- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus89
kezdő
Lv15 klán - 25% total armoros gila mellény😯😋
-
Morpheus89
kezdő
válasz -=Jam=- #12815 üzenetére
Végül is igen. Csatlakozol barátodhoz akivel nem vagy egy klánban(ki lépsz klánbol), hogy egy térképen legyetek. Aztán le törlöd az ismerőseid közül majd ki lépsz a csoportból. Haver indít egy küldit és hívja a segítséget(nézd az shd térképen mert nem mindig dobja be alul). Le nyomjátok a missiont kapod az endorst majd ki lépsz ismét. És ezt kell ismételni jó párszor 😅, de még mindig gyorsabb meg biztosabb mint a hagyományos módszer. Beszélni tudtok, party nem zavar be.
[ Szerkesztve ]
-
Morpheus89
kezdő
válasz Anonymus23 #11936 üzenetére
Köszi még 1x 😅 akkor elvileg nekem egy olyan climbing kesztyű kell ami mondjuk capacitivel esik?!
-
Morpheus89
kezdő
válasz Anonymus23 #11934 üzenetére
Climbing kesztyűm van de valószínű, hogy aktív tallentel. Pont az offenzív slot miatt űzöm a kesztyűt, de akkor sajna tovább kell. Köszi a felvilágosítást 😅
-
Morpheus89
kezdő
Üdv, sziasztok! Alps summit kesztyűre lehetséges rá pörgetni hard hitting tallentet? Láttam pár videóban de sajnos nem engedi semmiről át húzni. Néztem táblázatokban, elvileg arialdiról lehet de ugye az se esik HHval. Előre is köszönöm a segítséget 🙏
-
Morpheus89
kezdő
válasz nyulus74 #11912 üzenetére
Hali Nyulus! Ha úgy adódik, hogy lesz még 2 hely nálatok raidre örömmel jövünk. Sajnos ugyan az a problémánk, hogy nincs magyar csapatunk. Még raid szüzek vagyunk🤣, de szerintem simán helyt állnánk. 7vegen általában fent vagyunk, de jobb híján csak a heroicot ütjük. Jelölj nyugodtan negyHUsz89
-
Morpheus89
kezdő
Sziasztok. Insulint hol lehet találni? Mert már vagy 3. projektet kell lapozzam miatta. Köszi
-
Morpheus89
kezdő
válasz Anonymus23 #10811 üzenetére
Ohh köszi.Nem tűnt fel eddig. Akkor rá is megyek.🖖
-
Morpheus89
kezdő
Üdv, sziasztok. Xboxon vásárolta Home társam az ultimate editiont. Én tudtam telepíteni a játékot, Year1et és az exo fegyvereket.
A játékban sajnos már nem találtam az exo fegyokat a ládában, de annyira nem is zavart. Most be jöttek ezek a year1es küldetések és nem tudom indítani. Azt mondja, hogy nekem nincs meg a year pass és vegyem meg. Jó. Rá nyomok és át dobott egy új acc létrehozásához(mivel már telepítve van).
Akkor most meg is van a yearpass meg nincs is. Valaki esetleg járt hasonló cipőben? Előre is köszönöm. -
Morpheus89
kezdő
válasz marky1970 #6131 üzenetére
Most már elég éjszaka aktiválni a konzolt. Ott lesz az 5 helyszín valamelyikén(azt hiszem annyi van).Sokszor alig venni észre, körbe kell járni a helyszíneket alaposan. Nem áll le harcolni, egyszer lőhetsz rá. Ha nem ölöd meg egyből el ninjázik másik helyre🤣Volt olyan,hogy nem is láttam csak hallottam le lépni.
-
Morpheus89
kezdő
Hilihali. Sikerült össze raknom erre az egy 7re egy jó kis pvp szettet. Csak 150k az armorom, és kevésnek tűnik. Kérdésem, hogy mennyi lehet az optimális páncél érték pvp-re?
-
Morpheus89
kezdő
Pontosabban ahoz a küldetéshez nem jutok el ami fel oldja a Dzt.
-
Morpheus89
kezdő
Szép estét! A DZbe, hogy tudok bejutni? Kész van az összes mission és mikor mennénk a zónába nem enged tovább egy rács. Valamit fel kell oldjak esetleg. Köszi
-
Morpheus89
kezdő
Úgy adódott több meghívót kaptam. Saját emailemre kapott meghívást át tudom ruházni haveroknak?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- Új állapotú M2 Mac Mini
- Eladó! Kishibás Rtx2070 8GB!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest