- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
boborján2 #39193 üzenetére
Velem ezügyben mellélőttél, írtam, hogy én mai napig használok DVD-t, sőt, VHS-t is időnként (főleg régi filmekhez), majdnem korabeli TV-n
Ez egy hóbort, illetve nekem a hangulat miatt időnként kell ez. Hát ez van. A Szökevény című Harrison Ford filmet pl. kizárólag VHS-ről láttam eddig és évente 1-2 alkalommal tuti megnézem ilyen módon.
"Zenénél is ugyanezt tudnám elmondani."
Ebben pláne mellélőttél
Analóg módon hallgatok zenét ezen a szetten (az a csúnya EQ csak dísz, nincs bekötve), főleg vinilről ("bakelit"), de van csillió magnókazettám és még szalag is. Jó, van egy jófajta Digitális Sony Walkmanom Hi-Res lossnessi szörnyes szuper minőséggel, de azon is nagyrészt a saját magam által digitalizált zenéket hallgatom, ha épp nincs lehetőségem a tornyot beüzemelni (azért is vettem ilyen "csodát", hogy az eredeti hanghoz leginkább hasonlító, tömörítetlen formátumban tudjam hallgatni, jó minőségben - érdekes, zenénél jobban ragaszkodom a minőséghez, mint filmeknél).
Tudom, most akkor az a kérdés, hogy mit keresek itt ebben a topikban, ilyen "hatalmas", modern TV-vel
Tudom, meglepő lesz, de TV-zésre használom leginkább
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest