Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
-
slice14
veterán
válasz
slice14
üzenetére
Hát úgy néz ki hogy én voltam a hülye. Hát persze hogy szóköz nélkül kellett volna beírjam.
$if(gv(xy)= Left,topleft)$
De ez csak az egyik fele. A másik problémám az, hogy a Layer-nél nem jövök rá a megoldásra, mert hiába írom be kisbetűvel és egybe, nem történik semmi átállításnál, csak a fenti képlet működik.
$if(gv(xy)= Left,verticalleft)$
Valszeg hagyom a könnyebb megoldással. Jó az úgy...
-
slice14
veterán
Ha a lustaság fájna...
-
slice14
veterán
Kicsit nézelődtem reddit-en új háttér alapok után, és találtam egy A12-es hátteret, amit eddig még nem is láttam. Nem csináltam hozzá új modult, csak lejjebb csúsztattam a meglévőt. -
slice14
veterán
Képletbe hogy tudom megadni a tájolást (Top Left, stb)?
$if(gv(xy)= Left,Top Left)$
$if(gv(xy)= Right,Top Right)$Megadtam a megfelelő helyen a képletet, de úgy látom hogy nem akar működni. Az eredmény visszaírónál minden rendben, de kívül nincs semmi változás és hiába kattintom át right-ra, marad a left beállítás. Vagy máshogy kell beírni hogy lista változóból tudjam állítani a tájolást?
Igazából megoldottam úgy hogy lemásoltam a komponens tartalmát és másolatnál beállítottam right-ra, amit kell. Valamint mindkettőnél megadtam a megfelelő képletet (ALWAYS,REMOVE).
Csak azért kérdem meg, mertkorábban is gondoltam hogy csinálnék hasonlót, de eddig is mindig a könnyebb megoldást választottam. De gondolom ha nincs duplikálva semmi, akkor tárhelyből is kevesebbet enne.
-
-
gjoco1
Topikgazda
-
gjoco1
Topikgazda
Elkészült a tegnapi retina égető változat is .
-
slice14
veterán
Elkezdtem keresni egy háttér alapot egy témához, de elkövettem egy hibát. Nem szedtem le róla a modulokat. Végül megtetszett így. És félre is tettem a telefont.

De legalább nem marad ki a retina égetés.
-
slice14
veterán
Ha a Basic Settings menübe állítod be, akkor jó kell legyen. Legalábbis én teszteltem néhányszor, és nálam jó volt.
Ezt a screenshot-ot csak betöltöttem és mentettem. Tehát azt jelenti hogy megjegyzi, amit a fent említett menüben állítasz be. Ha csak külön a külső szín beállításnál állítod be, azt csak az aktuális HS-re vonatkozik. Ezt Google Fotók-ra töltöttem fel, de szerintem máshova feltöltve is így kellene működnie.Bocsi hogy újra megosztottam egy korábbi HS-t, csak illusztrálni szerettem volna, amit írok.
ui: Amennyiben ezt a háttérhez igazított widget hátteret nézzük, akkor mondhatni hogy új háttér, új HS.
-
slice14
veterán
Korábban beszéltük hogy a Snapmod app-nál nem lehet beállítani default hátteret a HS körül. Hát ez tévedés. Az app Basic Settings menüjében lehet ezt beállítani.
-
gjoco1
Topikgazda
+
-
gjoco1
Topikgazda
Egy kis kórházas minimál . 😊
-
slice14
veterán
válasz
gjoco1
üzenetére
Ha egy átfedés csoportba raksz mindent ami az animálni kívánt panelen van, akkor elég annál a csoportnál beállítani az animációt.
Nálam így van megoldva néhány háttérnél az első lapra görgetés esetén becsúszó többnapos időjárás és zenelejátszó.
Bár jelenleg minden ilyen hátteremnél ki van kapcsolva globalba ez a funkció. -
gjoco1
Topikgazda
válasz
7Sony7
üzenetére
Ahol szerkesztettd a téglalapot az elemek csoportnál látsz egy aniáció feliratot , arra ráböksz és ott lehet játszadozni . Jó móka .
Ugyan ezt , ami parancsot adsz neki , megcsinálod a felíratokkal is .
Egyszerre fog mozogni a paneleddel . De lehet forgatni , úsztatni stb. .Ha szánsz rá időt , jót fogsz szórakozni vele . 😊
A névnap kiíratása is egyszerű .
Mutatnám kpernyő fotózással , de itt a kórházban kegyetlen a wifi , netem meg nem elég , mert feltöltős vagyok . Van , de . .karcsú .
Ugyan úgy , mint akármi szöveget , csak a szöveg szerkesztésre rányomsz , kitörlöd az aktuális óra percet , majd görgetsz felfelé és ott lesz a " Calendar events " . Ott lesz minden . 😊
Húha . . . Értelmesen írtam ? Lehet nem .
Nyomkodd nyugodtan , csak előtte és mindíg ajálott menteni menteni a projektet . -
7Sony7
addikt
válasz
gjoco1
üzenetére
Köszike! Animációt? Aztat eszik-evagy isszák?
Nem tudom még, hogy miket lehet. Még csak ismerkedek ezzel. Van névnap widgetem, a helyett ki íratnám klwp vel az aktuális névnapot, de nem tudok rájönni. Meg még sok dolog lesz vele, mert a "hétköznapi" képernyőm funkcionálisabb, viszont ez sokkal jobban tetszik. Valahogy meg kellene találni egy köztes állapotot, ami szép és jó is.
Itt pl a wifi ikonra bökve 5 perc múlva kikapcsolja a wifit (macrodroiddal). -
7Sony7
addikt
-
7Sony7
addikt
-
gjoco1
Topikgazda
-
7Sony7
addikt
Köszi srácok, így már el tudok indulni.
Ja, Jocó, dehogy kései, örülök hogy kaptam választ.
-
gjoco1
Topikgazda
-
slice14
veterán
-
7Sony7
addikt
Sziasztok srácok. Néha nézelődök itt, szép munkáitok vannak.
Próbáltam utánanézni, de a legtöbb tutorialban már kész hattérel dolgoznak. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet olyan hattérképet készíteni, ami olyan, mintha kicsit megemelve egy homályos üveglap lenne a fele kép előtt?A 33995 ös gjocó képhez hasonlóra gondolok
-
slice14
veterán
Asszem egy időre megtaláltam a mindennapi hátterem a Onedrive-os képek között.
-
slice14
veterán
válasz
zeon.hu
üzenetére
Na talán jó lesz. Nem a megosztott mappából másoltam ki a linket, hanem a fotók timeline-ról. Aszem ez volt a baj. Ez van hogy ha késő van és nem figyelek. Még egy jó poént is elb@**ok.
@gjoco1: Aszem át kéne vezessem a megosztásaim a Google Drive-ra, vagy valami külső szolgáltatóra.
-
slice14
veterán
Tudom hogy nem kéne szét spamelnem a topikot, de egész aranyos lett.

-
slice14
veterán
Bár mondhatnám hogy az árnyékolást így terveztem, inkább azt mondanám hogy ilyen lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest