- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
válasz
Vhiktor #15830 üzenetére
Igen, mindenhol 4k 120 Hz és rgb-t látok beállítva.
Próbáltam a hdmi csatlakozót a hdmi 1 (144 Hz) és 2 (120 Hz) helyekre is bedugni, de a Game master csúszkát sehogy sem tudom elmozdítani.Közben megtaláltam manuálisan az nvidia kontrol panelben hol tudok egyedi felbontá profilt létrehozni, de annyira most nem akarom babrálni, mert van néhány tényező, amit nem tudok biztosra mire kell belőni: pásztázás típusa, polaritás és a frissítési gyakoriságot is ezred pontosan kell megadni. Ennek majd utána nézek.
Ettől független 120Hz-en is be kellene tudom menni a game master menüjébe. Illetve azt sem értem a csatlakozó menü-m miért ilyen "tesco gazdaságos".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TV antenna és jelerősítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest