Új hozzászólás Aktív témák
-
qamu74
őstag
-
zermi
aktív tag
válasz kakukkmarci #28190 üzenetére
Köszi.
A widgeteket nem tudom odaadni, mivel KLWP-ben van a HS és a kustomban az egész egy képernyő kép gyakorlatilag. Ha esetleg ki akarod próbálni, akkor innen le tudod tölteni a skint. A letöltött klwp fájlt a kustom\wallpapers mappába kell bemásolni. A programban ezután a "Load Preset" Exported menüpontjában csak ki kell választani és már lehet is használni.
Szerintem érdemes kipróbálni a KLWP-t, jó kis program. Ha az ember nem használ rengeteg animációt akkor a fogyasztása se több, mint pl. a zw-nek. -
vacs
veterán
Ha már a pixel ájfon drága és ronda, legalább a launcher kinézetet rávarázsoltam Nexus 5-re.
Nem a pixel launcher-t tettem fel, hanem a Nova launcher-ben engedélyeztem a béta verziót és ez a leírás alapján beállítottam, íme az eredmény (cuccok: stock 6.0.1 + root + xposed + pár modul + power toggles kapcsoló + Xwidget óra + Névnap by Leho):[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
debianos
aktív tag
Mára is egy letisztult, ámbár ikonokkal felszerelt HS, kép.
FOTÓZÁS: bit.ly/2ktz7qx | ANDROID: bit.ly/2kZiobp | SAMSUNG: bit.ly/2k2Hk3U
-
gjoco1
Topikgazda
válasz kakukkmarci #28192 üzenetére
No,az jó volna,mert azért nem kicsit idegesítő,hogy ennyi weather widgetből alig tudok válogatni.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
válasz kakukkmarci #28190 üzenetére
Bocs,hogy bele vau-vau,de pl Nekem van 170 időjárás pakkom és egy negyedét sem tudom használni.Ha megnyitom a Zooperben a bitmap mappát szine egy negyedét látja.HA,de lehet kevesebbet.Na ez mitől lehet?
Más......Szép hétvégét fiúk.
[link]"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
kakukkmarci
senior tag
Ez különösen tetszik! ...és nem csak a bringa miatt ! (Fő hobbim...)
A színvilág, a widgetek, a statusbar és az elrendezés is passzol !
Esetleg a widgeteket megkaphatom ? Bár KLWP-t nem használok, csak zoopert.
Külön problémám, hogy az időjárás pakkokat nem tudom betallózni régóta zooperrel, csak a gyáriakat tudom használni. Lehet, hogy rossz mappákkal próbálkozom ?noob... rooter... geek
-
gjoco1
Topikgazda
debianos-qamu-zermi:Fantasztikusan szép-igényes munkák.Gratulálok!
-
zermi
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
qamu74
őstag
-
debianos
aktív tag
Sziasztok!
Egy letisztult, gesztusvezérelt HS - kép.FOTÓZÁS: bit.ly/2ktz7qx | ANDROID: bit.ly/2kZiobp | SAMSUNG: bit.ly/2k2Hk3U
-
herrká
senior tag
Sziasztok!
Ha nem jó helyen kérdezem, bocsánat!
Rendeltem egy autós navigációt, amely útvonal rögzítő kamerával is el van látva. 7"-os kijelző, nagyjából egy tablet. Előre telepített navigáció (IGO) van rajta, de egy régebbi változat. Ezt szeretném frissebbre cserélni.
A készüléken 4.4.2 fut. Amiért nem merek hozzá fogni, annak az az oka, hogy a kezdőképernyő úgy néz ki, mint win8-tól felfelé! Csempék vannak, úgymint Navi, DVR, FM rádió, Appok stb..., vagy 8 különböző. Viszont, hogy a naviprogit frissíthessem a régit el kell távolítani! Hogyan lehet utána visszaállítani, ha lehet egyáltalán, hogy a Navi csempe indítsa a navigációs programot? A beállításokban nem találok skinezési lehetőséget..
Köszönöm! -
gjoco1
Topikgazda
Sziasztok!
Újból Én.
-
gjoco1
Topikgazda
válasz kakukkmarci #28178 üzenetére
Az Enyém is már 2 éves nyeretlen.
qamu:Nagyon belejöttél már a KLWP-be.Grat....No itt a "rác fevarrás".
[link]Más font-és az időjárás widget....+ a Template.
-
qamu74
őstag
-
gjoco1
Topikgazda
válasz kakukkmarci #28175 üzenetére
Zolikám: Egy picit átdolgozom,mert abétos itt-ott,majd feldobom a véglegest."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
Topikgazda
Bocsánat a duplázásért,de közben találtam meg Ivan háttérképeit.
És ezzel így?
-
zho-lee
addikt
Szolgálati közlemény: G+-on Ivan043, festett arc az avatarja, mintha a KISS együttes tagja lenne
Neki vannak "fake-edge" hátterei.
Bocs, de nincs időm letölteni/feltölteni, nézzen rá,akit érdekel.[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zermi
aktív tag
-
gjoco1
Topikgazda
Szépek a munkáitok fiúk,grat....Én most időhiányban szenvedek+alkotói válság,de valamit virítok holnap,HA odajutok.Van már egy félkész,
-
bordi10
senior tag
Mostanság
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO | PSN Id: bordi10
-
qamu74
őstag
-
zermi
aktív tag
-
gjoco1
Topikgazda
válasz zeon.hu #28158 üzenetére
Én már kersztbe-kasul kerestem,de sajna sehol. Robert Chandler meg nem csinált.,csak úgy kérésre nem mókol.Pedig szépen kértem...... Hopp jó hogy beszélünk róla.Közben elég jó viszony alakítottam ki Galer Vodgals-al,megkérdem Őt is,hátha.
[ Szerkesztve ]
-
zho-lee
addikt
válasz gjoco1 #28149 üzenetére
Akkor én is beállok a sorba, egy "fake" háttérkép, és máris edge-m van
Persze máshol találtam a képet, de jó lett élőben.
Nos, a kép minőségéért elnézést kérek.
Elegem van a hishoot-ból, mindegyik szép és jó, de pont a hs marad le, a lényeg nem látszik.
Letöltöttem egy képet, a melóhelyen kapkodva PhotoFiltre Studio-val háttér és kijelző kuka, majd beletettem a screenshotot, és egy képre ráillesztettem.
Legjobban a háttér leszedésnél szenvedett a küllem csorbát, de hát sajna kevés idő volt rá.
Ilyen lett: [link][ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
Megint Én(?).
-
gjoco1
Topikgazda
zermi
qamu,újból hoztátok a szokásos remek munkátok.Gratulálok szépek!Nos,akkor a szépek közé egy rút kiskacsa. (nem kifejezetten gjocós).
-
qamu74
őstag
-
gjoco1
Topikgazda
qamu-zermi: A Tőletek szokásos minőség.Grat...
-
zermi
aktív tag
-
qamu74
őstag
Hi!
-
qamu74
őstag
-
gjoco1
Topikgazda
válasz Just_Reboot #28128 üzenetére
2. nap nézegetem,de csak ezt találtam.
[link]qamu:
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
Sziasztok!
Mára egy könnyed -egyszerű téma.
-
zermi
aktív tag
-
Probert75
addikt
válasz Just_Reboot #28128 üzenetére
-
gjoco1
Topikgazda
Egy tipikus retro HS. Egy Barátom küldte a képet,hogy mit tudok kihozni belőle.Nehéz volt eldöntenem,hogy mit csináljak vele,mert számomra egy picit zsúfolt a kép.Ezt sikerült kihozni belőle,"lopott zw-ből. HA esetleg valakinek van róla valami véleménye,ne tartsa vissza magát.
Bocs qamu.Mire megírtam látom toltál egy fájintos HS-t.Gratula! Szuperek az ikonok,Valahogy el lehetne kérni?
[link][ Szerkesztve ]
-
qamu74
őstag
-
gamegod
senior tag
OnePlus 8T / PSN: gamegod0893
-
gjoco1
Topikgazda
válasz zho-lee #28116 üzenetére
Köszönöm szépen! A picur is jól van már,de azt a fránya cumit nem engedi a doktor néni és azután sírdogál.
Az ikonok szerintem is MIUI-ból való,de már nem emlékszem.Bár nagy a valószínűsége,hogy az.Sok esetben csak a főbb alk.ikonokat tárolom..."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
zho-lee
addikt
válasz gjoco1 #28113 üzenetére
Jobbulást az uncsinak!
Szép lett nagyon ,Qamu: kissé irigyellek.
Enyémre is van MIUI, de sajna gyárilag benne van a bootlop.apkszerk: Jocó, ha megnézed a magad, és qamu hs-én az ikonokat, még igazad is lehet
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
Topikgazda
-
gjoco1
Topikgazda
Mára egy egyszerű.Izgalmamban készítettem,mert műtötték az unokám).Addig sem gondoltam rá.
Valaki tudja ennek a sablonnak a készítőjét? Már a napokban megszólt Robert Chandler,hogy nevezzem meg,de ezt(sem)tudom ki készítette.
-
gjoco1
Topikgazda
zermi
qamu:Én meg csak a kép miatt.
-
zermi
aktív tag
válasz kakukkmarci #28100 üzenetére
Nem próbálgatom a Voice Access-t, gondolom a statusbáron levő ikonról gondoltad, hogy foglalkozom vele, de az csak egy kapcsoló ikon.
-
beg
veterán
válasz qamu74 #28099 üzenetére
Az ingyeneseket te is eléred. A fizetősöket pedig azért nem, mert te sem ingyen dolgozol, pénzt kapsz érte. Az ő munkáját is tartsuk tiszteletben.
Jelképes 1-2 dollárért is ad hozzáférést a gdrive-jához és mindegyik template-et letöltheted. Egy sör ára.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Google Pixel topik
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest