Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutya
veterán
Köszi az infót! Egyébként azt se lenne rossz tudni hogy amikor valaki teszteli milyen fw van rajta. Olvastam valahol egy tesztet ahol csináltak a gyári szoftverrel majd később talán a 378al és rohadt nagy a különbség. Azt írta a tesztelő is hogy az a szomorú hogy így dobnak piacra egy tévét. Ezt amúgy már én is írtam itt régebben hogy az elején olyan volt mintha félkész terméket kaptam volna. Szerencsére idővel változott mert egész más véleményem lenne róla ha nem foglalkoznak vele. 378 óta még jobb lett a kép úgyhogy remélem csak így megy tovább!...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Tesla topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest