- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Természetesen az érzéssel nem lehet vitatkozni.
Szerintem akkor ehhez neked minimum az nvidia shield tv pro 2019-es médiaboxra van szükséged az AI felméretézése miatt. Kevés olyan TV -van ami ezt jobban csinálja. Vannak természetesen, de azok a "nagyobb" márkák jóval drágább magasabb kategóriájú TV- i.Egyébként ha tényleg elállsz és másikat veszel akkor oszd meg kérlek itt is a tapasztalataidat, hogy tudjuk hogy ebben hol áll ez a TV.
Amúgy én is a shielden keresztül nézem a 1080p mert jobb a felméretezése. De én nem mondanám azt hogy a c728-am-é rossz lenne. A különbség igazán a rosszabb minőségű 1080p-k esetén jelentős.
A felméretezés meg szoftveres. Így h a 4K képekkel elégedett voltál, akkor ez nem a kijelző hibája, hanem egyszerűen ez ilyen. Kizárt hogy a tiédbe más szoftver kerüljön. Egy frissítéssel lehetne még próbálkozni.
Én el tudom fogadni, hogy neked ez nem elég. -
rankesz
veterán
Azért arra készülj fel hogy a q8Xrat-hoz képest jóval gyengébb lesz a hang, onkyo logo ide vagy oda... Nekem is egy qe55q82rat várja a dobozban az új gazdáját, egyelőre nem hirdettem meg, de nekem a képe kevésbé tetszik mint a tcl-é, na meg a hdmi 2.0-as 2060 superrel sokkal bajosabb előcsalogatni a 4k 120hz vrr-t, 4.2.0-s színmélységgel, egyik nap nagy nehezen beállítottam egyedi felbontást, polaritást stb létrehozva, másnap már nincs jel fogadott mikor beállítanám, stb. Tcl-nél ez sima liba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest