- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
adrian14 #24477 üzenetére
Csak ilyenkor sokan elfelejtik ,hogy az apple-nek adott számú fix hardverre kell fejleszteni, az androidot meg minden gyártó felteszi mindenre is. Persze ez nem menti fel a gyártókat, csak fölösleges ilyen tekintetben az almával hasonlítani.
Az ios is köhögne ,ha 100 féle hardveren kellene futnia.
(Megjegyzésként , a samsung telefonom egy hangyányit nem lassul soha és androidot futtat.)
-
-
adrian14
tag
válasz
adrian14 #20192 üzenetére
Megosztanám a rövid tapasztalatomat a C745-ös tv-ről. Az első tv ugye panelhibás volt és adtak helyette egy újat. A második már tökéletesen működik. Számomra a kép minősége ebben a kategóriában brutálisan durván néz ki, tényleg nagyon szuper. Maximum csak akkor tudnám egy felsőbb kategóriás tévétől megkülönböztetni, ha ott lenne mellette. Ebből a szempontból a készülék nagyon jó.
Viszont a szoftveres részén látszik, hogy alsó/középkategóriás tv-ről beszélünk. Az jó, hogy van rá mindenféle app, viszont nagyon lassú a rendszer. Van, hogy elindítom a Netflixet és altatom a tv-t, akkor másodjára már nem indul el, hanem teljesen ki kell kapcsolnom a készüléket. Vagy pl.: tegnap szerettem volna ps-ezni, de nem találta a hdmi jelet. Azt hittem, hogy a ps-sel van a probléma, de csak újra kellett indítani a tv-t. Nem is reagál olyan gyorsan, ha az appok között szeretnék váltani, van egy kis delay. Egyébként nekem bevált ennek ellenére is és együtt tudok a szoftveres részével élni. Viszont a feleségem nagyon utálja. Ő inkább, megnézi a telefonján a youtube videókat, csak ne kelljen bekapcsolnia a tv-t. Neki a szoftver számít sokkal többet ér, mint a kép minősége. -
ricsi0307
senior tag
válasz
adrian14 #20569 üzenetére
Pár hete vittem vissza a másfél éves TCL soundbarom gariztatni, hasonlóakat hallottam a pultba, az egyik kolléga büfögte oda a másiknak hogy, “tudod, a szokásos TCL” mindezt az Auchanbe. Ezek után mertem venni a bátorságot minden rossz jel ellenére hogy az új is TCL legyen de hazaérve és beüzemelve egy, a márkán belül közel flagship terméknek a bal oldala nem szólt. Hát hogy is mondjam, a márkába vetett bizalmam teljesen elvesztettem. Vissza vittem nyílván vissza adták az árát de cipekedni meg csomagolni nekem kellett. Annak azért örülök, hogy 250k felett 3 év kötelező garancia van, remél a C835-el nem kell majd megint ezt a tortúrát végig zongoráznom.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
adrian14 #20302 üzenetére
Volt egy TCL TS9030 soundbarom. Másfél év után megadta magát a mélynyomó, recsegett meg eldobta a jelet sokszor. Leadtam szervizbe, majd az lett a vége hogy javíthatatlan ezért vissza kapom a pénzem. Ott hallottam ahogy a kollégák megjegyezték hogy a szokásos TCL… Aznap vettem egy C935U-t hazaviszem kibontom de nem sokáig tartott az öröm mert a bal oldala nem szólt. Én levontam ebből a megfelelő következtetést. Többet nem erőltetem a soundbart ebből a márkából.
-
-
rainman72
nagyúr
válasz
adrian14 #19925 üzenetére
Szerintem ne nyúljál bele semmibe elsőnek.
Próbálj egy gyári képet használni!
Nem lesz gond!
Itt néha túl tolnak dolgokat,ne foglalkozz vele
Alapvetően gyári beállításon is jó lesz az a tv szerintem.
Ha hamarabb vetted volna megnéztem..
De járok arra ha esetleg..
Ha gond lenne a márkával akkor nem vettem volna 65" után újra egy 75st belőle,szóval nyugi,be kell lakni minden tv-t ez ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HECO Victa 5.0
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Soundbar 2 év garanciával
- LG 75QNED87T3B 190cm 4K UHD 120Hz 3ms HDR 10 Pro FreeSync Premium
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged