- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
TCL 728 tulajok, bennem van a hiba? Én még mindig a fényerő állítással küzdök. Egyrészt már azt se tudom, miért inaltiválódik (csak a csúszka megy, de a fényerő marad egy középértéken)
tv adásnál egyszer-egyszer működött már (szabvány képmód, minden képjavítás és ai meg egyebek kikapcsolva), de aztán, ha bármit állítgatok máshol, utána nem funkcionál. Teljes újraindítás után jó esetben igen. Fényerő ai sem aktív, sőt tényleg mindent kikapcsoltam, full kézivezérlés, mégsem szabályoz, csak a csúszka megy látszólag (meg ott kiírkálja ezt az energiagazdálkodás szöveget néha). Szóval én vagyok a hülye, vagy a firmware?
Másik: az a ledfény simítás, vagy mi a bánat az mit csinálna tulajdonképpen? A mozgásmegjelenítés menüben...annyit vettem észre, ha bekapcsolom, sötétebbre áll be a kép...
Bocs, ha lámázok, de engem ezek zavarnak, attól függetlenül, hogy ez egy marhajó tv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest