Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Viper26
üzenetére
Amit írtam nem feltétlenül negatívum. Általánosságában nézve az AI "szemétkedésére" szükség van. Amit én mentem verseny az 1 óra volt, de vannak versenyek, amik több, mint 2 órásak egy ilyen versenyen muszáj trükközni. Ha az AI konstansan jó, vagy konstansan verhető lenne, akkor egy hiba után vagy nem tudnál az élre állni, vagy a rajt után 500m-rel véget is érne a verseny, és valami 10-20 perc előnnyel végeznél anélkül, hogy látnál egy ellenfelet.
Ezért is írtam, hogy az egyetlen, ami tényleg komolyan zavar, az az optimalizálatlanság. Az meg lutri, hogy hogy megy a gépeden. Van, akinek i7-el és 290X-el nincs meg a 60FPS, de ismerek embert ,akinek Phenom X6-tal és 270X-el beton stabil...
(#1815) DigitXT: TDU-ban se az AI-k elleni verseny adta a játékélményt, te is tudod... Annyi, hogy ott konzisztensen egy körön kettőt vertél rájuk, itt meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest