- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CMD 87
tag
Már régen abbahagytam a játékot,de lehet több év után visszanézek rá. Egy karit feltoltam 65-re gyakorlásképp.
Meglepődtem milyen sokan vannak /EU Mystel/ ,már valami számok voltak a karakterneveim előtt
Ahogy elnéztem MWA,és a többi szintezős cucc, campfire,stb megszűnt, már csak simán ki kell választani milyen opt legyen a fegyón, ékszeren,ruhákon stb. Ez nekem túl könnyűnek tűnik így.
Ha valaki esetleg játszik Tera Club mit ad most ? Régei cuccok helyett gondolom új dolgok vannak ,ahogy látom a travel journal, vilage atlas,meg a mount már úgyszólván felesleges. Nincs nexus, vanguard questek meg oda teleportálnak
. 1 nap alatt fel lehet húzni egy lvl 65-ös karit. Még a Fő "piros" questeket sem tudod megcsinálni olyan mértékben fejlődsz. Lvl 20 után meg pár "Kumasylum win" ott is vagy lvl 60-on. Ott meg már csak pár Sabex ,ha megkérsz egy lvl 65-öst addig tart míg átszaladtok a pályán
,és már 65-ös is vagy. Az új insták érdekelnek ,bár nem hiszem,hogy nehezebbek lennének mint régen a Manaya volt . /mekkora csalódás volt mikor benéztem szintezés közben,és minden mechanika ki van belőle szedve,ami régen volt
/
Új hozzászólás Aktív témák

- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Kuponkunyeráló
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ahogy elnéztem MWA,és a többi szintezős cucc, campfire,stb megszűnt, már csak simán ki kell választani milyen opt legyen a fegyón, ékszeren,ruhákon stb. Ez nekem túl könnyűnek tűnik így.