- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CMD 87
tag
Már régen abbahagytam a játékot,de lehet több év után visszanézek rá. Egy karit feltoltam 65-re gyakorlásképp.
Meglepődtem milyen sokan vannak /EU Mystel/ ,már valami számok voltak a karakterneveim előtt
Ahogy elnéztem MWA,és a többi szintezős cucc, campfire,stb megszűnt, már csak simán ki kell választani milyen opt legyen a fegyón, ékszeren,ruhákon stb. Ez nekem túl könnyűnek tűnik így.
Ha valaki esetleg játszik Tera Club mit ad most ? Régei cuccok helyett gondolom új dolgok vannak ,ahogy látom a travel journal, vilage atlas,meg a mount már úgyszólván felesleges. Nincs nexus, vanguard questek meg oda teleportálnak
. 1 nap alatt fel lehet húzni egy lvl 65-ös karit. Még a Fő "piros" questeket sem tudod megcsinálni olyan mértékben fejlődsz. Lvl 20 után meg pár "Kumasylum win" ott is vagy lvl 60-on. Ott meg már csak pár Sabex ,ha megkérsz egy lvl 65-öst addig tart míg átszaladtok a pályán
,és már 65-ös is vagy. Az új insták érdekelnek ,bár nem hiszem,hogy nehezebbek lennének mint régen a Manaya volt . /mekkora csalódás volt mikor benéztem szintezés közben,és minden mechanika ki van belőle szedve,ami régen volt
/
Új hozzászólás Aktív témák

- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ahogy elnéztem MWA,és a többi szintezős cucc, campfire,stb megszűnt, már csak simán ki kell választani milyen opt legyen a fegyón, ékszeren,ruhákon stb. Ez nekem túl könnyűnek tűnik így.