Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz matyi0323 #39039 üzenetére

Nekem nagyon tetszik! Szuper minden. A Google TV rendszer is új volt nekem, sosem volt eddig ilyen TV-m. Pillanatok alatt belaktam, elég volt belépnem a google fiókomba és minden alkalmazásba már ment is simán a bejelentkezés automatikusan. Kényelmes és gyors volt így a beüzemelés.

Aztán szépen személyre szabtam az egész rendszert, elrendeztem az ikonokat, meg van egy eszköztár a gyakran használt beállításokhoz, az is nayon tetszik, oda szépen elhelyeztem a számomra szükséges dolgokat, amiket gyakran használok (elalvás időzítő, fényerő, képmód, stb).

A képminőség pazar, ettől sokkal rosszabb, egyszerűbb Samsungjaink voltak/vannak csak és persze kisebbek (43"-osak).

Engem amúgy a boltban az eladó srác egy Samsung Q7F-ről beszélt le, hogy inkább ezt vegyem, aztán megnéztem egymás mellett a kettőt és hát ja. Jobban tetszett a TCL-nek a képminősége, nembeszélve a képfrissítésről (a Samsung csak 50 Hz-et tud).

Ezelőtt csak okosórám volt TCL, azt is szerettem, de TV-ben eddig őszintén szólva még csak nem is hallottam róla, hogy van :) Ahogy írtam, csak Samsungjaink voltak/vannak, viszont a boltban, amikor nézelődtem, az is eszembe jutott, hogy a családban 3 olyan eset is volt, amikor 2 év után, éppen a garancia lejárta után behaltak a TV-k. Kettőben kijelzőt kellett volna cserélni, a harmadikban meg komplett háttérvilágítást.

Új hozzászólás Aktív témák