Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• freeland0806

tag

válasz Szuk78 #39374 üzenetére

Még annyit tudok összefoglalni neked, hogy nekem C805öm van és ugyanez (vagy hasonló) volt a problémám, mint neked. Csak és kizárólag játék képmódon volt nézhető a képe, ami nyilván nem a legoptimálisabb filmezéshez. Ha más képmódon használtam brutál akadozott. Nézhetetlen volt minden streaming és minden pendriveon lejátszott film. Egyedül a Kodi alatt nem produkálta az akadozást. Hiába kötöttem rá külső eszközt nem segített. Kb 3 hónap így telt el, mire jött a 486os fw, ami nekem megjavította ezt a hibát. De nem mindenkinek. Érdekességként mondom, azt vettem észre, hogy ha Xboxot használok (Series) streamingre akkor még folyamatosabb lesz a kép és még mozgás rásegítést sem kell így használnom. Tulajdonképpen tökéletes így nekem minden. Az arcok a száj mozgás a sötét jelenetek már nem akadnak nekem.
    Csak sajnos lutri, hogy jön e egy olyan fw, ami neked is valós javulást hoz majd. Nem vagyok benne 100%ig biztos, hogy ugyanaz e a problémád, ami nekem is volt (meg itt a fórumon többeknek), de kísértetiesen hasonlít rá.

Új hozzászólás Aktív témák