- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
Na megjött ma az 55C7k .A szállítás érdekes volt,HDT futár,de legalább sértetlenül megjött ,ami a legfontosabb.Beüzemelve hozta az elvártakat,ami a 805 után azért eléggé magas szint nálam.A hangtól konkrétan elaléltam,ilyet még tv-től nem b*sztam.Igaz ,egy veretes YT bassmixtől eléggé berezonált ittott,de valahogy ezt érzékelte és visszavett,vagy csak képzeltem,nem tudom.486os softtal jött ,azonnal kérés nélkül leszedte az 538at.A kép SDR One tv elfogadható,majd este Plexxel adok neki DV-t szerintem jó lesz az is,de Vhiktortól biztos ra fog férni egy kallibrált beállítás/reméljük lesz/.Egyvalami nem tetszik :ahogy más is írta nem lehet teljesen off-ra kikapcsolni hosszan nyomva sem a power offot.Valamit mókol igy a háttérben,mert az USB RGB LED szalag kb 20 percenként 2 mpre felvillan.Ez így nem lesz jo...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LEGO klub
- iPad topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest