik a Eagle Bearer
De így legalább nekem is lett egy Merciless;) - The Power of the Light Side
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #9538 üzenetére
szerintem az utlimatehez járó exok bp-jei (is) vannak kúrva.
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #9538 üzenetére
Ha a tigrisbukfenc lőszer visszatöltésre gondolsz az rajta van a Lullabyn is nem?
Tegnap DZ napon pont találkoztam ilyen LMG bukfenc Marci lengyellel.
-
Habugi
addikt
"Sajnos" nem VGA gyártó függő a történet, AMD kártyákkal ugyan úgy crashel a DX12.
(#9538) Anonymus23:
Van egy 450es Sweet Dreamsem, semmit nem tudok vele csinálni, se Lullabyra upgradelni sem 500-as GS-re, nincsenek ilyen tervrajzaim.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Anonymus23
veterán
?
Nincs slotban, nincs kedvencek között, semmi.
Ha ugye projektet indítok rá, akkor is kiírja, hogy minden alkotórész megvan, de mégsem lehet upgradelni.
Csak egy újabb Ubis bug
Nem mintha sokat számítana, csak mondom legyen már ez is 500-as, úgyis csak a 3. tálent ami érdekes lehet.;) - The Power of the Light Side
-
Sylvanas
csendes tag
Sziasztok! Tegnap megvettem a játékot és eddig nagyon bejön. Szépen fut 1440p ultrán a konfigomon, de 5-30 percenként random kilép magától tevékenységtől függetlenül (egyszer cutscene közben is crashelt). Szerver probléma lehetett tegnap, vagy más miatt volt?
-
TTomax
félisten
válasz Anonymus23 #9534 üzenetére
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #9529 üzenetére
Sima Lullabyt akartam upgradelni és ugyanez. Szerintem ott lehet a hiba, hogy nem teljesült a folyamatos szintezés a Lullabynál ezt ígérték az első patch előtt, de akkor semmi nem lett belőle.
-
TTomax
félisten
válasz Anonymus23 #9529 üzenetére
Nincs slotban véletlen?
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Anonymus23
veterán
válasz pottyoske197 #9526 üzenetére
A Libertyhez kell egy D50-es pisztoly, és a BP-t az utolsó komponenssel együtt kapod meg.
A D50-ből csinálja a Liberty-t.De ha már van Liberty-d, akkor a BP már megvan, de kell még hozzá egy D50 pisztoly.
BP-t csak egyszer ad a játék mindenből, max upgrade-t lehet hoozzá venni.;) - The Power of the Light Side
-
pottyoske197
tag
válasz Anonymus23 #9525 üzenetére
Hat az felejtos azt hiszem, en a Liberty terv rajzot nem tudom megvenni mind a 4 komponens megvan es sehol tervrajz. mar 5 szor vegigmentem a kuldin az utolson aminek leirasaitok alapjan adnia kellene , legeloszor ki is dobta az utoslo osszetevot de blueprint nicns sehoil azaz a 490 es ne4m tudom legyartani sehogy, az 500 ast meg ugy sem addig
szovla van stashbe vagy azt minek nevezik 4 db pistol componensem es cseszhetem gyartani nem tudom
van Liberty 50 esem 6 db is kek zold sarga arany amient csak akaartok de passsz.
Minden vendor korbeutaztam tobbszor is a Craftolos csajszit is a heten es sehol semmi[ Szerkesztve ]
pottyoske
-
-
TTomax
félisten
Ez a srác egy az egyben azt építi amit én... [link]
-
aktív tag
Cassie. Ahhoz, hogy megtaláljam, minden egyes alkalommal meg kell csinálnom a bountyt?
-
eje
csendes tag
Bocsánat, ha volt már, de tudna valaki, hogy a chatterbox upgrade blueprint-et mikor dobja a vendor? Maga a fegyó le van gyártva, nincs használatban, és van két exotic parts-om is...csak a blueprint-et nem tudom megvenni, mert nincs eladó... valamit rosszul csinálok? kKszi!
-
nagyúr
válasz akoska07 #9511 üzenetére
Get a gear with high armor percentage attribute. (like more than 25%)
Get a low level gear with your sub character.
Move high armor percentage attribute to low level gear by recalibration.
Go normalized PVP zone. (like normal Dark zone or Conflict)
You get serious armor boost.ez.
emelek:
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Motoxxx
tag
A mai napon a TFR klánnal 2x is sikerült a raidet teljesíteni. a Második rununk már kicsit több mint 2 óra alatt megvolt. Jó tanács, aki a végén az AR-t akarja jól nézzen szét a bossok után mert összesen 6 kulcsot lehet összeszedni a végén pedig 5 kell a láda nyitáshoz, amiből a exo AR eshet. A ládák pedig kicsit trükös helyeken vannak és trükkössen nyithatóak.
[ Szerkesztve ]
-
tiger10
tag
válasz Morpheus89 #9507 üzenetére
Szia! Én is így jártam, home társam vette meg a játékot. Nálam sem indul a pass-os küldetés pedig mindent letöltött hozzá az én gépemre is. És a fegyókat se kaptam meg, de azzal nem is veszítettem semmit szerintem.És nem is tervezem hogy külön megveszem, mert szerintem annyit nem ér. (-1 pont UBI.)
-
Morpheus89
kezdő
Üdv, sziasztok. Xboxon vásárolta Home társam az ultimate editiont. Én tudtam telepíteni a játékot, Year1et és az exo fegyvereket.
A játékban sajnos már nem találtam az exo fegyokat a ládában, de annyira nem is zavart. Most be jöttek ezek a year1es küldetések és nem tudom indítani. Azt mondja, hogy nekem nincs meg a year pass és vegyem meg. Jó. Rá nyomok és át dobott egy új acc létrehozásához(mivel már telepítve van).
Akkor most meg is van a yearpass meg nincs is. Valaki esetleg járt hasonló cipőben? Előre is köszönöm. -
Habugi
addikt
válasz Miert77 #9495 üzenetére
Amennyiben "csak" adott időintervallum után jön elő ahogyan írod, akkor jószerivel kifut valahonnan.
vRam, RAM, virtuális memória.., ezekre tippelnék most első blikkre.
Btw, nálam a 16GB RAM elég gyorsan elfogy ebben a játékban, tisztes pagefile (M.2 SSD) van beállítva mellé de amikor átér abba, akkor a drasztikus írás/olvasás visszaesés miatt nálam is meg-meg akad néha, mondjuk nem percekre csak egy-egy másodpercre.
Teszem azt ha nálad merevlemezen van a Winfos és/vagy oda van beállítva a pagefile, az okozhatja a drasztikusabb megakadásokat.[ Szerkesztve ]
-
Miert77
csendes tag
válasz Armatura #9499 üzenetére
Ki van kapcsolva.
Miután megvettem a játékot, és először elindítotam, akkor csak sötét monitor fogadott.
Utánna kérdeztem, és ezt tanácsolták:Go to directory where your game is installed (usually C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\games\Tom Clancy's The Division 2)
Right click on TheDivision.exe and click Properties
Go to Compatibility tab
Press "Change high DPI settings"
Check "Override high DPI scaling...." and set it to "Application"
Check "Disable fullscreen optimisations"
Ezután elindult ablakban, így már a játékon belül be tudtam állítani teljes képernyőre. Na utánna jött ez a szaggatás, fagyás probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest