- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
matyi0323 #39039 üzenetére
Nekem nagyon tetszik! Szuper minden. A Google TV rendszer is új volt nekem, sosem volt eddig ilyen TV-m. Pillanatok alatt belaktam, elég volt belépnem a google fiókomba és minden alkalmazásba már ment is simán a bejelentkezés automatikusan. Kényelmes és gyors volt így a beüzemelés.
Aztán szépen személyre szabtam az egész rendszert, elrendeztem az ikonokat, meg van egy eszköztár a gyakran használt beállításokhoz, az is nayon tetszik, oda szépen elhelyeztem a számomra szükséges dolgokat, amiket gyakran használok (elalvás időzítő, fényerő, képmód, stb).
A képminőség pazar, ettől sokkal rosszabb, egyszerűbb Samsungjaink voltak/vannak csak és persze kisebbek (43"-osak).
Engem amúgy a boltban az eladó srác egy Samsung Q7F-ről beszélt le, hogy inkább ezt vegyem, aztán megnéztem egymás mellett a kettőt és hát ja. Jobban tetszett a TCL-nek a képminősége, nembeszélve a képfrissítésről (a Samsung csak 50 Hz-et tud).
Ezelőtt csak okosórám volt TCL, azt is szerettem, de TV-ben eddig őszintén szólva még csak nem is hallottam róla, hogy van
Ahogy írtam, csak Samsungjaink voltak/vannak, viszont a boltban, amikor nézelődtem, az is eszembe jutott, hogy a családban 3 olyan eset is volt, amikor 2 év után, éppen a garancia lejárta után behaltak a TV-k. Kettőben kijelzőt kellett volna cserélni, a harmadikban meg komplett háttérvilágítást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BMW topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65QN900DT) 165CM 8K NEO Q-LED 2025 CSUCS TV ! AKCIÓ
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 440 G7 laptop i3-10110U laptop (hibás)
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest