- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
winters123
tag
válasz
Pokolika #18063 üzenetére
Nekem C845-ösöm van. Azon se megy tokeletesen bar teny hogy a problema nem olyan nagy hordereju. A gamebarnal PCn az ALLM nem akar bekapcsolodni es eltunt az az opcio is a csatlakozasokon belul amivel manualisan lehetne allitani. Ez csak PC, PS5nel minden OK. Ott egybol bekapcsolodik.
Amugy elkepeszto ez az uj szeria. Olyan fenyereje van hogy beszaras. 4k 120hz hdr 12b rgb is megy pcn. A VRRt tovabbra sem szereti bar sztem ott csak osszeveszett az nvidia control panellel mert volt hogy ment, csak aztan az ALLM miatt buheraltam es vmit elallithattam. Majd lesz ez jobb is. Egyertelmuen a firmware a szukkeresztmetszete ennek a tevenek. Az OS amugy fasza, nekem bejon a Google, gyors, Android telefonnal sima-liba telepites es a szinkronizacio
-
ricsik
őstag
válasz
Pokolika #18063 üzenetére
Akkor sokunknak szerencsénk volt, mert szépen, sőt kiválóan megy a tv-nken.
Vhiktor: én is arra vártam, hogy találjon a tv magától. Csak azt veszem észre, hogy erre aztán várhatok. Amúgy a 474-el semmi bajom nem volt, mégis feltettem az újat. Nagyon megérte, mert sokkal gyorsabb a rendszer, meg a gyors beállító panel, forrásválasztó panel is jobb lett, meg a tv guide is pofásabb. Kis túlzással mintha a 835 utódját kaptam volna meg.
Szóval nem feltétlenül kell leragadni egy jól működő mellett, mert még annál is jobb lehet.
Úgy látszik a tcl-nél ehhez szerencse is kell, mert ha az nincs , akkor mehet a küzdés.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 65UR78003LK 65" 4K Smart TV
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest