Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
Vagany #36872 üzenetére
Én a fóliát lehúznám róla hátha az csinálja. Egyébként egy bizonyos szintű egyenetlenség mindig szokott lenni, nekem ez a tapasztalatom LED tévéknél árkategóriától függetlenül (legyen az sima led, Qled, vagy miniled, Oled fronton nem tudom mi a helyzet, olyanom még nem volt). Nem volt még olyan tévém ami teljesen mentes volt ezektől. Mondjuk az én agyam ezekre különösen érzékeny, másokat nem zavar a környezetemben és sokszor nem is látják.
Normál tartalommal nem zavaró, én max akkor látom ha a kamera fel le mozog és mondjuk egyenletes szürke a háttér, pl fal. A gyártó sem foglalkozik vele általában, ha normál tartalommal nem jelentkezik. Ha a fóliát lehúztad és még mindig látod és zavar is, akkor küldd vissza. Gondolom a fólia azért van rajta, mert új, de nyugodtan lehúzhatod, attól még visszaveszik ha úgy alakul. Ha szerencsés vagy kifogsz egy jobb panelt, de ennek az ellenkezője is fennállhat sajnos.
U.I: óva inteném azokat, akik most kíváncsiak lettek, hogy vajon az ő tévéjük is csinálja e ezt, de eddig elégedettek voltak a készülékkel, hogy megnézzék azt a tesztvideót. Ha eddig nem láttátok az egyenetlenségeket és itt majd észreveszitek (ami szerintem sanszos) utána nem fogjátok tudni nem látni, vagy csak nehezen és ezzel csak magatokkal csesznétek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG (86UT81006) 218CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN90FAT) 165CM NEO QLED SMART 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest