Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3668) Chaser válasza Dzoli (#3667) üzenetére


Chaser
titán

Ezt nem is vitatom!:) Anélkül is dolgozhatsz profi sw-ekkel ha nem tudod hogy működik maga a gép...de én szeretem tudni hogy működnek a dolgok csak úgy kíváncsiságból...születési rendellenesség:)
Péntek este több időt szántam a chart elemzésére, néztem heti lebontásban, haviban, évekre visszamenően. Valami furcsa szabályosságot láttam, mondom bepróbálkozok, a rulett-módszer mellett valami matematikára alapuló módszert is próbáljak már ki. EUR-USD párt longoltam 1.3931 ponton, bejött az elgondolásom, a topot fel tudtam húzni 1.3930-ig, sajnos közben nem figyeltem az időt, eljött a zárás és a profit limitet már nem tudtam fentebb vinni 1.3973-ról amit eredetileg megadtam, azt nem is néztem lehet-e függő megbízásként módosítani, ez most jutott eszembe. De mind1 is, ma léptem be, a megbízás lezárult a TP-nél 10.11. 0 órakor az fxpro szerint, bezsebeltem 42 pontot, ez az eddigi legjobb eredményem :C Van olyan oszlop hogy: swap. Eddig minden kötésnél 0-t írt, most -1, ez mit jelent?
7végén meg elmélet volt, találtam érdekes dolgokat, ilyen-olyan irányszámok, fibonacci és így utólag kiderült az egyik lehetséges pozíciónyitási helyre éreztem rá. Szóval kell ide egy kis matek is, ami az érdekes ebben azt már tudom, nem csak a pénzpiaci hatások befolyásolják az árfolyamot, hanem maguk a traderek is valamilyen szinten.
Trendkövetés, pozíció építés, kockázat minimalizálása aztán kizárása, profit bezsebelése...Pintér Péter stratégiája tényleg bejön, persze ennél egyszerűbb/működőbb stratégiát nem is nagyon tudok elképzelni azok alapján amit eddig tudok a tőzsdéről.

_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.