-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
Üdv!
Rég készítettem valamit. Most ezt a végtelen eccerűt használom:szerk: Töröltem innen a képet, nagyon-nagy lett, sorry!
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zeon.hu
nagyúr
válasz ignisz #29491 üzenetére
Tessék feltenni a Hishoot 2-t.
Van több hasonló program, de mostanában ez a legnépszerűbb.
Én inkább PSS Ultra-t használok többnyire, de Hishoot-ot is.
Ha ezzel hozod létre a kész screenshotot, sokkal pofásabb lesz az elkészült munka#?*@&!
-
zermi
aktív tag
válasz oszi666 #29485 üzenetére
Szia!
Én KLWP-vel készítem a HS-eket. Amennyiben telepíted a KLWP Live Wallpaper Pro Key alkalmazást, akkor egyszerűen tudod használni a kész skineket. Csak be kell exportálni a KWLP-be és már használható is. Előtte azért a launcher beállításaiban be kell állítani egy két dolgot.
-
oszi666
őstag
Sziasztok, nagyon tetszenek amit a fórumtársak gyártanak nap mint nap. De könyörgöm hogyan lehet ezek közül valamelyiket felepíteni a saját telefonomra?? Galaxy s7 7.0. Elnézést a láma kérdésért nem vagyok infós, és kicsit elvesztem, hogy melyik tutorialt érdmes nézni.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
DrBubo77
veterán
-
zeon.hu
nagyúr
-
gipsztigris
addikt
válasz punky10 #29467 üzenetére
Nekem meg egy markolóm van (de komolyan) . A lányom első udvarlójának megmutattam a gépet, mondtam ha valami gond lesz fiam, akkor eláslak 2,5méter mélyre, rád ültetek egy tuját és a kutyámmal minden nap le foglak hugyoztatni! ....hamar vége lett a "románcnak".
Zárójel, a lányom akkor még csak 15 éves volt, a srác pedig 17 elmúlt."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
zeon.hu
nagyúr
New York icon pack még 2 napig ingyenes.
#?*@&!
-
gjoco1
Topikgazda
Bocs,ha már láttátok(mondjuk Engem még nem érint):
Új világos és sötét változatban CardzHome az KLWP! Automatikusan átméretezi a képernyő méretétől függően arányát a telefont, így működik az összes telefont, beleértve a GS8, 8. megjegyzés, és az LG G6
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
ignisz
senior tag
Szép napot. Be lehet állítani a KLWP-t, hogy csak a kezdőlapon legyen, míg a többin más kép?
-
zho-lee
addikt
válasz zeon.hu #29456 üzenetére
A KWGT szerintem egy kis eccerű alap, jó gyakorolni, a KLWP pedig a csúcs azon a fronton.
Csak idő kellene hozzá, a tutorialok megnézése miatt
Sajnos nekem sincs, a Zooper a régi poros, de a legjobb.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
gjoco1
Topikgazda
válasz Quasi_modo #29452 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
zho-lee
addikt
Zooper: nálam mostanában az fordul elő, hogy a widgeten 4-5 perccel korábbi időt mutat az óra, mint valójában. Marad is fixen, max rábökök a widgetre, és megnyílik a szerkesztő ablak, akkor frissül az idő.
Eddig nem volt ilyen, nem nagy gond, van később is vonat..
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
7Sony7
addikt
válasz zeon.hu #29442 üzenetére
Na, még egy utolsó... Ha nem a Háttérkép feliratra kattintasz, hanem az Elemek menüpont alatt jobb fent + aztán Kép hozzáadása? Először kell hozzáadni a képet, vagy fel kell hozni a felső sorba, másképp nem látszik a többi cucc. Ha így sem jó, akkor passzolom..
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
zeon.hu
nagyúr
KWGTbe hol állítható, hogy a widget érintésére az aktuális widget szerkesztése nyíljon meg?
#?*@&!
-
ignisz
senior tag
Szép napot. A KLWP-ben, hogy tudom beállítani, hogy csak a homescreen legyen amit összeállítok. A többi lapnál más legyen a háttérkép. A válaszokat előre is köszönöm.
-
Maxtreme
addikt
Ennyi volt, hiányzott a kusztomizáció'
De nálam már ez is rekord időnek számított. -
beg
veterán
válasz zeon.hu #29426 üzenetére
Mert a kwgt továbbra is statikus mint a zooper. Ha másodpercenként frissülne, senkinek nem lenne jó. Ezért van a klwp, pont erre való.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
zeon.hu
nagyúr
KWGT:
Analóg óra másodperc mutatója hogy vehető rá, hogy menjen is?
Szerkesztés közben jár, de a widgeten már nem.#?*@&!
-
gjoco1
Topikgazda
válasz zeon.hu #29419 üzenetére
"[ISajnos az Ön országában ez a tartalom még nem érhető el a Google Playen.
Dolgozunk azon, hogy az Ön által kedvelt tartalmakat minél több országban a lehető leggyorsabban elérhetővé tegyük.
Kérjük, látogasson vissza később.]["/I]Ez fogad a linknél.
Ez Skin,vagy........Mert Skin-ek vannak.Én konkrétan csak egy sima zw-t keresek.
-
zeon.hu
nagyúr
-
zeon.hu
nagyúr
KWGT-ben hogy állítható a háttérkép pozíciója és mérete?
[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Ok, megnyugtató, hogy nem nálam a hiba.
A Yr.No viszont kellemes meglepetés.#?*@&!
-
gjoco1
Topikgazda
-
Maxtreme
addikt
Még a gyári launcheres állapotban. (de az a baj h tetszik, lehet le sem cserélem. Ilyet sem gyakran csináltam eddig )
-
zeon.hu
nagyúr
Melyik időjárás szolgáltatót használjátok mostanában?
Nálam a Yr.No az egyetlen, ami tényleg pontos, pedig régen még a közelébe se járt a helyes értéknek.
Mondjuk az Open weather néha nem is megy se Zooper, se KWGT alatt.#?*@&!
-
zho-lee
addikt
válasz gjoco1 #29402 üzenetére
Remélem, lassan én is tudok villantani valamivel.
Nálunk (Note 4) most dilemmák vannak.
Vagy android 6 custom, ami lepörköli a memória modult az alaplapról, vagy a gyári, ami már szintén ilyen, csak butább persze..
Jelen pillanatban gyári 5.1.1 van fenn"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."