Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Most találtam rá a topikra, kérdeznék.

A kv-zát szeretném egy időre hanyagolni (a reggelit mindenképp) ehhez keresek teákat.
Tehát egy reggel kv helyett ihatót (nem baj,ha nem olyan erős, sőt, jobb,ha kíméli a gyomromat, inkább a szokás miatt kell valami, mint a koffein és egyéb hatás miatt).
Valamint egyet ebéd utánra, ez lehet olyan,hogy a délutáni munkát jól bírjam (bár itt sem gondolok bika teára, ülőmunkát végzek, tehát itt is inkább a gyomrom védelme fontosabb).
Az ár az olyan 1500-2000 ft/100g is lehet, nem tudom, ebbe mi fér bele.
Nem tudom, a filteres teákat itt mennyire favorizálják, de én jobban szeretem magam elkészíteni, tehát valami nem előre filterezettet szeretnék.
Köszönöm előre is.
Ja, Budapesten kellene, hogy hozzáférhető legyen, esetleg ahova tudok menni könnyebben azt a II, III, XIII kerület. Pl. Ide bármikor, látom itt is lehet venni: [link] (Mammuthoz közelire gondolok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- A Chuwi minigépe az AMD Hawk Point platformot választotta kiindulási pontként
- Napelem
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Robotporszívók
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs