- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- intecpc: Hogyan készítsük fel a számítógépünket a Windows 11-re? – Lépésről lépésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adi01
tag
Netflixes témában valaki nem tudna esetleg segíteni? Hiába tud a hálózat 100-150mb/s letölteni a netflix -es app a c735-ös tv-n egyszerűen csak 2-6mb/s hajlandó mutatni a Netflix sugó menüben található hálózati teszttel és a kép se kristály tiszta. Netflix-es csomag a legjobb.
Egyszer nem osztottam meg a hotspotot és internet nélkül indítottam a netflixet kiírta "nincs net megpróbálja újból" utána eszembe jutott nem osztottam netet. Bekapcsoltam elindult a netflix és kristály tiszta képpel ment a film. Néztem is egy gyors hálózati tesztet és 33 mb/s volt. Azóta se tudtam rávenni a netflix app-ot erre. Letöröltem a tv-ről az app-ot, már mint alapból csak a frissitést engedi letörölni, meg a tárolt adatokat kitörölni de maga a netflix applikációt nem tudtam eltávolítani. Újrainditottam, áramtalínottam a tv-t meg minden de nem segített semmit. Hiába a letisztított app ott is ugyanazt a letöltési sebességet produkálja. Olyan, mintha valami korlátozná a netflix applikációt.
Valahogy esetleg tudnám teljesen törölni a Netflix app-ot a tv-ről és úgy visszarakni hátha akkor megjavulna. -
ERPY
őstag
Ezzel a megoldással, hogy régiót váltanék, tudnám használni az Alexát? Megnéznéd, hogy megjelenik e az Alexa menüpont a tv-nél? Köszönöm.
Most nézem, ahhoz hogy használni tudjam, az amazonon is régiót kellene váltanom, de telefonszám is kellene hivatalos hozzá, ott pedig elvérzek. Szóval tárgytalan a kérésem. Nem tudom ennek a régiónak mi értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN85DBTXXN) 165CM 4K NEO-QLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest