- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
laci1892 #5872 üzenetére
Ezt nem tudom. Nekem nincsenek saját filmjeim. Én online streamelve próbáltam 4k HDR + Atmos hangzással. úgy hogy közben vpn is ment a hátterében. Ez sok volt neki. Ráadásul mivel nekem megvan a célhárdver, így nem is kínoztam tovább.
Több helyen és itt is olvastam hogy megy embereknek. Így lehet hogy én szerencsétlenkedtem.
De én a helyedben nem szórakoznék hiszen azt írtad Kodi a lényeg. 50 USD alatt lehet kapni jó kis amlogic tvbox-ot az ali-n. Van erre topik. Ajánlanak is valami jót. Arra raknék egy CE-t és használnám boldogan. Olyan is van amit egy rövid HDMI kábellel kötsz össze a tv-vel aztán a tv hátamögül ki se látszik.
Engem nem egy ilyen 50usd-s kütyü tartana vissza a vásárlástól, mert én nagyon elégedett vagyok a képével. Mondjuk én leginkább este nézek feliratos filmeket vagy kb. 80%ra besötétítve .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest