Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Lemértem most, átlagos fekvőpózban a szemgolyóközéppontom és a kijelző távolságát, 267 cm +-3 cm a természetes mocorgások miatt. 65"-on én így már látom a különbséget, illetve a moziélmény is elég jó (kivéve, hogy a zasszony elfelejtett hozni popcornt).

Komolyra fordítva: sokat olvasgattam a hdmi 2.1, black screen, flickering, villódzások stb. témákban, és nem is gondoltam hogy ennyi tv-t érint a probléma. Sony-k, Philipsek, Samsung egyes Q stériái, stb.) És elég nyögvenyelősen orvosolják, illetve nem mindig oldja meg az új fw.
A 728-amhoz rendelnek panelt, jövő héten várható a garis szerviz. Reménykedem, hogy megoldja a problémát, de el is bizonytalanodtam most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor