- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
TCL 728 tulajok, bennem van a hiba? Én még mindig a fényerő állítással küzdök. Egyrészt már azt se tudom, miért inaltiválódik (csak a csúszka megy, de a fényerő marad egy középértéken)
tv adásnál egyszer-egyszer működött már (szabvány képmód, minden képjavítás és ai meg egyebek kikapcsolva), de aztán, ha bármit állítgatok máshol, utána nem funkcionál. Teljes újraindítás után jó esetben igen. Fényerő ai sem aktív, sőt tényleg mindent kikapcsoltam, full kézivezérlés, mégsem szabályoz, csak a csúszka megy látszólag (meg ott kiírkálja ezt az energiagazdálkodás szöveget néha). Szóval én vagyok a hülye, vagy a firmware?
Másik: az a ledfény simítás, vagy mi a bánat az mit csinálna tulajdonképpen? A mozgásmegjelenítés menüben...annyit vettem észre, ha bekapcsolom, sötétebbre áll be a kép...
Bocs, ha lámázok, de engem ezek zavarnak, attól függetlenül, hogy ez egy marhajó tv.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- Samsung 50" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest