- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
válasz
Rendo84 #15831 üzenetére
A "game master" az csak akkor érhető el ha játékkonzol van csatlakoztatva ott írja is.
Az nekem sem érhető el csak a gamebar.Ott lesz a gond, hogy hiányzik a HDMI Mode rész ez lenne a "HDMI fejlett szabvány" magyarul?
Addig nekem sem ment a VRR míg ott át nem raktam automatikusról>bekapcsolt állásba. -
ETOM
addikt
válasz
Rendo84 #15820 üzenetére
Jah ez bug nálam is ilyen azt hiszem ezért is raktam át angolra.
Gamerbart ezzel tudod előhozni pc-n: [link]"144 Hz: Win 11 és nvidia vezérlőpultban is 120 Hz-et látok. 144 Hz hogyan hozható elő?"
Én úgy tudom, hogy csak AMD kártyákkal elérhető jelenleg úgy hogy ne kelljen valamit mókolni a háttérben. (Egyedi felbontás/hz stb.)HDMI Mode: On állapotban van nálad? Próbáld arra beállítani ha nem.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Rendo84 #15801 üzenetére
4K 144hz HDR-el és G-synccel néha bevillan (óránként 1x mondjuk). Ezek nélkül lehet, hogy jó lenne...
HDR-t neked kell saját szemmel megnézned, csodát ne várj, ez nem az az árkategóriás TV. Egyszerűbb az NVidia panelben feltolni a gammát meg a digital vibrance-t.
Dolby Vision X-BOX-on van, nem PC-n. -
rumkola
nagyúr
válasz
Rendo84 #15799 üzenetére
144hz-et kézzel kell hozzáadni a nvidia driverben.
Gamebarben állítsd FAST-ra a válaszidőt, így egyből lesz ALLM, VRR, G-SYNC.Próbáltam, de a 4k/2k 144hz HDR nem megy hibátlanul egyszerre, néha-néha bevillan a képernyő. Sok kábellel próbáltam.
2K 120hz 8bit HDR (PC ezt nagyon jól kezeli ditheringgelÍ), G-SYNC-el használom szerencsére, és így jó is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged